Merhaba , yakın arkadaşım 6-7 yıl aradan sonra 2. Çocuğunu yapmak istedi yaşı 31 amh 0,04 idi . Doktorlar menepoza girdiğini söylemişti ve tüp bebek le belki şansı olabileceğini söylemişti. Arkadaşım inat etti alternatif tıp denemeye karar verdi. Önce hacamat yaptırdı sonra bir fitoterapi uzmanına gitmiş bir karılım vermiş . Eşiyle birlikte verilenleri kullanırken 3. Ayda doğal hamile olduğunu öğrendik . Bu süreçte benimde bebek düşüncem vardı ancak amh ölçülmemiş hormonlarım normal gözüküyordu . Taki amh 0,26 olduğunu ve hemen tüp bebek düşünmem gerektiğini öğrenene kadar. Arkadaşımın sürecini bildiğim için bana motivasyon sağladı ve önce kendim deneyip öyle tüp bebek düşünmeye karar verdim . Yeni başladım hamile olursam yazarım inşallah , bana bir kaç ürününü verdi macun gibi bir karışım var içinde incir zencefil zerdeçal vs bir sürü şeyin karışımı onu içiyorum doktor omega ve quenzim takviyesini önermişti onu içiyorum . Eşim çakşır otu suyu içiyor. Kan değerlerimde düşük olanları yükseltmek için diyete başladım. Diyetisyende arıpoleni önerdi . Ben umutluyum şifa Allahtan