Sadece Beslenme Günlüğü

Dokuz99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
88
-119
286
Bursa
Merhaba,

Bir yerde okumuştum, her gün yediklerinizi yazarsanız kendi beslenme hatalarınızı daha kolay görüp buna göre önlem alabilirsinz diye.
Ben defalarca denememe rağmen bi türlü istikrarlı yazamadım, dolayısıyla göremedim :)

Şimdi diyette falan değilim, bu sadece benim günlük beslenme günlüğüm olacak ki bu şekilde en azından sürekli bilgisayar başında olduğumdan daha kolay yazar ve günlüğü oluşturabilirim gibi geliyor.
Kimse yorum yapmak zorunda değildir ama yapılan beslenme hataları hakkında fikir verirseniz çok sevinirim :)

21.06.2013 itibariyle 63 kiloyum, sabah 08:30da kalktım büyük bir bardak su ve az şekerli Türk kahvesi içtim.
11:30'da bir kaşarlı tost ve yaklaşık yarım kilo patates kızarttım, yanında bir büyük bardak cola zero içtim.

İlginç bir deneme başarılar dilerim.Aslında okuyunca sende çok iyi görürsün tabii ama tost ve patates kızartması yanyana iki kötü cadı gibi görünüyor.karbonhidrat + karbonhidrat
8.30 da kalkıp 11.30 da kahvaltı yapmakta beslenme hatası gibi

Son düzenleme:
İlginç bir deneme başarılar dilerim.Aslında okuyunca sende çok iyi görürsün tabii ama tost ve patates kızartması yanyana iki kötü cadı gibi görünüyor.karbonhidrat + karbonhidrat
8.30 da kalkıp 11.30 da kahvaltı yapmakta beslenme hatası gibi

aynen öyle, kızartma olması da cabası :)

15:00 itibariyle 2 profiterol (top adet olarak) ve 4 minik kurabiye yanında sütlü nescafe

yarim kilo patates kizartmasi yiyip, birde profiterol yiyip ki bunlari ayni gün icinde yemen beni sasirtan ona ragmen 63 kilo musun? :53: metobolizman calismiyor kosuyor olmali senin cok sanslisin :46:

yarim kilo patates kizartmasi yiyip, birde profiterol yiyip ki bunlari ayni gün icinde yemen beni sasirtan ona ragmen 63 kilo musun? :53: metobolizman calismiyor kosuyor olmali senin cok sanslisin :46:

evet nazar değmesin, iyi çalışır ama işte bende dikkat etmiyorum diye dengesiz besleniyorum :(

Bi 7-10 gün boyunca yediklerimi yazabilirsem, sonrasında beslenmemi buna göre tamamen değiştirmek planım.

evet nazar değmesin, iyi çalışır ama işte bende dikkat etmiyorum diye dengesiz besleniyorum :(

Bi 7-10 gün boyunca yediklerimi yazabilirsem, sonrasında beslenmemi buna göre tamamen değiştirmek planım.

masallah masallah, boyun ve yasin kac sakincasi yoksa?

4 büyük bardak su
18:00 1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 tabak zeytinyağlı yeşil mercimek yemeği
4 dilim ekmek
1 bardak cola zero

:))
Peki şu anda diyet yapıyor musun?
Günlük nasıl besleniyorsun, sebze ağırlıklı mı?

sabah ve aksam yemegi yiyorum sadece :) sabah kahvaltisinda ne varsa evde, aksam yemeginde de ne varsa evde onu yiyorum :) 2 bucuk aydir istisnalar haric (disarda degilsem) ekmek yemiyorm hic. ve bu sayede 11.6 kg verdim :)

sabah ve aksam yemegi yiyorum sadece :) sabah kahvaltisinda ne varsa evde, aksam yemeginde de ne varsa evde onu yiyorum :) 2 bucuk aydir istisnalar haric (disarda degilsem) ekmek yemiyorm hic. ve bu sayede 11.6 kg verdim :)

:o nasıll? yani 75 günde 12 kilo vermek harika. ama sadece ekmek keserek nasıl onu anlamadım?
Spor yaptın mı peki? yada önceden ne kadar ekmek yiyordun? :)

20:00 az şekerli Türk kahvesi
2 büyük bardak su
2 adet profterol
2 minik kurabiye

Topiğini buldum şimdi, okuyorum :)

