Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hersey Allahtaan kizlr benim asilamam tutmadi(ve cok kotuyum rabbim herkese nasip etsin siz degerli arkadaslarima 5 yillik cagrima yine cevap vermedi bebisim cni saolsun ama annesi onu hep beklicek ümidini kesmeden(

Hersey Allahtaan kizlr benim asilamam tutmadi(ve cok kotuyum rabbim herkese nasip etsin siz degerli arkadaslarima 5 yillik cagrima yine cevap vermedi bebisim cni saolsun ama annesi onu hep beklicek ümidini kesmeden(
Cok uzuldum Allah sabir versin hepimize bende nerdeyse 3 yildir ugrasiyorum ilk asilamami dun yaptirdim beklemek en kotu sey tabi husran olursa insan daha da kotu oluyo sabredip beklicez bebisimizi ama artik bende gercekten kotuyum hele etrafimdakilerin o tuhaf sorulari ve israrlari yok mu cileden cikartiyo beni.Allahim isteyen herkese versin kucaklarimizi bos birakmasin

Progestaran kullaniyorum ben bide coraspin 100 verdi doktor.dun asilamam yapildi dinlendim hep bugun calismaya basladim ama az once pembemsi bi akintim geldi bu normal mi yoksa tutmamismidir.ped koymustum kanama olabilir dediler diye ama akinti oldu
Canım aşılama esnasında spekum takarken jel kullanılmadığı için benim biraz kanamam oldu. Doktorum aleti takarken biraz vajen girişinde kanama oldu dedi. Ve aşılama oldugu gün aksama kadar damla damla pembe leke geldi. Muhtemelen o yüzdendir. Biraz girişte zedelenmiş olabilir. Kafana takma. Daha cok yeni aşılama. Kanama tutmadigini göstermez bence. Sen içini ferah tut. Bazen tuttugu zaman leke gelir derler. Yerleşme lekesi olurmuş. İyi düşün iyi olsun.

Arkadaşlar aşılama olalı 5 gün oldu. 3. günden itibaren göğüs uçlarım çok aciyor. Benim gibi olan varmı.gebelik belirtisi desem umutlansam bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum.

Sagol canim :) iyi dusunmeye calisiyorum ama cokta korkuyorum artik bisey yaparken bile tedirginim aman bisey kaldirmiyim yukari uzanmiyim falan.sen ne kadar zamandir ugrasiyosun problemin nedir

Sagol canim :) iyi dusunmeye calisiyorum ama cokta korkuyorum artik bisey yaparken bile tedirginim aman bisey kaldirmiyim yukari uzanmiyim falan.sen ne kadar zamandir ugrasiyosun problemin nedir

Ben 1 yıldır korunmuyodum. 5 aydır tedavi denedik. Klomem ve catlatma ignesi. Biz aşılamayı kendimiz istedik. Esimdede bendede problem olmadığını söyledi doktorumuz. Sadece 8 ay önce üroloji doktoru sperm analizi istemişti. Hareketlilik biraz az demişti. Ama doğum doktorumuz büyük bir sıkıntı yok bu şekilde olur zaten dedi.

Bize de ayni seyleri soyledi doktorlar hic bi sorununuz yok diyo ama biz 2.5 senedir deniyoruz nerdeyse insallah birgun kader gulucek bizim yuzumuzede kucagimiza alicaz bebisleri.asilamada aramizda pek fazla gun yok sanirim insallah guzel haberlerini alirim

İnşallah umutla bekliyoruz bakalım... :)

