sadece anlatmak istedim

Kac defa nısanı atmaya calıştım ama yapıstı bnde calışınca pek sorun olmadı ne zmn dogum yaptım ısten ayrıldım problmler basladı adamı alıştrmısım maasımı elıne vermısım maas gıdınce adamın yuzu ortaya cıktı paragoz adam cıcuguda masraf olarak goruyor o yuzden hıc aramıyor

Ne bıcım ınsanmıs sankı dogucak cocuk onun cocugu degılmıs gıbı bn baska cocuk yapcam ne demek ya allah ıslah etsın odemesın nafakayıda hapis yatsın surunsun
Diyorumya bak seninkinden beter benimki ben pazardan aldım ya oğlumu :) aman bize bulaşmasında ne yparsa yapsın onun gösteremeyeceiği adamlığı dedesinden doğru düzgün öğrenir bari dedesi daha doğmadan babasından daha çok sahiplendi ve seviyo

Ne guzel çok guclusun ınsallah bende boyle olabılırım

Sakın üzülme cok kötü bir eşin varmış zaten.

Belkide bebeğini görmemesi daha hayırlıdır.

Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder...
Böyle bir babam olmasını istemezdim.

O yüzden bebeğiniz icin üzülmeyin, siz
hep onun yanında olun..

Basina gelmeden anlayamaz kimse. Kimse boyle olsun diye evlenmez. Tabikide gercek yuzlerini gostermiyorlar. Oyle bir mahluklar ki ben cok sasiriyorum yani evlenmeden oncesine ve sonrasina dehsete dusuyorum. Cocuk cocuk diye yalvarirlar oluncada kiymet bilmezler. Anneci degilken evlenince anneci olurlar vs vs . Sonuc olarak << Biz yandik siz yanmayin bekarlar >>

Bosandıktan sonra bebek bıraz buyusun ben ıse gırıyım emınım gelıp yalvarcak ama asla donmuycm 6 ay bebegıne karısına bakamayan adama asla gerı donmem paramıda ona yedırmem
Barışma olaylarına hiç girmiyorum canım öyle bi düşünmenin olduğunu tahmin etmedim
Çocuk açısından durumlar böyle :)

Çok güzel özetlemişsin

Barışma olaylarına hiç girmiyorum canım öyle bi düşünmenin olduğunu tahmin etmedim
Çocuk açısından durumlar böyle :)
Cnm bnm boyle dusuncem yok ama esımın karakterı boyle tek sevdıgı sey para bn ıse başlayınca tekrar gelır yalvarır

Öyledir haklısınız da ne bileyim bukdr degısıyor olmalarını gercekten aklm almıyor , okurken bazen beynım duruyor , yasayanları düşünemiyorum bile Allah yardım etsn

Hep yanındayım ıyıkı aılemde var cok guzel bakıluyor bebegım cok kısmetlı bır bebek evımıze bereket getırdı herseyı dort dortluk yapılıyor tek eksıgı baba sevgısı ınsallah onjn ıcın hem anne hem babaolcam

Öyledir haklısınız da ne bileyim bukdr degısıyor olmalarını gercekten aklm almıyor , okurken bazen beynım duruyor , yasayanları düşünemiyorum bile Allah yardım etsn
Sanırım bunlar evlendiklerinde bocalıyorlar sonra annelerine düşkünlükleri ağır basıyo annelerinin ağzından çıkan herşey bizden daha kıymetli oluyor birden bire tanıdığımız kocalarımızın içinden hiç tanımadığımız yada bizim göremediğimiz gamsız adamlar çıkıveriyo

Allahım kimseye sıkıntı acı yaşatma..
Bebeğinizin güzel bir ömrü olsun inşallah.

Olursun tabi babası ölen çocuklarda var bak onların hiç birşeyleri eksik kalmıyorya hem bebeklerimizn bizler gibi anneleri olduğu için çok şanslılar biz onlara hiç bir şeyin eksikliğini hisettirmeyiz

Olursun tabi babası ölen çocuklarda var bak onların hiç birşeyleri eksik kalmıyorya hem bebeklerimizn bizler gibi anneleri olduğu için çok şanslılar biz onlara hiç bir şeyin eksikliğini hisettirmeyiz
Keske olsede babasının onu terk etmedıgını hıc ogrenmese o bızebu kadar kotuluk yaptı ama bn babasını kotulemıycm anlasamadık dıycem bava nefretıyle buyumesın

Keske olsede babasının onu terk etmedıgını hıc ogrenmese o bızebu kadar kotuluk yaptı ama bn babasını kotulemıycm anlasamadık dıycem bava nefretıyle buyumesın
Bende aynı durumdayım babasını asla kötülemiyicem ama yokluğunuda eminimki ne sen nede ben asla hissettirmiyicez.Anne olmayı başarabiliyorsak pekala bizden çokta güzel babada olur.

Canım benim senin bebeğinin öyle bir babaya ihtiyacı yok bırak sormasın bebeğini bırak bebeğin öyle bir insanı tanımasın kendisi kaybetti sen sıkma canını küçücük bir bebeğinde var bu saatten sonra mutluluğuna bak bebeğinin huzuruna bak gez toz eylenmene bak herşey olacağına varır bittikten sonra bi şey yapamazsın biteceği varsa biter ve senin hayatına devam etmen gerek devam etmek zorundasın bebeğin için o yüzden kendini boşuna üzme lütfen:-*:-* bende evliyim ve bir kızım olmak üzere kendimi senin yerine koyarak yazdım bunları unutma bu dünyada sen ve minik bebeğinden başka hiç
Bir şey önemli değil
Sen keyfine bak herkes kendine yaşıyor

Maşallah canım Allah korusun sizi. :)

Öyle birine ihtiyacınız yokmuş demek ki..

Arkadaşım tabi böyle uzaktan söylemesi kolay bende olsam çocuğumun niye böyle bir babası var diye üzülürdüm ama birde şurdan bakın; bu şerefsiz gibi babası olsa ne olur ki? Varlığı zarar en azından yok olsunda daha fazla zarar vermesin..haysiyetsiz vicdansız herif sanada neler yapmış..sen şükret bu pislikten kurtulduğun için

Siz cocugunuza bunlarin uzerine oyle bir sevgi verin ki ona hem baba olun hem anne.. Kucuk yasta benimde annem ve babam ayrildi babam haftada bir gordugum tanidik bi abi gibiydi o zamanlar benim icin,sonradan kendini toparladi ve "baba" gorevini ustlendi. Annemde bana o surec icerisindeyken hem baba oldu hem anne. Belki cocugunuzun babasida bunlari sonradan farkeder ,etmese bile sizde benim annem gibi bir anne olun ona sevginizi vermekten hic vazgecmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…