• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Mikemmel bir gün mü? Esek gibi çalıştırmadilar mi seni bugun? Acidilar mi sana? Ben tabi öğlen geldim eve, coluk tombalak isler bittikten sonra 8 de uyudular, ben de 8 den beri rahat rahat oturuyorum:) ama kocacim yok bu gece
Ben de Almanya'da olsam ben de 8 den beri rahatça uyurdum ordaki bekarlarla kıyasla 🧿🤣

Kız bahcemi salyangozlar bastı. Bütün ortancalarimi yediler. Cileklerimi yoldular, kuşlara pilav dokmustum tepesine çıkmış yiyorlar sinirlerim çok bozuk. 100lerce salyangoz hepsinin fotoğrafını çektim elimde suç delili olsun diye 😔
20230427_233433.webp

Kız bahcemi salyangozlar bastı. Bütün ortancalarimi yediler. Cileklerimi yoldular, kuşlara pilav dokmustum tepesine çıkmış yiyorlar sinirlerim çok bozuk. 100lerce salyangoz hepsinin fotoğrafını çektim elimde suç delili olsun diye 😔Eki Görüntüle 3239720
yaa kıyamam kız ben bu hayvanlara çok üzülüyorum hep görmeden eziliyolar bırak yesinler nolcak, mevsimle alakalıdır heralde

Back
X