sadece bilgi almak istiyorum..

arkadaşınızın yaptığı vicdansızlık, hiç mi acımıyor o evdeki kadına çocuğa.
yuva yıkanın yuvası olmaz, evladı atasından ayıranın affı olmaz, bedeli ağırdır.
size naçizane tavsiyem, onların ne yapıp yapmadığını merak edeceğinize, arkadaşınıza doğru yolu gösterin, görmek istemiyor mu, siz onu görmeyin. çünkü yuva yıkana destek olanın da affı olmaz.
sizleri kınıyorum.

Tabiki esiyle iliskisi devam ediyor.sizin arkdasinizda pastasi kullan kullan eglen.bu kadar saf olmasin.o kadar bekar dul adam varken ne bekliyo bosancakta bunumu alcak.metresi yapar belki parasi iyise ev fln acar

Niye takılıyo ki buna arkadaşın? Napcak birlikte oluyolarsa gidip aralarına mı yatcak?
Bence oda gitsin adam, karısı ve arkadaşın 3 ü beraber yatsınlar. Nasıl olsa aşk, sevgi, sadakat, bağlılık gibi seylere deger veren biri degil, erkeklerle iliskisini sadece seks üzerine kuruyo. Ama böyle yapan bi kadın da kimseden tavsiye istemesin bana yalan söylüyo mudur diye. O arkadaşın dogrulara deger vermiyo ki ona neymis adam siter yatmıyorum diye kandırır ister kandırmaz.

Ooo bir arkadasim ekolu en sevdigim :)

Evet canim karisiyla sevisiyor hatta karisi durumu cakmasin diye daha sık periyotta catir catir sevisiyor

Arkadaşın durumu bastan biliyormuş simdi mi dert olmuş ayrıca anlamıyorum o onun esi birlikte tabiki oluyor dur ayni evrdeler ve arkadasinin o adami kendi esi gibi düşünüp sevismemesini istemesi saçma ve bence siz bunu sormak yerine arkadasimi bu yanlistan nasil vazgeciririm diye konu acmaliydiniz

Benim anlamadigim seni neden okadar ilgilendiriyor yatıp yatmadigi bal gibide sensin o kişi sen bence aklını başına topla bunun sonu yok Bacim evli adamla hayat olmaz gerçi biz ne desek boş sen işin o boyutunu geçmişin başka şeylere sarmissin

Klasik erkek yalanlari.tabiki oluyordur yoksa evdeki anlamadan nasil tatile gider.hicte inanma sevmiyom vs.dedigine.sevmyoda neden evli.arkadasinizda ne guzel demis ya ben sana yeterim esinle beraber olma diye.pehhhhh

sevseydi arkadaşınla evlenirdi ..

arkadaşın gibi hemcinslerim olduğu için utanıyorum ..

söyle arkadaşına erkeklerin iki yüzlülüğü ...karısını sevmeyen başkasına çok aşık olan adam ayrılır hiç öyle çocuğum felan demez verir nafakalarını çok düşünüyosa ....

bi akrabam evliyken başka bir kadına aşık oldu karısından boşanıp sevdiği kadınla evlendi birde çocuğu varken herkes çok kızmıştı çok tepki göstermişti şimdi düşünüyorumda çokta kızmamak gerekiyomuş dürüstlük yapmış meğer....

Merhaba,
Eşime ait 2 bankadan kredi borcu var. Ve bir mobilyacıya ayrı bir şekilde borcumuz var. Mobilya için muhafakat verdi her ay maaşından kesildin diye. Şimdi diğer bankalar bize dava açtı. İkiside başka bir tarihe ertelendi. Ertelenen bir davamızın ikinci duruşmasına çıktı ve haftaya sonuçlanamak için karar verdi. Eşim bu kredi borçlarından hapis cezası yatarmı . Konu ile ilgili bize yardım edebilirmisin. Lütfen..

konu sahibi evli arkadaşlar açtığı bir konu bu.
bu durumda evet arkadaşı bahsettiği,kendi değil

bu konunun yüzünden ilk defa banlandım
ne yapsaydım iyi bir yorum yapmaya yüreğim yetemedi
aslında daha fazlasını hakediolarda neyse
yönetim affetmiyo
Sorma sinirlerim zip zip zipladi okudukca, kudurdum resmen herseyden ote kendime yakistiramadigim icin kufur edemiyorum ama icimden ne kufurler gecti gitti anlatamam... Herseyi butun kotu sozleri butun beddualari hakediyor bunlar ve bunun gibiler

artı canım bugün karısını aldatıyo yarında arkadasınla evlendi diyelim onu aldatmayacagı ne malum ??????

arkadaşına!!! ile başlayan yorumuna cidden bayıldım :)) ağzına sağlık canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…