- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Rahatlikla telefonunu onume acan herşeyin sifresini veren birisiydi bilemiyorum ama aile konusu kafami karistiriyorAklıma tek gelen, başka birini sevdiği ya da başka bi sevgilisi olduğu
sırf aile için bu kadar her yerden engelleme foto kaldırma vs vs olmazdı bence. Sana düzgünce anlatıp hoşçakal diyebilirdiRahatlikla telefonunu onume acan herşeyin sifresini veren birisiydi bilemiyorum ama aile konusu kafami karistiriyor
Bana diyordu benim icin instagram facebook onemli degil ufak vir tartismada silerim derdi dun sosyal medya ile ilgili de sorun yasadik herseyini silip dondurdu inatlasti benimle bir konuda olan ondan sonra oldusırf aile için bu kadar her yerden engelleme foto kaldırma vs vs olmazdı bence. Sana düzgünce anlatıp hoşçakal diyebilirdi
Cok haklisiniz benim aklımda dolasan düşünceyi yazmissiniz bekliyorum bakalim 5 gun sonra egitime gidecek babasi cok bunaltiyor onu kucukken siddere maruz kalmis filan bi ara okul ile ilgili de sorunu oldu herseyine destek oldum bana ben hayata erken atildim ailem beni bu zamana kadar umursamadi destek bile olmadi memlekete gidesim yok dedi ben zorla gonderdim ailen onlar gormek zorundasin dedim zaten o arada kardesi hastalandi gittiSanki ailesiyle bir seyler yaşamış ama seni kirmamak icin kacmis gibi. Tabii boyle daha cok kirildiniz. Acaba diyorum ailesi sizle ilgili asla olmaz falan filan bir sey mi dedi .Seni seven bir adam niye hoşçakal diyip gitsin ki .Illa ki soyleyecek bir seyleri vardir .Bence bir seylerle yuzlesmek istemiyor biraz bekleyin bakalim aydınlanır mutlaka.
hee anladım şimdi keşke baştan söyleseydin bunu :) tartışmanın üzerine mi yaptı bunlarıBana diyordu benim icin instagram facebook onemli degil ufak vir tartismada silerim derdi dun sosyal medya ile ilgili de sorun yasadik herseyini silip dondurdu inatlasti benimle bir konuda olan ondan sonra oldu
Evet :) bi tartisma daha yasamistik facebookunu dondurmustu ben actirmistim ac diyehee anladım şimdi keşke baştan söyleseydin bunu :) tartışmanın üzerine mi yaptı bunları
hesapları dondurma sebebi tartışma ise sana hoşçakal deyip gitme sebebi ailesi olabilirxEvet :) bi tartisma daha yasamistik facebookunu dondurmustu ben actirmistim ac diye
Olabilirhesapları dondurma sebebi tartışma ise sana hoşçakal deyip gitme sebebi ailesi olabilirx
Haklısınız bende ailevi birsey düşünüyorum tartismadik bile ki sosyal medya ile de tartismamiz neden bukadae guzel fotograf koyuyorsun bukadar di bunun icinde heryerden silip engelleme olmaz yani ben her sekilde yanindayim ama ulasbilcegim bir seyi bile kalmadi.sadece bekliyorum ozler ve illakide beni dusunuyordurSizle ilgili değil gibi hissettim ben.aile sorunu olabilir,başka birisini bulmuş olabilirler babası.ama sizi seviyor yanında olun siz de seviyorsaniz.dedikleri doğru da olabilir.
Uzun sürmez dönmesi.erkekler fazla dayanamaz.umarım düzelir,mutlu olursunuzHaklısınız bende ailevi birsey düşünüyorum tartismadik bile ki sosyal medya ile de tartismamiz neden bukadae guzel fotograf koyuyorsun bukadar di bunun icinde heryerden silip engelleme olmaz yani ben her sekilde yanindayim ama ulasbilcegim bir seyi bile kalmadi.sadece bekliyorum ozler ve illakide beni dusunuyordur
UmarimUzun sürmez dönmesi.erkekler fazla dayanamaz.umarım düzelir,mutlu olursunuz
İşte benim de canımı sıkan bu ya bu bu sebeplerden dolayi olmuyor yada benim şu problemim var demiyorda:/ hoscakal sadeceNe olursa olsun herkes bi aciklamayi hak eder! Nefret ediyorum bu tiplerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?