Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallah guzel haberler bekliyorum sizden.
Çok şükür değer yükseldi. 2 gün önce 84.8 di. Bugün 237.8 e yükselmiş. Doktor tekrar test yapmaya gerek görmedi. 2 hafta sonra ultrasonda bakılacak. İnsallah sağlıklı bir gebelik olurda tekrar hüsrana uğramam. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu benim iKinci asilamamdi.

Çok şükür değer yükseldi. 2 gün önce 84.8 di. Bugün 237.8 e yükselmiş. Doktor tekrar test yapmaya gerek görmedi. 2 hafta sonra ultrasonda bakılacak. İnsallah sağlıklı bir gebelik olurda tekrar hüsrana uğramam. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu benim iKinci asilamamdi.

Amin amin insallah. Cok sevindim cnm. Hayirli ugurlu olsun melegin...

sperm hareket ve sayı düşüktğ bizim.2 aşılma da tutmadı.Allah nasip ederse nisan sonu gibi tüp bebek tedavisine başlıyoruz.
öylemi :( çok üzüldüm hayırlısı buymuş hepimiz imtihan ediliyoruz yapacak hiçbirşey yok.. bizde de hareket azdı şuan normale geldi ama gene olmuyor. aşılama yapılacak bu ay bana da

bende ilk aşılaması tutanlardanım 2 gün önce 196 idi değerim bugün 704 çıktı. Doktorum tahminen salı günü görebileceğimizi söyledi miniği

Burda okudukça anlıyorum ki belirtiler aslında hep çatlatma iğnesi ve ilaçlardan kaynaklanıyor. En sağlıklı belirti gecikme. O kadar zaman da beklemek çok zor. Benimde bugün 10. Günüm oldu. Yazanlıardan farklı hissettiğin bir belirti oldu mu cnm sende :)

Günaydin hanımlar. Testi 14 gün sonra yapmaya başlıyoruz değil mi? Nishad gözün aydın olsun. Hayırlısıyla kucağına alırsın inş.:KK46:

merhaba ben ilk defa yazma cesareti buldum kendimde.Bende ilk aşılamamı 3 Nisanda oldum.Umarım tutar.Benimde oldukça fazla ağrım oldu ve ateşim çıktı aşılama olduğum gece.Daha sonra doktorum antibiyotik verdi.Şimdi iyiyim ama hafif kasılma ve ağrılarım devam ediyor. Göğüslerimde acıyor ve şişti ama bunlar kesinlikle hormon yüklemesi yaptıkları için tutuyor.Umarım bende sitede okuyup ilk aşılaması tutanlar gibi umut olabilirim.

Benimde ilk aşılamamış tuttu bugün 19 gün dun test yaptırdım çok şükür Rabbim isteyen herkese versin
Çok güzel bir haber gerçekten çok mutlu oldum ve umut verdi.Umarım bende böyle güzel haberler verebilirim.
Tebrik edeirm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben 18 inde test yapacağım daha çok var.

Çok TSK ederim inşallah sende güzel haberi alırsın ben bilerek bekledim 18 güne kadar hayal kırıklığı olmasın diye

Bende 12 günden beri surekli adet ağrısı vardı kesin olucam diyordum birde ağzın çok kuruyordu ve idrar rengi bulanikti

hanımlar bende yarın başlıyorum ilk aşılamama.. daha önce bi defa boş yada kimyasal gebelik gecırdım hala daha ne oldugunu bilmiyorum.. eşimin morfoloji bozuktu varikosel ameliyatı oldu 10 ay önce tüp bebek merkezinin sonucuna göre hiçbir düzelme yok arastırma hastanesıne göre ise hersey normale donmus bılmıyorum hangisi dogru girdik bakalım bi yola :confused:

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim kasım ayından bu yana asılama tedavisi gordum ve mutlu sonucu 3.aşılamamda aldım simdi bebegimizin gelmesini bekliyoruz heyecanla bu sitede yorumları cok okudum tutanların yazısının az olması hep canımı sıkıyordu sizlerede umut olmak icin yazıyorum bu surecte dudaklarimda kuruluk,goguslerimde ve kasıklarimda agrı hissettim arkadasımda 1. Asilamasinda hamile kaldi zor biliyorum ama umudunuzu kaybetmeyin rabbim insallah isteyen herkese nasip eder

ben de mart ayındaki 3. aşılamamda hamile kaldım. darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına :KK200::KK68:

kizlar banada yardim edin allah rizasi icin kafayi yicem ikinci asilama icin start verdik ilki tutmayinca klomifenle gunde bi kez besgun ictim kontrollere gittigimde birden fazla yumurta gelismis hepside 23 27 arasi son kontrole gittigimdede doktor asilamayi iptal ediyoruz bu sekilde cogul gebelik riski cok yuksek dedi iliskiyi bile yasakladi ama ben tr deki arkadaslarimdan bes alti yumurtasi gelisenlere bile asilama yapildigini ogrendim o yuzden doktoru dinlemeyip iliskiye girdim iki gunden beri kasiklarim patlicakmis gibi agrio saga sola donerken oksururken hapsururken cok garip bise atesim de cikmisti dun bilmiyorum doktoru dinlememekle iimi yaptim kotumu :( bu arada uc senedir deniyoruz bikez normal yolla hamile kaldim ve ucuncu ayimda kalbi atmadigi icin ilacla dusuk yaptirdilar ogun bugundur olmuyo tek sorun benim tek tupumun kapali olmasi esimin degerleri de iyi ha bu arada son kontrolde yumurtalarin bazilari catlamis bile karin icine ve rahim arkasina dogru sivi tespit etti ve ogunde iliskiyi kacirmadim simdi korkularim var beni rahatlatin nolur kotumu yapmisim

Back
X