Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada ayın 16 sında mi aşılama yapıldı. Benimde gecen hafta cuma yapıldı. Sanırım ayni zamanlarda belli olucak. :)

evt bende 16 ında yaptırdım hadi bakalım inş hayırlı haberler alırız :)
Göğüslerimde ağrı var gece cok rahatsız ediyor. Sendede varmı canım. Aynı gün yatırmışız. Doktorumu aradim normal dedi. İlaçlardan da olabilir dedi. Ben puregon 600 kullanmıştım göbekten.acaba o mu yapti. Asilamadan 2 gün sonra başladı bu agri. Ve göğüslerde şişlik var. Adetime yakın olan agrilar bunlar. İnsallah adet ağrısı değildir.

Göğüslerimde ağrı var gece cok rahatsız ediyor. Sendede varmı canım. Aynı gün yatırmışız. Doktorumu aradim normal dedi. İlaçlardan da olabilir dedi. Ben puregon 600 kullanmıştım göbekten.acaba o mu yapti. Asilamadan 2 gün sonra başladı bu agri. Ve göğüslerde şişlik var. Adetime yakın olan agrilar bunlar. İnsallah adet ağrısı değildir.
İnş değildir canım benim göğüsler de hafif ağrı var ama kasıklara ara ara sert bi ağrı giriyor iki gün önce de akşam kasılma oldu sol tarafta rabbim hayırlısını nasip etsin inş hayırlı cumalar bu arada :)

Evet haklisiniz insan belirti aradikca psikolojisi bozuluyo gercekten.sonunda tutmayincada husrana ugruyo gercekten en guzeli zamana birakmak.ama bugun yumurtalarimda acayio bi agri var batma oluyo bide adet olcakmisim hissi var aslinda daha 2 haftam var adetime.iyi dusunelim iyi olsun hayirlisiyla hepimizin :110:

Sevincim kisa surdu cnm olmadi birakti beniii :-(
Canim cok uzuldum daha bi kac gun once yazmistin tuttu diye :( uzulme sikma kendini diycem ama biliyorum bisey ifade etmiycek.guclu ol en azindan bak tutmustu belki simdi kendiliginden olur yada 3 asilaman hayirlisiyla tutar dualarim seninle.pes etmek yok elbet bigun kavusucaz bebislerimize

Evet haklisiniz insan belirti aradikca psikolojisi bozuluyo gercekten.sonunda tutmayincada husrana ugruyo gercekten en guzeli zamana birakmak.ama bugun yumurtalarimda acayio bi agri var batma oluyo bide adet olcakmisim hissi var aslinda daha 2 haftam var adetime.iyi dusunelim iyi olsun hayirlisiyla hepimizin :110:
yer gök dua ile cnm rabbim hayırlısını nasip etsin üzülme desekte boşa ama sen rabbime bolca du et inş. bşan evvel nasip eder ve kucğına alırsın inş.

Ya kizlar benim test sonucum pozitifti 3 gun sonra bthcg 4 e dustu dr kullandihim ilaci kes adet olursun dedi ama hala olmadim sizce neden bilen varmi acaba degerler tekrar yukselirmi yada asilama degilde asilamadan sonraki birliktelikten hamile olabilirmiyim ne olur bisey deyin

Ya kizlar benim test sonucum pozitifti 3 gun sonra bthcg 4 e dustu dr kullandihim ilaci kes adet olursun dedi ama hala olmadim sizce neden bilen varmi acaba degerler tekrar yukselirmi yada asilama degilde asilamadan sonraki birliktelikten hamile olabilirmiyim ne olur bisey deyin
canıım istersen biraz bekle halen olmazsan tekrar bi kan testi yaptır inş hamilesindir

Nihsad ne yaptın bir gelişme var mı heyecan nasıl :)

Daha test yaptirmadim canım. Cuma günü yaptircam. Ama emin degilim yaptırma konusunda. Acaba günümün gecmesini mi beklesem. Simdi olumsuz sonuc alıp yüzüme söylenmesinden korkuyorum.
Al benden de o kadar ya bende bekliyorum bi yandan korku bi yandan merak hayırlısını nasip etsin mevlam inş.

Arkadaşlar nasılsınız. Bugün idrardan test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. İkinci çizgi digerinden biraz soluk ama net görüyorum. Sizce resimdeki cizgilerden umutlanmalimiyim
IMG-20150201-WA0006.webp

Arkadaşlar nasılsınız. Bugün idrardan test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. İkinci çizgi digerinden biraz soluk ama net görüyorum. Sizce resimdeki cizgilerden umutlanmalimiyimEki Görüntüle 1396622
Bence umutlanmalısın hamile olmayınca hiç çıkmıyor canım inşallah yanıltmayım yinede umutda vermeyim ama kaçıncı günün de yaptın testi

Bence umutlanmalısın hamile olmayınca hiç çıkmıyor canım inşallah yanıltmayım yinede umutda vermeyim ama kaçıncı günün de yaptın testi
Canım 16 ocakta aşılama yapıldı. Normalde 31 ocakta adet olmam lazım. Kandan gebelik testi yaptırmam gerekiyordu persembe gunu ama ben yaptirmadim. Bugün 1 gün gecikmiş oldu. Yaptığım testi hassas test. Normal testlerden biraz daha güvenilir

Canım 16 ocakta aşılama yapıldı. Normalde 31 ocakta adet olmam lazım. Kandan gebelik testi yaptırmam gerekiyordu persembe gunu ama ben yaptirmadim. Bugün 1 gün gecikmiş oldu. Yaptığım testi hassas test. Normal testlerden biraz daha güvenilir

Sen yarına kadar gelmezse adetin ki inşallah gelmez kan ver ama bu Teste görede hamilesin inş

Back
X