• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece anlatmak istedim

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
selamlar coktan belli yazmiyordum buralara neyse acaip moralimi bozan bisey oldu bugün birkac arkadas oturuyorduk neyse benim bir arkadasim aldigim yeni elbiseyi görünce aaa ne güzelmis dedi bende indirimden aldim 10 lira dedim öbür arkadas böyle ne 10 lirami diye nasil güldü noldu deyincede ben üstümdeki kazagi 50 liraya aldimda söylemiyorum ucuz utanirim demezmi neyse orda agzinin payini verdim ama niyeyse cok üzüldüm sonradan aslinda öyle marka takintisi iste ucuz pahali gibi özentiligim yoktur ne varsa odur benim icin ama acikcasi cok üzüldüm kendimi asagalanmis hhissettim niyeyse:5:

onun yaptıgı da görgüsüzlükten başka bir şey değil böyle biri için üzülmeye değmez..!!

gercekten niye böyle üzüldügümü anlamadim dedigim gibi öyle takintilarim yoktur ama bilmiyorum

ee 50 liraya kazağı var diye madalya mi vermişler
giyisileri pahalı olabilir ama kendisi çok ucuzmuş boşver canım kompleksli, çapsız insanlar.

Biri sürekli sana muhalifse bilki o seni sevmiyor zaten dalga geçmiş yani o senin arkadaşın değil,görüşme vede sinirlenme
ukala,kendini beğenmiş maddiyata düşkün,marka delisi bunlardan dost olmaz, bozuk para gibi lnsanı harcarlar ,vefa yok bu tiplerde varsa yoksa para maddiyat bir araştırsan .çoğunun anası soğan ,babası sarımsak ve sonradan görme

ben olsam ben onun haline daha cok gulerdim. bunlardan utanacak kadar ezikmisin kizim sen diye kafa bulurdum.
sen kendini hiic ezik hissetme. tuhaflik sende degil arkadasinda emin olabilirsin.

Biri sürekli sana muhalifse bilki o seni sevmiyor zaten dalga geçmiş yani o senin arkadaşın değil,görüşme vede sinirlenme
ukala,kendini beğenmiş maddiyata düşkün,marka delisi bunlardan dost olmaz, bozuk para gibi lnsanı harcarlar ,vefa yok bu tiplerde varsa yoksa para maddiyat bir araştırsan .çoğunun anası soğan ,babası sarımsak ve sonradan görme

yok o benim arkadasim degil zaten digerinin pesine takilmis yoksa olamam öyle birisiyle arkadas

gercekten niye böyle üzüldügümü anlamadim dedigim gibi öyle takintilarim yoktur ama bilmiyorum

yaptığı terbiyesizlik canım sen niye kendini sorguluyorsun kı.

Benim de böyle arkadaşım vardı. Ve kimse bu huyu yüzünden arkadaş olmak istemezdi hep yüzüne vururdu o geldi aklıma.Gerçekten çok acıyorum böyle insanlara ona da öyle acıyordum yazık yani 2 kuruş parasını iki parça beze verip kendini böyle anlatırlar ya gülüyorum yani

yeri gelir mangodan alırım yeri gelir zaradan ... Yeri gelir dükkandan ama kendimi asla böyle basit göstermem. Aslında kendileri küçük düşüyor da farkında değiller :1:

Son düzenleme:
Ya neye uzuluyorsun?
10 liraya guzelim elbiseyi bulmussun iste. O uzulsun bir kazaga 50 lira vermek durumunda kaldigi icin.

selamlar coktan belli yazmiyordum buralara neyse acaip moralimi bozan bisey oldu bugün birkac arkadas oturuyorduk neyse benim bir arkadasim aldigim yeni elbiseyi görünce aaa ne güzelmis dedi bende indirimden aldim 10 lira dedim öbür arkadas böyle ne 10 lirami diye nasil güldü noldu deyincede ben üstümdeki kazagi 50 liraya aldimda söylemiyorum ucuz utanirim demezmi neyse orda agzinin payini verdim ama niyeyse cok üzüldüm sonradan aslinda öyle marka takintisi iste ucuz pahali gibi özentiligim yoktur ne varsa odur benim icin ama acikcasi cok üzüldüm kendimi asagalanmis hhissettim niyeyse:5:

Yahu bosver allasen.Gormuyor musun gazetelerde moda diye,pahali diye,marka diye giyilen ucubeleri? Buna gulenin kafasinda tahta eksiktir.Ben olsam aldigin yeri sorarim.Hem ucuz hem guzel elbise her zaman bulunmuyor cunku.Takilma canim.:10:

ee 50 liraya kazağı var diye madalya mi vermişler
giyisileri pahalı olabilir ama kendisi çok ucuzmuş boşver canım kompleksli, çapsız insanlar.

