Sadece acı cektiren bir eş

Evet ben onu bir kere birakip gittim neşter ile kalbinin ustune derin bir yara acti 80 dikis attilar.😔kendini duzelt bunlari yasamiyalim artik dedim tm diyo hersey yoluna giriyo bakiyorum yine eve gelmemelri basliyo sabahlara kadar agliyorum bunaldim artik
Bence sen ölmek istemiyorsun kocanın seni öldürmesini bekliyorsun.

Desene boşansan olmaz boşanmasan çekilmez. Ölsen olmaz ölmesen olmaz. Hayat bitiyor farkında değiliz. Hala kendimizi değilde onları düşünüyoruz

Evet ben onu bir kere birakip gittim neşter ile kalbinin ustune derin bir yara acti 80 dikis attilar.😔kendini duzelt bunlari yasamiyalim artik dedim tm diyo hersey yoluna giriyo bakiyorum yine eve gelmemelri basliyo sabahlara kadar agliyorum bunaldim artik

Eee ne olmuş seksen dikiş attılarsa,seni sürekli aldatan adama mı acıyorsun.birak gebersin,

Sevince ve surekli aldatılınca yollari ayirmak bu kadar kolay olmuyor ve bir evladimiz var bazen bakiyorm cok iyi sanirsam vicdan azabindan.. bosanirsam hersey daha kotu olacakmis gibi geliyor ve beni onu birakirsam kendini oldurmekle tehdit ediyor anliyacaginiz onunlada olmuyor onsuzda artik yasamak istemiyorum gercekten hicbirsekilde zevk alamiyorum hayattan evladim olmasa coktan kiymistim canima, ölümü düsünmem psikolojimin bozuk olmasindan sanirim gercekten hic iyi hissetmiyorm.instagram sifresini kirdim bi arkadasina dert yanmis sevgilisini cok seviyormus o herseyiymis bana hicbirzaman bu kelimeleri kurmadi cok canm yaniyo ben ona 5 yilimi ve dunyalar guzeli bi evlat vermisim ama gordugum deger bu..
Siz ayrılın o ne yaparsa yapsın o marjları okuyup hala yanında duruyorsunuz

Back
X