Sadece bir hosçakal'a sığar mı?

Aynısını bir polis geçen sene öğretmen arkadaşıma yaptı yaşlar 25 26 idi.Meger nişanlıymış başka memlekette çocuk.Nişanlısıyla tartışınca arkadaşımla görüşmüş bir süre.Sonra da bir tartışma çıkarıp yoktan yere engellemiş bütün sosyal medya hesaplarını kapamış.Aynı yere tayin olunca da evlenmiş nişanlısıyla.Arkadaşımda başkasıyla evlendi şimdi.Çok benziyor gibi.Benim eşimin daha büyük sorunları vardı ama en çok benden destek görüp daha da bağlanmıştı bana,baya uzak şehirde görev yapıyordu.Biraz tuhaf geldi dediğin kişi.

Benimde kafam birazcik karışık anlam veremediğim için fikirleriniz aydınlatıyor. Evet tuhaf ve benim hikayeme benziyor :/

Benimde kafam birazcik karışık anlam veremediğim için fikirleriniz aydınlatıyor. Evet tuhaf ve benim hikayeme benziyor :/
Belki aynı olmayabilir Can'ım ama biraz dikkatli davranmanda fayda var gibi.Üzerine çok düşme.Hareketleri psikolojisinin de biraz bozuk oldugunu gösteriyor.Seni böyle durduk yere engelleyip bir anda mesafeli davranıp tereddütte bırakıyorsa onun var aklında birşeyler demektir.Biz de siz gibi eşim ihtisas kursundayken tanışmıştık.Annesi evden kaçmıştı babası intihar eşiğindeydi kızkardeşi de kocaya kaçmıştı ama bana daha sıkı sarılıp güç almıştı çünkü o sırada destek alacak birini istiyorlar ve belki de o büyük desteği vardı zaten.Ama ailesiyle tanıştıysan durum başkadır.Tanışmadıysan da tam benim dedigim gibidir.

Teşekkür ederim cok guzel anlattıniz bide anlamadigim aradan 18 saat gecmis aradi 1 gun sabredemedi

Yok tanismadim daha :/

Allah askina hala arksindan uzulup dertmi ediyorsun? ? Napicaksin donerse ozur dilerse yazarsa falan affedicekmisin cok merak ediyorum suan gercekten..

Ay Allahım ya sende. Ona byesss yazsaydın lütfen şöyle tipleri bi daha almayın hayatınıza bunu ya ergen gibi sende hiç üzülme hayırlısı de geç

Asker psikolojisi diyenler olmuştur ya da olacaktır eminim
Benim eşimde asker , illaki psikolojik olarak yıpranıyorlar
Kararları , söyledikleri değişkenlik gösterebiliyor ama bu öyle birşey değil
Yani ikisi aynı şey değil
Hayatında başka biri olduğu düşüncesi yüksek ihtimal

Adam evli ya da nişanlı olabilir. Memleketine gidince eşi, nişanlısı yakalamışsa sizi engellemiştir her yerden.
2 hatti olmasının sebebi de bu bence.
Astsubay demişsiniz emlakçı mi adam ya da yonetici mi iş hattı olsun. Bana saçma geldi

Sebep ne olursa olsun bi açıklamayı hak ediyorsunuz.Kuru bi hoscakal nedir ya Biranda kaçması sosyal medya hesaplarını kapatması normal degil ailevi sorun olabilir.Böyle bi adam ne olmus olursa olsun kaçarsa geri dönse bile ne kadar seviyorda olsam yüzüne bakmam.

Yani aciklama yapmadi yuzune kapattim telefonu ki guvenmiyorum donse gelse bile bugunki o telefin konusmasindan sonra asla

Yok bunun psikolojik sorunları var net. Manyak mı ne. Boş ver takma kafana. Ama merak ettim bu adamın kafasını ya. Çıkar bence kokusu. Takipteyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…