aynen sizin arkadasinizin ayni modeli resmen dediginiz gibi dislamakta degil artik gina gelmis insanlara bundan iste böyle degersiz birinin bana olan tavri agrima gitti bir an kendimi sorguladim yoksa dedim gercekten bendedemi var o görgüsüzlük de zoruma gitti bu kadar
iste benim bildigimde böyle insanlara becerikli denir ben mesala diyorum hem hesapli hem nekadar güzel diye ama bunun adi simdi eziklik olmus galiba yada ben öyle anladim cünkü yeri gelir atiyorum 500 lirayada bir elbise alirim ama yinede söylemem yani kime ne sonucta amann ne bileyim iste sinirimi bozdu gereksiz iste
Biri sürekli sana muhalifse bilki o seni sevmiyor zaten dalga geçmiş yani o senin arkadaşın değil,görüşme vede sinirlenme
ukala,kendini beğenmiş maddiyata düşkün,marka delisi bunlardan dost olmaz, bozuk para gibi lnsanı harcarlar ,vefa yok bu tiplerde varsa yoksa para maddiyat bir araştırsan .çoğunun anası soğan ,babası sarımsak ve sonradan görme
hemde arkadaşınızın arkadaşıymış.pess doğrusu.insan tanımadığı birine bunları nasıl söyler aman allahım.nasıl rencide edebilir.
iyiki vermişsin ağzının payını.evet haklısın.ister istemez insan üzülüyor bu duruma.kendini tuhaf hisediyor insan ama boşver gitsin.böyle hastalıklı beyinler etrafımızda çok.herkesin derdi marka giyimler pahalı ürünler olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?