Mrb arkadaşlar ben bi stede yeniyim aslında uzun süre girip merak ettiklerime bakıp okuyordum üya olmaya karar verdim benim hikayemi kısaca anlatayım size 3,5 senelik evliyim çalışıyorum die 2 sene korundum tabi kendinden emin korunmayı bırakınca olacakmış gibi sonra olmadı ilk önce bi hastaneye gittim herşey normal çıktı benim eşimin sonuçlarını gösterdim sigara içtiği için ve baypass olduğu için doktor azarlarcasına sizin normal yolla bebeğiniz olmaz gidin tüp bebeğe başvurun dedi tabi ben bitik bir halde çıktım hastaneden umudumu yitirmiştim olmaz die sonra araştırdım iyi bir özel hastaneye gttim önceki sonuçları da götürdüm ve doktor seninde eşininde gayet normal olmaz die bişey yok dedi doğal yöntem olarak aşılamayı dene dedi sonra aynı sonuçları alıp devlet hastanesine gittim ordaki doktor da gayet iyi dedi aşılama yapalım dedi geçen ay yumurtalıklarım büyümedi olmadı bu ayda umutsuzdum ikinci gittiğimde büyümüş dedi doktor geçen hafta cuma ilk aşılamamı yaptırdım içim rahat belki ilk olduğu için haftaya kan vereceğim ve heyecan dorukta inş. rabbim isteyen herkese nasip eder

Doktoru iyi seçmek önemli. Sizin baştan moralinizi yerle bir etmiş. Ama stres yapmamak lazim. Birsuru yöntem var. Bi kaç ay deneyin olmazsa aşılama yaptırın. Tutmadı bi daha yaptırın. Tüp bebek son çare. Umudunuzu kaybetmeyin pes etmeyin asla. Vardır bi vakti zamanı. Olmamasında bile vardır bir hayır diyelim. Belki sınavımız bu şekilde. Dermansız dert yok. Yeterki dermanini ara. Bol bol dua et. Bizimde olmuyor tabi üzülüyoruZ ama elden gelen ne varki. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Bu arada ayın 16 sında mi aşılama yapıldı. Benimde gecen hafta cuma yapıldı. Sanırım ayni zamanlarda belli olucak. :)

Oncelikle hosgeldin aramiza :) bendr senin gibi 3.5 senelik evliyim ilk 6 ay korundum boyle olucani bilsem hic korunmazdim hemen vakit kaybetmeden.bide yasmin kullandim o zaten yumurtayi tembellestiriyomus benimki zaten tembelmis iyi halt ettim yani ilk doktor sadece sigara icin tepki vermistir ama yanlis insanlarin duygulariyla oynuyolar resmen boyle durumlarda gercekten bi kac doktora gorunmek gerekiyo.ama artik olmaz diye bisey mutlaka birgun bebislerimizi alicaz kucagimiza hayirlisiyla.benimde pazartesi asilamam oldu eger tutmazsa bir sonraki fsh hormon testime gore tup bebege gecis yapicaz.insani yoran ve yipratan bi donem gercekten ama bu sinavida atlaticaz bence iyi dusunun iyi olsun hayirlisiyla Allah isteyen herkese nasio etsin bu duyguyu :)

Slm 2. Asilamam tuttu allahin izniyle kucagima almayi da nasip etsin
Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin cok sevindim :) bende ilk asilamami yaptirdim pazartesi gunu simdi gun sayiyorum ama zaman gecmiyo sanki.belirti oldumu hic tuttugunu anladinizmi.benim kasiklarimda ve belimde agri oluyo arada kasiklarimda sanki hareketlenme oluyo kalp atisi gibi.insallah bizimkiler de tutar

Bende bir suru belirti aradim cnm ama yok bosuna bir belirti arama psikolojini yorma ilk asilamayi yaptirdigimde oyle yazilar okudum ki oldu dedim kesin ama negatif cikti yani belirti fln yok ben dr sordum belirti olurmu diye oda bunun normal gebelikten farki yok normal gebelikte ne zaman belirti hissedersen yada herkez hissetmeye bilirde dedi oda boyle bisey

valla bende belirtileri okuyorum tmm tuttu galiba diyorum ama beklemek zorda olsa kesin sonuç birde ben çalışıyorum eğer tutmazsa ikinci aşılama için nasıl izin alacağım bilmiyorum

Bu arada ayın 16 sında mi aşılama yapıldı. Benimde gecen hafta cuma yapıldı. Sanırım ayni zamanlarda belli olucak. :)

evt bende 16 ında yaptırdım hadi bakalım inş hayırlı haberler alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…