Sadece boşanmış kadın arkadaşların fikrine ihtiyacım var

Benim çocuğum yoktu ilk evliliğimde. Olsaydı sadece çocuk için asgari düzeyde görüşürdüm. Ama pek güzel bir boşanma olmadığı için öküz öldü ortaklık bozuldu hesabı oldu.
Boşandıktan sonra ne oldu 15 senemin çöp olduğu hissine kapıldım. Ama işte insan anlamıyor, öncesinde bilmiyor. Yaşandı, bitti. Kader böyleymiş diyorum.
Ben 2. Evliliğimi yaptım, yeni sayfa açtım kendime. SayYouLoveMe dediği gibi maddiyat önemli. Kendi ekonomik özgürlüğünüz olmalı. Nafakanız olsa bile Türkiye’de çok cüzzi paralar ödeniyor.

Merhaba bende sizinle aynı durumdayım yani bu aşamada boşanma sonrası çocukla nasıl oluyor gibi tedirginlikler yaşıyorum ve cesarete ihiyac duyuyorum o yüzden bu kulüpten bir sürü durumları okumaya çalışıyorum. Umarım çok fazla hirpalanmadan yorulmadan atlatırız bu durumu

Eminn ol Allah daima yanında oluyor ben boşanma kararı aldığımda ne olur diye düşünmedim bodoslama attım kendimi aslında kafama koyduktan sonra birikim yapmak istedim ama onu yapacak fırsat bile kalmadı işler ayrılma aşamasına geld bir anda ve bütün borçlar krediler faturalar kira çocuğumun masrafları herşey üstüme yığıldı bir anda Allahtan ben çalışıyordum çok şükür ailem de arkamda oldu ilk 6 ay zorlandım yalan yok ödemeler vs çok ağır geldi ama bu süre zarfında gerçekten hiç ummadığım yerlerden paralarda geldi dediğim gibi herşey bir şekilde halloluyor şu an ayrılalı 1 sene oldu çekişmeli açmıştım daha sürerdi ama anlaşmalıya dönünce 2 ay önce kesinleşmiş olarak bitti ve şimdi maddi anlamda daha da toparladım çok şükür idare ediyorum ha bu arada ne kendim için ne de kızım için nafaka almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…