Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba 38 yasindayim. Amh 0,17 cikti esimde de morfoloji %2 cikti. 3-4 ay ilac ve keciboynuzu kullandik ve dr degistirdim jinemede basladim. Asilamaya karar verdik. Araya bayram girdiginden asilama icin kullanilan yumurta gelistirme ignelerini kullanamadik. Bayram sonrasi konyrolumde tesadufen 2 yumurta goruldu ve olgunlasinca catlatma ignesini ilk kez kullandim. 36 saat sonra asilama yapildi ve 8 gun sonra bildiginiz kanamali adet oldum. Hatta pihtilar atiyordum kanla birlikte. Halsizlik falan basladi arada kanamam kesilip camur gibi geldi. Atesimde yuksekti ve 12. Gun idrar testinde cift cizgiyi gordum. Kanamam devsm ederken hemen kan testi yaptirdim sonuc 29 cikti :) kanama devam etti ve ben 3 gun sonra drumun istegi uzerine tekrar bhgc baktirdim 116 cikti yine 4 gun sonra 577 cikti :) cok sukur kanamam da kesildi. Ümidiniz hep olsun. Allaha dua etmeyi isyan etmemeyi tercih edin. Darisi tum isteyenlere :)

cok sevindim canim senin adina rabbim kucagina almayi nasib etsin ins bende eylul ayinda 3 . asilamayi yaptirdim ve umitsizdim bende pco var esimdede hiz ve morfoloji %2 %3 cikmisti 7 ay once bizde bitki ilaci kullandik ve keci boynuzu kullandi asilamanin 14 .gunu pembe akintim oldu dedim adet basladi hep boyle baslardi adetlerim cunku umursamadim test yapmadik idrar yaptik cok silik golge gibi cikti esim yok dedi bende umudum kalmadi lekenin ikinci gunu cok siddetli agrim sancim oldu kanama geldi acile gittik test yapti 16.52 cikti sonuc ve dede hamilesin dusuk riskin var dedi sabah dr gittik 16.27 cikti labaratuvar farki olabilir dedi ayni degerler dedi ikigun sora 27.cikti uc gun sora 92. oldu 4 gun sorada 97 olmustu artis olmadi pek dr dedi sagliksiz bi gebelik dusecek dedi yada dis gebelik dedi degerlerin boyle az artarsa dusmezse dedi dis gebelikten supelenecegim dedi igne yapariz dedi ikigun sora 87 dustu 10 gun sorada 42 dusmustu deger daha yaptirmadim test bayramda dusmeye baslamisti kanamam az az oldu ve hala lekelerim geliyo bi damla bi damla korkuyom normalmi aceba sorun varmidir sifirlandigini gormedim testin tekrar dr gidecegim bu yuzden sizde sorun kimdeydi ben morfolojiden korkuyodum sizde tutmus asilama cok sukur bizdede tuttu.ama dusuk oldu ne kullandiniz bitki yada ilac artirmak icin morfolojiyi siz

Bende erken menepoz ihtimali vardi. Bol bol incir yedim. Esime de ace plus selenyum ve e vit haplariyla keciboynuzu pekmezi yedirdim. Asilamaya gittigimizde totalde 36 milyon olan sperm sayisi 72 milyon olmustu cok sukur. 3 ay duzenli icirdim. Morfoloji bakmadilar asilama sirasinda ama yikama sonrasi 40 milyon civari spermi bana asilama ile gonderdiler. Cok sukur tuttu. Sizde basarabilirsiniz. Ustelik hergun annem meryemana suresini benim icin okudu. Tam yeni bitmisti pozitif sonucu ogrendik. Yilmayin isteyin ve kararli olun. Hic Allahima isyan etmedim. Olacagina inanin.

saol cnm haklisin sabretmek lazim incir bende yiyorum sen gunde kac tane yemistin ve esin kullandigi ilaci dr mu verdi esin hic ilac kullanmadi dr hic bisey onermedi ama dedigin bu ilaci cok kisiden duydum nerden ve ne kadara aldiniz bende kullanmasini istiyorum cnm

B
merhaba canim. Bize dr vermedi. Bu forumdan oluyarak ogrenip aldim. Gunde 1 adet e vitamini be ace plus selenyum icirdim. Kutusu 15 tl civariydi sanirim. Gunde 2 tane cevizle birlikte yiyordum.bu arada ilaclari eczaneden aldim.

