sadece bir hafta.................

sippsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
129
3
68
Konya
başımdan bir nişan atma olayı geçti üzerinden daha bir kaç ay geçmişti. biriyle tanıştırmak istediler iş yerinden öğretmen imiş doğuda ancak bu ile gelecekmiş seneye hiç istemedim görüşmeyi erteledim bir kaç defa sonra dayanmadım ısrarlarına bir görüşür konuyu kapatırım modundaydım...

ilk görüşte etkilendim sonra bir hafta boyunca her gün görüştük. inanılmaz derecede bağlandım ona, kızlar ben daha önce hiç aşık olmadım sanki bu aşk gibi geliyor bilemiyorum ama insan bir haftada böyle aşık olabilir mi anlamıyorum anlatamıyorum kendime

bu gün dönüyor pazartesi görev yerinde olacak, çok acı çekiyorum gidiyor diye

kendime şaşırdım aklıma şaşırdım mantığıma şaşırdım yüreğimi konuşmuyorum ble

ne yapıcam ben arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu aşk mıdır kiiiiiiiiiiii

başımdan bir nişan atma olayı geçti üzerinden daha bir kaç ay geçmişti. biriyle tanıştırmak istediler iş yerinden öğretmen imiş doğuda ancak bu ile gelecekmiş seneye hiç istemedim görüşmeyi erteledim bir kaç defa sonra dayanmadım ısrarlarına bir görüşür konuyu kapatırım modundaydım...

ilk görüşte etkilendim sonra bir hafta boyunca her gün görüştük. inanılmaz derecede bağlandım ona, kızlar ben daha önce hiç aşık olmadım sanki bu aşk gibi geliyor bilemiyorum ama insan bir haftada böyle aşık olabilir mi anlamıyorum anlatamıyorum kendime

Aşk mı değil mi bilemem sen hissedersin!!!:16:
Tadını çıkar bence!!!:21:

aşk olması için bir zaman bir tarif çizilseydi sen burda sormazdın ki...

aşkta akıl mantık aranmaz zaten
:34:
bi haftada ayrılcaz diye bu kadar acı çekiyorsan evet bence bu aşk

ne güzel sevinmelisin,aşkın tadını alamadığın bir adamla nişan atman buna vesile olmuş...
Herşeyde bir hayır vardır!

her işte vardır bir hayır. Nasibinde o var ise birkaç ay sonra yeni nişan haberini kutlarız bence :24:

az önce konuştuk bana beni sevdiğini söyledi kapatırken

garip oldum sevindim, üzüldüm, şaşırdım, sevgi oluştumu ondada yoksa benim durumumu gördü
yoğunlaştığımı sezdi mantık gözüyle baktı ve uygun mu dedii

kafamın içi çok ama uygunsuz bir orkestra tarafından tarumar ediliyor sanki

evet belki haklısınız tadını çıkarmalıyıım
çok rahatladım yazdıklarınız cevaplarınız bunu sağladı

ancak kızlar, korkuyorum aynı zamadan
bu otuziki yaşında başıma gelen ilk aşk ve tek aşk
aşk korkmak demek mi bunu yaşıyorm şimdi

içim garip yüreğim tedirgin, ben yorgunum

vedalaşmaya gücüm yok bu gün görüşmeyeceğiz

Allah bir kapıyı kapatır diğerini açarmış işte.
Allah ın sevdiği kuluymuşsunuz.
neyi etkiledi sizi bu kadar merak ettim.

bence ilk görüşte de olur bir haftada da
insanın kısmetinde varsa ne zaman olacağı belli değil işte
ne güzel sevinmelisin :1::1:
tadını çıkar sevmenin, heyecanlanmanın, ilgi görmenin, özlemenin :1::1:

Adıı ne olursa olsun
Yaşadığın duygularına bak sen.
Aşk de yada deme
Ne güzel hisler içerisindesin.
İnş. mutluluklaa sürerrr ...

Burada "görücü usulü evlendim eşime aşık değilim, keşke olsam" diyen onca kadın varken ne kadar şanslı olduğunu düşün bence.

e canım ben de aynı olayı yaşadım.biri vardı görüş diye ısrar ettiler.istemedim aylarca salladım randevuyu.bir görüş dediler "cıks" dedim.
sonra ısrara dayanayıp yarım saatliğine bir buluşayım da sepetleyeyim kapansın mevzu dedim.anneme "anne bulaşığın bitene kadar ben gelmiş olurum" dedim.gidiş o gidiş şimdi 6 yıllık evliyim bir oğlum var,mutluyum.ilk görüşte çok etkilendim,evleneceğim adam bu dedim ve daha önce için kimse için bunu dememiştim.ben de hiç beklemezdim böyle evleneceğimi yıllarca çıkarım falan diyorum ama kısmet bu şekilde olmasıymış.iyi de oldu aksi takdirde evlilik çabuk sıkardı.

Son düzenleme:
aynısı benimde başıma geldi, arkadaşım sürekli ısrar ediyodu bak siz tam birbirinize göresiniz çok iyi anlaşcaksınız vır vır vır... arkdaşımın dırdırınından kurtulayım diye tanıştım şimdi 11 senelik evliyim:27:

Back
X