:o nasıll? yani 75 günde 12 kilo vermek harika. ama sadece ekmek keserek nasıl onu anlamadım?
Spor yaptın mı peki? yada önceden ne kadar ekmek yiyordun? :)

sadece ekmek keserek degil canim :) aksam yemegini 1 corba kasesine sigdigi kadar yiyorum sadece ve tek cesit yiyorum mesela corba mi yiyorum o aksam sadece corba, sebze yemegimi var sadece onu yiyorum, et mi var sadce et yiyorum. et ve balik olmadigi sürece 1 kasede yogurt yiyorum yaninda mesela :) bide en gec aksam 6 da yemek yemis oluyorum, sonrasinda hic bisey yemiyorum. meyve cok seven biriyim meyveleri genelde sabah kahvaltisinda yemeye dikkat ediyorum.kahvaltida canim ne isterse onu yiyorum o gün bazen sadece meyve yiyorum bir kac cesit yanina yogurt yada süt ekliyorum tabi. bazen yumurtayla peynirle kahvalti ediyorum mesela.
mesela bugun yediklerim sunlar bi fikir edin diye yaziyorum :)
kahvaltim(09:00) 1 bucuk tane yulaf kepeginden krep(yumurta ve tuz yok), 250 gr karpuz, 5 tane cilek, 100 gr kiraz, 1 corba kasigi kadar lor peyniri(yagsiz-tuzsuz),1 ceviz, 2 kavrulmamis badem, ve 1 tatli kasigi aci sos
aksam(17:50)1 kase(corba kasesi) zeytinyagli taze fasulye (susuz), ayni kaseyle yogurt(pul biberli) :) böyle mesela bugun sadece böyle beslendim :)
spor sadece okula gidip gelirken yürüyorum yol yokus gidis yolu haftada 4 gün 40 ar dk yürümüs oluyorum gidis gelis toplam :)

Son düzenleme:
sadece ekmek keserek degil canim :) aksam yemegini 1 corba kasesine sigdigi kadar yiyorum sadece ve tek cesit yiyorum mesela corba mi yiyorum o aksam sadece corba, sebze yemegimi var sadece onu yiyorum, et mi var sadce et yiyorum. et ve balik olmadigi sürece 1 kasede yogurt yiyorum yaninda mesela :) bide en gec aksam 6 da yemek yemis oluyorum, sonrasinda hic bisey yemiyorum. meyve cok seven biriyim meyveleri genelde sabah kahvaltisinda yemeye dikkat ediyorum.kahvaltida canim ne isterse onu yiyorum o gün bazen sadece meyve yiyorum bir kac cesit yanina yogurt yada süt ekliyorum tabi. bazen yumurtayla peynirle kahvalti ediyorum mesela.
mesela bugun yediklerim sunlar bi fikir edin diye yaziyorum :)
kahvaltim(09:00) 1 bucuk tane yulaf kepeginden krep(yumurta ve tuz yok), 250 gr karpuz, 5 tane cilek, 100 gr kiraz, 1 corba kasigi kadar lor peyniri(yagsiz-tuzsuz),1 ceviz, 2 kavrulmamis badem, ve 1 tatli kasigi aci sos
aksam(17:50)1 kase(corba kasesi) zeytinyagli taze fasulye (susuz), ayni kaseyle yogurt(pul biberli) :) böyle mesela bugun sadece böyle beslendim :)
spor sadece okula gidip gelirken yürüyorum yol yokus gidis yolu haftada 4 gün 40 ar dk yürümüs oluyorum gidis gelis toplam :)

Anladım, bayağı bildiğin sıkı diyet aslında ve besin gruplarını çeşitlendirdiğin için sağlıklı da.
Seni gerçekten tebrik ederim, irade meselesi :)
Ama eğer ben bu şekilde beslenirsem açlıktan hiçbirşeye konsantre olamam heralde :)

Mesela 18:00 de yedim yemeği ama canım tatlı çekti, onu da yedim, yemesem başka birşey isteyecek, karnım acıkacak yine yiyeceğim:)

Anladım, bayağı bildiğin sıkı diyet aslında ve besin gruplarını çeşitlendirdiğin için sağlıklı da.
Seni gerçekten tebrik ederim, irade meselesi :)
Ama eğer ben bu şekilde beslenirsem açlıktan hiçbirşeye konsantre olamam heralde :)

Mesela 18:00 de yedim yemeği ama canım tatlı çekti, onu da yedim, yemesem başka birşey isteyecek, karnım acıkacak yine yiyeceğim:)

öncelikle tesekkür ederim :)evet aslinda yaptigim sey tamamen bu :) kan grubuna göre beslenme sistemi uyguluyorum o da besinleri gruplandirarak yememizi öneriyor. ama bana hic diyet gibi gelmedi biliyor musun, ben günde 4 5 paket cikolata yiyen biriydim bu sürecte toplam 4 paket cikolata yememisimdir bile :) canim cekmedi hic.I he canim ne cektiyse yiyorum ama ben dodurma tatli falan :) o yüzden tatli yemen benim icin hic sorun degil mesela :) cünkü yoksa ona engel olamayip sonra daha cok saldiricaz tatliya biliyorum :)

Back
X