Arkadaslara katiliyorum....

üzülmene değmez.illa pahalı olması gerekmezki insan kendine neyi yakıştırrsa güzeldir.o utansın kazıklandığına üzülme sen:16:

bu olayda olunca acikcasi dedimki bendemi tuaflik var genelinde öyle etrafimdakiler sürekli su düsünce var hepsinde ben aliyorum bakinnnnn ve son bir senedr de uzaklastim bu cevreden ve gecenlerdede konusurken birkac kisi ile iste nerelerdesin falan dediler dedim gelemiyorum böyle yapmacikliga sahtelige dedim gelen cevap beni daha cok düsündürdü eee öyle olursan bir cevren olamazki:53:kafam karisti simdi yanlis yapan benmiyim diye

Yahu bosver allasen.Gormuyor musun gazetelerde moda diye,pahali diye,marka diye giyilen ucubeleri? Buna gulenin kafasinda tahta eksiktir.Ben olsam aldigin yeri sorarim.Hem ucuz hem guzel elbise her zaman bulunmuyor cunku.Takilma canim.:10:

ya aslinda ben buna niye takildigima üzülüyorum bütün derdim bu niye bu kadar canimi slktlgimi bende anlyamiyorum

aynen sonuna kadar katılıyorum ablacım :40:

Annnnaaaa boser kuzum uzulme valla ben Hıcccc oyle seylere uzulmem 1tllık okadar guzel kıyafetlerım varkı pazardan herkes bayılıyo hemde gerıne gerıne soyluyorum fıyatını herkes hayran valla bak neden bılıomusun ay nur ne becerıklısın ne sanslısın hem harıka sık kıyafetler alıyosun hemde bu fıyata dıyorlar ahahahahah sende oyle yap:9:

yaptığı terbiyesizlik canım sen niye kendini sorguluyorsun kı.

Benim de böyle arkadaşım vardı. Ve kimse bu huyu yüzünden arkadaş olmak istemezdi hep yüzüne vururdu o geldi aklıma.Gerçekten çok acıyorum böyle insanlara ona da öyle acıyordum yazık yani 2 kuruş parasını iki parça beze verip kendini böyle anlatırlar ya gülüyorum yani

yeri gelir mangodan alırım yeri gelir zaradan ... Yeri gelir dükkandan ama kendimi asla böyle basit göstermem. Aslında kendileri küçük düşüyor da farkında değiller :1:

aynen sizin arkadasinizin ayni modeli resmen dediginiz gibi dislamakta degil artik gina gelmis insanlara bundan iste böyle degersiz birinin bana olan tavri agrima gitti bir an kendimi sorguladim yoksa dedim gercekten bendedemi var o görgüsüzlük de zoruma gitti bu kadar

Annnnaaaa boser kuzum uzulme valla ben Hıcccc oyle seylere uzulmem 1tllık okadar guzel kıyafetlerım varkı pazardan herkes bayılıyo hemde gerıne gerıne soyluyorum fıyatını herkes hayran valla bak neden bılıomusun ay nur ne becerıklısın ne sanslısın hem harıka sık kıyafetler alıyosun hemde bu fıyata dıyorlar ahahahahah sende oyle yap:9:

iste benim bildigimde böyle insanlara becerikli denir ben mesala diyorum hem hesapli hem nekadar güzel diye ama bunun adi simdi eziklik olmus galiba yada ben öyle anladim cünkü yeri gelir atiyorum 500 lirayada bir elbise alirim ama yinede söylemem yani kime ne sonucta amann ne bileyim iste sinirimi bozdu gereksiz iste

Back
X