- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Bi hatti is bi hatti aile ve arkadas engelimi acmisniye 2hatti var digerinden niye engellisiniz
Benimde kafam birazcik karışık anlam veremediğim için fikirleriniz aydınlatıyor. Evet tuhaf ve benim hikayeme benziyor :/Aynısını bir polis geçen sene öğretmen arkadaşıma yaptı yaşlar 25 26 idi.Meger nişanlıymış başka memlekette çocuk.Nişanlısıyla tartışınca arkadaşımla görüşmüş bir süre.Sonra da bir tartışma çıkarıp yoktan yere engellemiş bütün sosyal medya hesaplarını kapamış.Aynı yere tayin olunca da evlenmiş nişanlısıyla.Arkadaşımda başkasıyla evlendi şimdi.Çok benziyor gibi.Benim eşimin daha büyük sorunları vardı ama en çok benden destek görüp daha da bağlanmıştı bana,baya uzak şehirde görev yapıyordu.Biraz tuhaf geldi dediğin kişi.
Belki aynı olmayabilir Can'ım ama biraz dikkatli davranmanda fayda var gibi.Üzerine çok düşme.Hareketleri psikolojisinin de biraz bozuk oldugunu gösteriyor.Seni böyle durduk yere engelleyip bir anda mesafeli davranıp tereddütte bırakıyorsa onun var aklında birşeyler demektir.Biz de siz gibi eşim ihtisas kursundayken tanışmıştık.Annesi evden kaçmıştı babası intihar eşiğindeydi kızkardeşi de kocaya kaçmıştı ama bana daha sıkı sarılıp güç almıştı çünkü o sırada destek alacak birini istiyorlar ve belki de o büyük desteği vardı zaten.Ama ailesiyle tanıştıysan durum başkadır.Tanışmadıysan da tam benim dedigim gibidir.Benimde kafam birazcik karışık anlam veremediğim için fikirleriniz aydınlatıyor. Evet tuhaf ve benim hikayeme benziyor :/
Teşekkür ederim cok guzel anlattıniz bide anlamadigim aradan 18 saat gecmis aradi 1 gun sabredemediBelki aynı olmayabilir Can'ım ama biraz dikkatli davranmanda fayda var gibi.Üzerine çok düşme.Hareketleri psikolojisinin de biraz bozuk oldugunu gösteriyor.Seni böyle durduk yere engelleyip bir anda mesafeli davranıp tereddütte bırakıyorsa onun var aklında birşeyler demektir.Biz de siz gibi eşim ihtisas kursundayken tanışmıştık.Annesi evden kaçmıştı babası intihar eşiğindeydi kızkardeşi de kocaya kaçmıştı ama bana daha sıkı sarılıp güç almıştı çünkü o sırada destek alacak birini istiyorlar ve belki de o büyük desteği vardı zaten.Ama ailesiyle tanıştıysan durum başkadır.Tanışmadıysan da tam benim dedigim gibidir.
Yok tanismadim daha :/Belki aynı olmayabilir Can'ım ama biraz dikkatli davranmanda fayda var gibi.Üzerine çok düşme.Hareketleri psikolojisinin de biraz bozuk oldugunu gösteriyor.Seni böyle durduk yere engelleyip bir anda mesafeli davranıp tereddütte bırakıyorsa onun var aklında birşeyler demektir.Biz de siz gibi eşim ihtisas kursundayken tanışmıştık.Annesi evden kaçmıştı babası intihar eşiğindeydi kızkardeşi de kocaya kaçmıştı ama bana daha sıkı sarılıp güç almıştı çünkü o sırada destek alacak birini istiyorlar ve belki de o büyük desteği vardı zaten.Ama ailesiyle tanıştıysan durum başkadır.Tanışmadıysan da tam benim dedigim gibidir.
Bi hatti is bi hatti aile ve arkadas engelimi acmis
bu arada yaşiniz
ikimizde 23 yasindayiz denedim fake hesaptan ama takipçisi fazla bi hesapti gayet net normal cevap verdibilemedim ben ama normal degil.hic denemeyi dusundunuz mu?
ikimizde 23 yasindayiz denedim fake hesaptan ama takipçisi fazla bi hesapti gayet net normal cevap verdi
Merhaba tanisalimmi tarzinda birsey hanfendi siz kimsiniz ya benim zaten bir sevdiğim var fotografi da bu diye atti bizim fotografmizi Filancevap verdi derken ... siz ne dedinizde cevap verdi
Merhaba tanisalimmi tarzinda birsey hanfendi siz kimsiniz ya benim zaten bir sevdiğim var fotografi da bu diye atti bizim fotografmizi Filan
Yani aciklama yapmadi yuzune kapattim telefonu ki guvenmiyorum donse gelse bile bugunki o telefin konusmasindan sonra aslaSebep ne olursa olsun bi açıklamayı hak ediyorsunuz.Kuru bi hoscakal nedir yaBiranda kaçması sosyal medya hesaplarını kapatması normal degil ailevi sorun olabilir.Böyle bi adam ne olmus olursa olsun kaçarsa geri dönse bile ne kadar seviyorda olsam yüzüne bakmam.
Yok bunun psikolojik sorunları var net. Manyak mı ne. Boş ver takma kafana. Ama merak ettim bu adamın kafasını ya. Çıkar bence kokusu. Takipteyiz.Kizlar aradi beni az önce alo dedim bi 5 saniye bekledi alo nasilsin dedi? Ne önemi var dedim sen nasılsın eminimki iyisindir dedim. Kotuyum dedi beter ol dedim. Sabah yazdigin hakaretleri haketmedim ben dedi bende dun yaptiklarini yeni yilda iyiki varsin diye msjlar atacaktim bende dunki muameleyi sebebini bilmedigim ayriligi haketmedim dedim.
Noldu ailen sana kiz mi buldu aa yoksa beni mi istemediler yoksa sevgilinmi var dedim. Hayir oyle birsey yok ama öyle gerekti dedi. Benim bunu bilmeye hakkim var dedim. Yok söyleyemem iyi aksamlar dedi. Bende defol s... Ol git dedim kapattim yuzune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?