- Konu Sahibi limonsepeti85
-
Eski kiracı neden kestirdi elektrik ve suları,ayrıca evi tutmaya giderken hiç çevresine bakmadınız mı nasıl bir muhit diye keşke acele etmeseydiniz tutmak için,vazgeçin diyecem ama kontrat yapılmıştır 1 yıllık.kızlar merhaba,
oturduğumuz evden hiç memnun değildik, eşimin ciddi isteği olmamakla birlikte ben sürekli internetten ev arayışı içindeydim ve cuma günü tam gönlüme göre bir ev buldum, cumartesi baktık ve apar topar tuttuk. ev biraz şehrin dışında kalıyor sitede, hiç alışık değilim etrafta bakkal bile yokmuş bu kadarını beklemiyordum açıkçası.zaten çalışıyoruz bunlar mühim değil evimin içinde mutlu olayım dedim ama süreç sıkıntılı ilerliyor. işyerimden izin alamıyorum akşamları perperişan eve gidip bi de ev topluyoruz. bugün temizlikçi tuttuk, başında annem duruyor sabahtan elektrikler kesilmiş eski kiracı gidip kestirmiş ki aptal emlakçı kesilmeyecek demişti. şimdi de sular
ve ben aptal gibi elim kolum bağlı mesai saatimin dolmasını bekliyorum., çalışamıyorum da zaten şu an boş boş bekliyorum. yarın için ancak yarım gün izin alabildim, eşim iki gündür işe gidemiyor bu evin işleri için. kendimi çok suçlu hissediyorum.
kızlar merhaba,
oturduğumuz evden hiç memnun değildik, eşimin ciddi isteği olmamakla birlikte ben sürekli internetten ev arayışı içindeydim ve cuma günü tam gönlüme göre bir ev buldum, cumartesi baktık ve apar topar tuttuk. ev biraz şehrin dışında kalıyor sitede, hiç alışık değilim etrafta bakkal bile yokmuş bu kadarını beklemiyordum açıkçası.zaten çalışıyoruz bunlar mühim değil evimin içinde mutlu olayım dedim ama süreç sıkıntılı ilerliyor. işyerimden izin alamıyorum akşamları perperişan eve gidip bi de ev topluyoruz. bugün temizlikçi tuttuk, başında annem duruyor sabahtan elektrikler kesilmiş eski kiracı gidip kestirmiş ki aptal emlakçı kesilmeyecek demişti. şimdi de sular
ve ben aptal gibi elim kolum bağlı mesai saatimin dolmasını bekliyorum., çalışamıyorum da zaten şu an boş boş bekliyorum. yarın için ancak yarım gün izin alabildim, eşim iki gündür işe gidemiyor bu evin işleri için. kendimi çok suçlu hissediyorum.
kızlar merhaba,
Eski kiracı neden kestirdi elektrik ve suları,ayrıca evi tutmaya giderken hiç çevresine bakmadınız mı nasıl bir muhit diye keşke acele etmeseydiniz tutmak için,vazgeçin diyecem ama kontrat yapılmıştır 1 yıllık.
Eski kiracı neden kestirdi elektrik ve suları,ayrıca evi tutmaya giderken hiç çevresine bakmadınız mı nasıl bir muhit diye keşke acele etmeseydiniz tutmak için,vazgeçin diyecem ama kontrat yapılmıştır 1 yıllık.
canım zaten yarın cuma hafta sonu geliyor halledersiniz merak etme, acele etme derim paniğe gerek yok yavaş yavaş yaparsınız
baktım bakmaz mıyım, aslında bulunduğum şehirde nezih bir muhit, her yer güvenlikli site, ,nsanların tercih ettiği bir bölge ama sanırım sorun şu ki orada oturan kesim sürekli araç üzerinde yaşayan bakkala ihtiyaç duymayan bir kesim. Ben alışık değilim böyle yaşamaya, ama eşim çok mutlu. umarım alışabilirim ben de. evet kontrat yapıldı
Gözünüzde büyütmüyor musunuz biraz? Her taşınma sürecinde yaşanır böyle ufak tefek şeyler...
Mutlaka kestirmesi lazım, yoksa faturalar çıkan adamın adına gelmeye devam ederdi.
Emlakçı hangi kafayla kesilmeyecek demiş ben onu anlamadım.
.
evet sanırım büyütüyorum, çözülmeyecek şeyler değil o yüzden sadece teselli istedim sizlerden. evlendikten sonraki ikinci evim olacak ilk defa taşınıyorum sanırım biraz onun da paniği oldu.
bu taşınma sürecinin zorluklarını çok iyi biliyorum... ama şundan emin olabilirsin eşya yeni eve girdikten sonra her şey öyle kolay halloluyo ki..birkaç hafta sonra bu günleri hatırlayıp herşey ne çabuk geçmiş ne ara ev tuttuk ne ara yerleştik diyeceksin o yüzden sadece biraz sabır eşin konusunda da suçlu hissetme kendini o eve taşınınca o eşyaların hepsiyle sen ilgileniceksin uğraşcaksın sonuçta o da biraz yorulsun bişiy olmazz :))
emlakçı yanlış anlamış. bir yıllık bina olduğu için apartmanın ortak kullanımında sanmış elektrik ve suyu, ki su hala o şekilde zaten. ancak kiracı elektriği üzerine almış. kesildikten sonra öğrendik hep birlikte. komisyonu almaya gelince çok bilirler ama herşeyi
1 yıllık bir bina ise inşaatı yeni bitmiş sayılır sanırım site,peki emlakçıya hiç sordunuz mu ev sahibi evin iskanını almışmı,eğer almamış ise elektrik ve suyunuz şantiye diye geçer ve şantiye diye geçtiği için faturalarınız yüksek gelebilir.
kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?