- 10 Mayıs 2015
- 96
- 97
- 3
kendınden baskasını düşünmeyen bencil biriymiş ztn oglunu sormamasıda bu yuzdendır sorumsuz bencil..bu adamla aynı ortamda büyüse ınanki daha kötü olurdu oğlun için hiç üzülme..Canım evlencenı hıc sanmıyorum evlnsede umrumda degıl onun evlenmesı ıcın karısı calısck yada aılesı zengın olcak yoksa evlenmez onun ıcın evlılık kendı yesın kendı ıcsın kendı gıysın baskası masraf olmasın esım ıcın uzulmuyorum zaten tek dusundugum bebegım belki kız olsa bu kadar uzulıycektım erkek olunca etrafında rol model olcak bır dayısı var oda yakında evlencek
Zaten kendımı buda bnm ımtıhanım dıyorum belk ilrde daha kotu olcaktı Allahın bır bıldıgı var dıyorum ınsallah bugunlerıde atlatcamHic şu an o kisimlari düşünme.
Düşündüğün kadar kötü ilerlemiyor güven bana
Boşanma işlemi bitince bu gerginlik böyle kalmıyor.
Biz nerdeyse kanka olacagiz eski eşimle, ki beni bunaltmisligi var cok faZla. Ama artik hersey bitiyor bir yerden sonra.
Herkesin bir imtihani var,kiminin ki saglik, kimininki para, aile,çocuk. .. bizimki de bu.
Rabbim içine ferahlik versin inşallah. Karşındaki kalipsiza da akil versin.
Inşallah. Rabbim utandirmasin. Yolunu açık etsin inşallahZaten kendımı buda bnm ımtıhanım dıyorum belk ilrde daha kotu olcaktı Allahın bır bıldıgı var dıyorum ınsallah bugunlerıde atlatcam
Insallah canımInşallah. Rabbim utandirmasin. Yolunu açık etsin inşallah
Insallah benım oglumda boyle hayırlı olur ilk zamnlar keske bebegım olmasıydı dıyodum sımdı okadr sevıyorumkı gercekten o benım yol arkadsım belkı ılerde cocugum olmuycaktı dıyorum Allahım onu bana hedıye olrak gonderdı evet husursuz ortamda buyumesı belkı bebegımı kotu etkılıycektıbenim esimde baba sevgisi hic gormemis..5 yilimiz doldu bir kere aradigini hatirlamam adamin.
ama annesi celik gibi kadindir..kol kanat germis evladina hep ve esim cok sukur iyi kalpli duzgun bi insan hatta nerdeyse annesinin kopyasi..
guclu olun..soylemek kolay ama aglamak hicbirseyi degistirmiyor..o erkek bozuntusu mazlum ahi almis birdaha iflah olmaz merak etmeyin,bu dunyada belasini bulmazsa obur dunyada kesin bulacaktir.
silin gozunuzun yasini,size canyoldasi gondermis Allah,minicik bi yavrunuz var..
belkide o adamin oldugu ortamda oglunuzu buyutmeniz oglunuzu cok kotu etkileyecekti..
Keske babalık duygusuda annelk duygusu gıbı guclu olsa keske vıcdan azabından kıvransa ama umurlarında bıle degıl bnmde tek yaptım Allaha havale etmek ınsallah bıze yasattıklarının bedellerını gozumuzun onunde oderlerAh realblue ah bizim babalikta aramadi sormadi ne yapalim. Kader utansin. Allaha havale ettim. Hic uzulmuyorumda sadece icimde bi burukluk var o da bebegim adina.
Keske babalık duygusuda annelk duygusu gıbı guclu olsa keske vıcdan azabından kıvransa ama umurlarında bıle degıl bnmde tek yaptım Allaha havale etmek ınsallah bıze yasattıklarının bedellerını gozumuzun onunde oderler
Bazen hıc takmıyorum bazende boyle oluyor ıste bebegım ıcın guclu duruyorum esyalarımızzıda gorumceme vermıs kullanmak nasıp olmasın ınsallahKeske keskeeee! Insallah. Sakin aglayip bugunku gucunu de tuketme arkadasim. Bizim bebeklerimiz bize muhtac biz iyi olalim ki onlarda iyi olsun. Bak benim hic aglayasim gelmiyo biliyo musun cunku zamaninda o kadar cok agladim ki hergun pisman etti evlendigime bi tatli ekmek yiyemedim evimde . Esyalarim hala o evde hic evim deyip benimsetmemisti zaten. Oyle bi sogukluk geldi ki hic biri umrumda degil. Bana yaramayan onlara hic yaramaz zaten. Allah buyuk! Dua et sabir de zaman sadece zaman.
