• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sadece aşılaması tutanlar yazabilir mi ????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet sağlık ocağında verdim. Benimde büyük ihtimal öyledir çünkü çok sancım var
E nabiza düşer normalde inşallah bebekten dır canım benim bugün asilamin 2 günü benim bir kızım var şükür tekrar istiyoruz kızımda tedaviyle oldu Rabbım önce olmayanlara versin insallah

E nabiza düşer normalde inşallah bebekten dır canım benim bugün asilamin 2 günü benim bir kızım var şükür tekrar istiyoruz kızımda tedaviyle oldu Rabbım önce olmayanlara versin insallah
Enabıza düşmesini bekliyorum 2 gündür düşmedi 🥺🥺🥺 içime kurt düştü kist mi var acaba bende de . Siz de çok sancı oldu mu kistte

Yok ben de hiç sancı olmadı bende bebek var zannettim doktora gittim dedi hayır kist olduğu zamanda teste böyle çıkabilir dedi bana

2 günde 2 katı artmış gönlünüzü ferah tutun , sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz 🌸

,Arkadaşlar merhaba
bana da aşılama konsuunda bilgi verebilir misiniz ? Gecen sene temmuz ayından beri deniyoruz ancak sonuc elde edemedik. Bu ay klomen+Ovitrelle kullandım reglime 2 gün var regli sancılarım mevcut sanırım bu ay da olmadı . Bende artık aşılama yaptırmak istiyorum cunku stres cok fazla bende . Devlette aşılama için ne yapılmalı nasıl yol izlenmeli destek olur musunuz bana lütfen. regli olduktan sonra devlete gidip aşılama için randevu alacağım. Ve aşılama devlette ne kadar sonra yapılıyo bilgilendirirseniz cok sevınırım

,Arkadaşlar merhaba
bana da aşılama konsuunda bilgi verebilir misiniz ? Gecen sene temmuz ayından beri deniyoruz ancak sonuc elde edemedik. Bu ay klomen+Ovitrelle kullandım reglime 2 gün var regli sancılarım mevcut sanırım bu ay da olmadı . Bende artık aşılama yaptırmak istiyorum cunku stres cok fazla bende . Devlette aşılama için ne yapılmalı nasıl yol izlenmeli destek olur musunuz bana lütfen. regli olduktan sonra devlete gidip aşılama için randevu alacağım. Ve aşılama devlette ne kadar sonra yapılıyo bilgilendirirseniz cok sevınırım
Rabbim en kısa vakitte nasip etsin inşallah. Devlet hastanesinin infertelite bölümünden randevu alın. regl olursanız şayet 2. ve 3. gününe denk getirin randevunuzu. Rahim filmi ile başlıyor tedavi. Tüplerde sıkıntı yoksa durumunuza göre ilaç verilip yumurta takibi yapılıyor.

Back
X