- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
O zaman sen onları evden kov.. İyi sabır var arkadaşım sende.. Hem geliyorlar evine yerleşiyorlar hemde utanmadan seni üzüyor, eziyor.. Annende olsa, ki sadece doğurmakla anne olunmuyor, saygı sevgi bir yere kadar.. Sen bunları sabretmek zorunda değilsin..
Cıkın, defolun benim evimden.. Madem beni sevmiyorsun nediye yanımda duruyorsun de..
Ayyy acayıp sinir oldum vallaha yaa..
E canım senin değil annenin antidepresan içmesi gerek.annem normal değil kesinlikle farkındayım ben.ama normal davranmadığı kişi benim oğlu değil.bkaç yıl gitmesem göremk ister mi acaba? hiç sanmıyorum
Senin gibi mesleğini eline almış, başarılı bir bayanın intihardan söz etmesi çok üzücü. Seni sevmeyen istemeyen hayırsız bir anneye neden katlanıyorsun! Gönder oğlunuzda alsın defolup gitsin. İşin var eminim karşına düzgün senin gibi öğretmen bir insan çıkar. Kendi yuvanı kurup onları hayatından çıkar. Allah aşkına cahil insanlar gibi intihardan ölmekden falanda bahsetme. Güçlü ol, dik dur yapabilirsin.
Kardeşinle aran nasıl ? Çocuk o daha sanırım okumak için yanına geldi , yerin de olsam ona sahip çıkarım yanıma çekerim başka kardeşin de yok hep o yaşta kalmayacak arkan olur hiç değilse.
diyorum canım sen neden benim yanımda durdun onca sene diyor karşımdaki normal biri değil.
bana ala demez annesiyle be kavga yapınca sevinir.onun da psikolojisi bozuk annesiyle diyorum çünkü o kadına anne demek gelmiyor içimden.
tuvaletten çıkar ellerini mutfakta yıkar o çocuk.hr yere tükürür.bugünkü kavga da ondan çıktı .
yapma dedim.vay ben nasıl kızarmışım ona.
çok yalnız hissediyorum
Bir başkasının hareketleri yüzünden nasıl olur kendi canına kıymak istersin sana ait olmayan hataların bedelini sen mi ödeyeceksin ?
Annen sana gerektiği gibi davranmıyorsa bu senin suçun mu neden faturayı kendin kesesin.
Şükür ki kimseye muhtaç değilsin ayakalarının üzerindesin.Elbet yaşadıkların acı.Maalesef her anne baba bilinçli olamıyor.
Kimi anneden kimi babadan sıkıntı çeken çok insan var.Kendini koy verme annen seni canım cicim sevecek diye bekleme.Sen keni, hayatına bak umutlu ol yarınların ne getireceğini bilemezsin.
sence bu hayat bana gerçekten mutluluk getirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?