Sadece bekarlar cevaplasın

Nickyokkk

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
53.004
528
Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.🧿 Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)

Niye lojmana yanınıza birini veriyor öğrenci evi mi orası çok saçma siz o lojmana ödeme yapmayacak mısınız da müdür kafasına göre insan yerleştiriyor oraya
Buranın durumu biraz farklı hocalar kalacak yer bulamıyor. Merkeze de uzak.

Bizim ev de sobalı ama ekstra kömür ve odun almam gerekecek. Aile evinde odun elden kömür gölden. 😁
ama sizin evde ailen senin canın onlarla hep bir odada olmak seni sıksa da rahatsız etmez. Ama yeni tanıştığın biriyle soba nedeniyle hep aynı ortamda bulunmak vb bilmiyorum zor geldi

evliyim ama dayanamadım yazcam : )) titizlik çözülebilir mesele ya halledersin şimdiye kadar da iyi anlaştım diyorsun ne olacak ki en fazla? bi tek sobalı olması baya sıkıntı, klima taktırabilirsen harika olur bence insan aile yanında kafayı yer valla belli bi yaştan sonra... ya da elektrikli ısıtıcı falan kullanılabilir ama klimanın rahatlığı olmaz tabi yine. ısınma sorunu çözülürse çok iyi seçenek.

Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.🧿 Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)

Öğrenciyken ev arkadaşlığı nispeten daha kolay ve sürdürülebilir oluyor. Tabii bu bölgede devlet yurdu vb bulunmayan; özel yurtların kötü şartlar sunduğu durumlarda geçerli oluyor. Bu zamanda öğrenci ev arkadaşlığını sürdürmek dahi çok zor.

Yetişkin,çalışan insanlar arası ev arkadaşlığı ise çok daha zor. Hele ki artan bulaşıcı hastalıklar sonrası çok mantıklı bir harekette değil.

Tek yaşamayacaksınız, aile eviniz daha iyi bir seçenek.

Lojmanda kimin kalacağına müdür mü karar veriyor? Böyle mi oluyor bu işler?
Bekarim ve tek kalıyorum. Sormak istediğin yerden sor😂
Okulun lojmanı normalde başvuruyorsun çıkarsa çıkıyor. Deprem bölgesi olduğu için hocaların çoğu tayinle gitti. Lojmanlar boşa çıktı.

Back
X