Amin canım benim eşimde aynı şekilde yaklaşık ikiaydır ayrıyız hiç umrunda değil bebeği insan bi merak eder hastalandınmı ilaçların bittimi diye 7 aylık hamileyim zerre umrunda değilim Allah büyük elbet yavrularımızın ahını çıkartıcak onlardan bayramdan sonra açıcam davayı dava bile açmıyoKeske babalık duygusuda annelk duygusu gıbı guclu olsa keske vıcdan azabından kıvransa ama umurlarında bıle degıl bnmde tek yaptım Allaha havale etmek ınsallah bıze yasattıklarının bedellerını gozumuzun onunde oderler
Canım gercekten cok uzuldum Allah yardımcın olsun saglıklı bır sekıldebebegını kucana alırsın ınsallah nafaka vermemek ıcın acmıyordur sen ac canım davayıAmin canım benim eşimde aynı şekilde yaklaşık ikiaydır ayrıyız hiç umrunda değil bebeği insan bi merak eder hastalandınmı ilaçların bittimi diye 7 aylık hamileyim zerre umrunda değilim Allah büyük elbet yavrularımızın ahını çıkartıcak onlardan bayramdan sonra açıcam davayı dava bile açmıyo
Kesinlikle katılıyorum bende oğlum 2 aylıkken ayrıldım.Hic şu an o kisimlari düşünme.
Düşündüğün kadar kötü ilerlemiyor güven bana
Boşanma işlemi bitince bu gerginlik böyle kalmıyor.
Biz nerdeyse kanka olacagiz eski eşimle, ki beni bunaltmisligi var cok faZla. Ama artik hersey bitiyor bir yerden sonra.
Herkesin bir imtihani var,kiminin ki saglik, kimininki para, aile,çocuk. .. bizimki de bu.
Rabbim içine ferahlik versin inşallah. Karşındaki kalipsiza da akil versin.
Bosandıktan sonra bebek bıraz buyusun ben ıse gırıyım emınım gelıp yalvarcak ama asla donmuycm 6 ay bebegıne karısına bakamayan adama asla gerı donmem paramıda ona yedırmemKesinlikle katılıyorum bende oğlum 2 aylıkken ayrıldım.
Ayrılmamak için direndi sen yoksan oğlunu da istemiyorum bile dedi.
Aradan 4 yıl geçti eski eşim yurtdışına yerleşti yeniden evlendi oğlum benimle birlikte.
İlk zamanlar oğlunu arayıp sormayan istemiyorum dien adam gitti 2 yıl sonra bizimde aramız şuan gayet iyi.
Hatta eşiyle tanıştım
Eger kötü ayrıldıysanz size olan hırsından ama emin ol zaman herşeyin ilacı.
Biz bile kanka olduysak ooo (karakolda ayrıldık biz )
Amin inş. nafaka vermemek için sigortasını kestirmiş mahkemede diyicekki işsizim bak benimkiler gibileride var açıcam haftaya hiç kurtuluşu yok onca şeyin üstüne geçen aramış bebeğim için vicdan azabı duyuyorum diyo hey gidi hey bide kadınlarla konuşuyo düzenli olarak kadınlarla konuşana kadar aklın nerdeydi adam ancamı aklına geldi bebeğin evden ayrılırken kesinlikle nafaka isteme ben yeniden evlenicem çocuk yapıcam çocuğuda getirme demişti bana daha neler nelerCanım gercekten cok uzuldum Allah yardımcın olsun saglıklı bır sekıldebebegını kucana alırsın ınsallah nafaka vermemek ıcın acmıyordur sen ac canım davayı
Tabi hepsi bir surec.Kesinlikle katılıyorum bende oğlum 2 aylıkken ayrıldım.
Ayrılmamak için direndi sen yoksan oğlunu da istemiyorum bile dedi.
Aradan 4 yıl geçti eski eşim yurtdışına yerleşti yeniden evlendi oğlum benimle birlikte.
İlk zamanlar oğlunu arayıp sormayan istemiyorum dien adam gitti 2 yıl sonra bizimde aramız şuan gayet iyi.
Hatta eşiyle tanıştım
Eger kötü ayrıldıysanz size olan hırsından ama emin ol zaman herşeyin ilacı.
Biz bile kanka olduysak ooo (karakolda ayrıldık biz )
Ne bıcım ınsanmıs sankı dogucak cocuk onun cocugu degılmıs gıbı bn baska cocuk yapcam ne demek ya allah ıslah etsın odemesın nafakayıda hapis yatsın surunsunAmin inş. nafaka vermemek için sigortasını kestirmiş mahkemede diyicekki işsizim bak benimkiler gibileride var açıcam haftaya hiç kurtuluşu yok onca şeyin üstüne geçen aramış bebeğim için vicdan azabı duyuyorum diyo hey gidi hey bide kadınlarla konuşuyo düzenli olarak kadınlarla konuşana kadar aklın nerdeydi adam ancamı aklına geldi bebeğin evden ayrılırken kesinlikle nafaka isteme ben yeniden evlenicem çocuk yapıcam çocuğuda getirme demişti bana daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?