B

merhaba canim. Bize dr vermedi. Bu forumdan oluyarak ogrenip aldim. Gunde 1 adet e vitamini be ace plus selenyum icirdim. Kutusu 15 tl civariydi sanirim. Gunde 2 tane cevizle birlikte yiyordum.bu arada ilaclari eczaneden aldim.
saol canim bende inciri fistik koydum icine oyle yiye biliyorum ilaci esime alip kullandiracagim ins bizede faydasi olur

saol canim bende inciri fistik koydum icine oyle yiye biliyorum ilaci esime alip kullandiracagim ins bizede faydasi olur
Olur bence. En azindan zarari olmaz. Bide aklima çakşir suyu geldi. Onuda arastir istersen ben almistim 5-6 kez icirmistim esime.

Mrb bende yeni katıldım araniza asilama yaptirali bugun 9.gunum hafif kasiklarimda agri bide belimde beklemek cok zor ve korku dolu allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin

Arkadaşlar,
Yeniyim bende, çok acil bilgilerinize ihtiyacım var şöyleki ;

6 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım, ve hayal kırılığı olmaması için bugune kdr test yaptırmadık. 19. Aralıkta adet olmam gerekiyordu, olmadım ama 1-2 defa koyu kahverengi akıntım oldu ve her adet başlangıcımda olan olağan bir durum. Eşime söyledim adet oluyorum diye ve moral bozukluğu vs.. ancak o iki damla akıntıdan sonra kanamam olmadı üzerinden bugun 4 gün geçmiş oldu ve halen adet olmadım veya olamadım :S Doktorla konustuk hemen test yaptırmamızı istedi, ancak ben yaklaşık 6-7 gündür aşırı hatta çoook aşırı kasık ağrıları ile uyanıyorum geceleri, belim tamamen tutuldu ve her wc gitmemden sonra yaklaşık 10 dakika kramplar giriyor kasığıma. Çok korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye.. Test sonucunu yarın alacağım ama bu kdr ağrı çekmemin nedeni nedir kafam çok karışık

Agrin olmasi normal canim tutunca agri cok oluyo bence hamilesin yerlesme kanamasidir gelen nasil dayandin bu gune kadar bosuna kendini uzmussun yapsaydin kurtulurdun varsa var yoksa yok ama leken gelip adet baslamadiysa hamilesindir ins iyi haber verirsin canim

İnsallah dediginiz gibidir, çok ağrılı sancılı sürecim oldu 10 gündür.. Umarım sonu hayırlı olur bugun öğlen gibi sonucum belli olacak

Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
Hayirli olsun canim cokk sevindim senin adina ama hamile oldugunu biliyodum cunku butun belirtilerin o yondeydi rabbim sonunu getirsin ins bosuna uzulmus beklemissin testi yapsaydin bi an once alirdin guzel haberi

İNŞALLAH bende gelip buraya hamileyim yazarım Allh o günü gösterirmiki:)

Bende oyle diyorum ama uzulmemekde elde degil bir kere daha deniyecegim allah hayirlisini nasip etsin kimseyede evled eksikligi yasatmasin

merhaba arkadaşlar bende de pko var eşimde de varikosel şuan eşimin değerleri normal fakat bir türlü hamile kalamadım. 2 defa klomen tedavisi oldum olmadı haftaya ilk aşılamam olacak kafam cok karısık çok yanlız hıssedıyorum kendımı allahım ınsallah hepımıze tez zamanda bebek nasıp eder sizden ricam allah rızası ıcın dualarınızda bana yer verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…