Sadece beni sevsin istiyorum ama olmuyor...

Çok ilginç 3 sene boyunca böylemiydi erkek arkadaşınız sonradan mı değişti birde sizi faceden silmesi zaten başlı başına ayrılık sebebi ..

hayr 3 sene böyle değildi sevdiğini belli ederdi bi şekilde benm hatalarıma hep olgunlukla bakardı bana hiç bitsin bile demedi bugüne kadar sadce bu yıl böyle oldu..

Unutulur canım çok geçmez unutulur.. Yeterki gözden ırak olsun. Seni unutacak olanı sen niye hatrlayasın, sana haksızlık değil mi.. Seven bırakmaz, bırakıyorsa veya bırakmana sebebp oluyorsa zaten kalmasının anlamı olmazdı.Kararını vermiş eyvallah demek lazım.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Unutulur canım çok geçmez unutulur.. Yeterki gözden ırak olsun. Seni unutacak olanı sen niye hatrlayasın, sana haksızlık değil mi.. Seven bırakmaz, bırakıyorsa veya bırakmana sebebp oluyorsa zaten kalmasının anlamı olmazdı.Kararını vermiş eyvallah demek lazım.

saol canm yina mesaj atmaya devam edecek biliorm ama artk içimden gelmiyor onunla tekrar birlikte olmak....:80:

Bu paranoyalarla hayat geçer mi demek istiyorum da görünen o ki 3 seneyi devirmişsiniz ama yakında aklınızı yitirirseniz şaşırmayacağım... :26:

bu sabah mesaj attı arkadaşlar dayanamadı..:1:

"düşündüm ben sen haklısın kimse sevemez sen gibi beni ben pişmanım senle devam etmek istiyorum seni üzdüğüm için pişmanım" yazmış

bende yokum dedim umarım doğru yapmışımdır...:3::3:

bu sabah mesaj attı arkadaşlar dayanamadı..:1:

"düşündüm ben sen haklısın kimse sevemez sen gibi beni ben pişmanım senle devam etmek istiyorum seni üzdüğüm için pişmanım" yazmış

bende yokum dedim umarım doğru yapmışımdır...:3::3:

Doğru yapmışsın denilebilir. Fakat başlığa bakınca... Sadece beni sevsin istiyorum demişsin. Öyleyse niye yoksun ?

Doğru yapmışsın denilebilir. Fakat başlığa bakınca... Sadece beni sevsin istiyorum demişsin. Öyleyse niye yoksun ?

başlığı o günkü ruh halimle yazmıştım.. yanlış bi başlık seçmişim aslında
ben sadece seviyorsa biraz da o benim peşimde koşsun göstersn bana verdiği degeri diye bekliyorum..

Back
X