ben de sadece anne sütü verenlerdenim , geçen ay çalışmaya başlayınca azalmıştı sütüm doktor günde bi öğün mama takviye et dedi ama hiçbirşekilde mamayı kabul etmedi habire emzirdim bende , bu ay bir kilo almış , doktorumuz pek memnun gelişiminden mamayıda deneme artık bu ay sadece anne sütü gidelim dedi delikafadulden çok memnunum bu durumdan 6 ay sadece süt vermek istiyorum ama çok zorlanıyorummm.. juli ne iyi oldu bu başlığı açtığın tam bir dert yumağıyım bu konuda , biraz içimi döksem dinler misiniz beni acaba ??
ben bankacıyım , malum bizde toplantılar ve müşteri ziyaretleri çok sık oluyo , günde 3 kere süt sağmam gerekiyo , saat 10, 13.30 ve 16.30 da sağarsam 120 cc süt çıkıyo , o da oğluma yetiyo çok şükür.. ama müdürüm erkek ve hiç halden anlamıyo , mesela tam süt sağıcam bu toplantıya sen giriyorsun yada hemen çıkıp şu müşteriye gitmemiz gerek deyiveriyor kalakalıyorum , anlatamıyorum da sü sağmam lazım diye , acaip stres oluyorum yavruma süt içiremiycem aç kalcak diye , bu sefer işe de konsantre olamıyorum bide göğüslerim sızlamaya başlıyo , 4 saat sağmazsam akmaya başlıyo , hatta bikere gömleğim sırılsıklam oldu soranlara ne diyeceğimi şaşırdım..
böyle işte kızlar ben gerçekten çok dert ediyorum bu durumu , kimseler anlamıyor beni , benim çocuğum sadece benden besleniyor ama gel de anlat bunu , süt sağmaya gittiğimde ekip arkadaşlarımın bile yüzü asılıyo çalan telefonlarıma onlar baktığı için senağlama çok üzülüyorum , şu 2 ay idare edebilsem , bir altıncı ayı görsem en azından ek gıdalara başlıycam rahatlıycam ben de.. böyle işte sıktım sizi de akşam akşam ..
Andina tabii ki anlatacaksın canım seni bizden daha iyi kim anlar. Ama müdürünü anlamadım gerçekten. Benim müdürüm de erkek ama adamcağız ben süt sağayım diye odasından çıkıp her gğn 3 defa 20 dakika benim masamda oturuyor :) Tamam her müdür bunu yapmasın ama sana vakit vermesi gerekir. Süt iznini ne zaman kullanıyorsun?
canım ben süt iznimi iki gün yarımşar kullanıyorum , pazartesi öğlen gidiyorum işe , cuma da öğlen işden çıkıp eve gidiyorum ama o bile dert mesela yarın öğlene kadar çalışmam lazım aşıları da var oğluşun ama müdürüm akşam üstüne toplantı koydu senağlama inşallah yarın unutur diye dua ediyorum ben de :Saruboceq:
ya baba falan olsa belki anlardı halimden ama hiç anlamıyo hiçççç senağlama
Anlayışsız insanlara sinir oluyorum.Sen o patronu Kk ya geir kasım annelerinekaydirigubbakcemileklava::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?