Arkadaşlar merhaba,
bu çocuk deneme sevdası belli bir zaman sonra beni de eşimi de öylesine yıprattı ki en sonunda ben yeter artık çocuk falan istemiyorum moduna girdim. Bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruzdur bir kadın olarak denemediğimiz yöntem kalmıyor üstüne bide ne bir şey yiyor eşim nede kendisini için bir şey yapıyor. Bi sperm testi verdi bitti. Artık çok yıprandığım için eşime (onunda en son yaşanan tartışmada belirttiği üzere) çocuk kelimesi ile ona gitmeyeceğimi söyledim. Ve gerçekten çocuk ister tavrı da ona karşı bıraktım.. Benim merak ettiğim hiç bir ilaç kullanmadan sadece çatlama iğnesi vurunsam işe yarar mı? Çatlama iğnesi ile gebe kalanlar veya deneyenler başka ilaç kullandınız mı?
Arkadasim merhaba bende 6aylik evliyim ama bende agir polikistik over sendromu var pko yani ilerlemis duzeyde .bende 28mayis catlatma ignemi oldum hayirlisiyla bebislerimizi aliriz bizde kucagimiza arkadasimm uzme kebdini.senin sorunun varmi testlerin yapildimi doktor ne dedi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım iyi haberlerini al inşallah, kucağına bebeğin sağlıklıca gelsin.. Bende bir sorun yokmuş canım sadece eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde sorun var
Arkadaşlar merhaba,
bu çocuk deneme sevdası belli bir zaman sonra beni de eşimi de öylesine yıprattı ki en sonunda ben yeter artık çocuk falan istemiyorum moduna girdim. Bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruzdur bir kadın olarak denemediğimiz yöntem kalmıyor üstüne bide ne bir şey yiyor eşim nede kendisini için bir şey yapıyor. Bi sperm testi verdi bitti. Artık çok yıprandığım için eşime (onunda en son yaşanan tartışmada belirttiği üzere) çocuk kelimesi ile ona gitmeyeceğimi söyledim. Ve gerçekten çocuk ister tavrı da ona karşı bıraktım.. Benim merak ettiğim hiç bir ilaç kullanmadan sadece çatlama iğnesi vurunsam işe yarar mı? Çatlama iğnesi ile gebe kalanlar veya deneyenler başka ilaç kullandınız mı?
canım iyi haberlerini al inşallah, kucağına bebeğin sağlıklıca gelsin.. Bende bir sorun yokmuş canım sadece eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde sorun var
Benimde eşimin sperm hareketliliğinde sorun var canım ama eşim ne versem yiyor neyseki hiç sesini çıkarmıyor tadı kötü bide yiyip içtiklerinin ama inşallah işe yarar. Erkekler bazı şeyleri özelliklede bu durumu içlerinde yaşıyorlar kendilerinde sorun gördükleri için içe kapanıyorlar bende hiç bişey demiyorum bu konuda asla üzerine girtmiyorum bebek konusunu bile açmıyorum nerdeyse üzülüyor çünkü biliyorum elimden geldiğince evde muhabbeti geçmiyor ama araştırıyorumda şunu yemen lazımmış bunu yemen lazımmış diyorum o da sağolsun kırmıyor beni.
INSALLAH canim yez zamanda bebegini kucagina alasin:) :) :) :)
Sağolasın canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın :)
Benimde eşimin sperm hareketliliğinde sorun var canım ama eşim ne versem yiyor neyseki hiç sesini çıkarmıyor tadı kötü bide yiyip içtiklerinin ama inşallah işe yarar. Erkekler bazı şeyleri özelliklede bu durumu içlerinde yaşıyorlar kendilerinde sorun gördükleri için içe kapanıyorlar bende hiç bişey demiyorum bu konuda asla üzerine girtmiyorum bebek konusunu bile açmıyorum nerdeyse üzülüyor çünkü biliyorum elimden geldiğince evde muhabbeti geçmiyor ama araştırıyorumda şunu yemen lazımmış bunu yemen lazımmış diyorum o da sağolsun kırmıyor beni.
sadece çatlatma iğnesi ile olur mu? kendin mi takip ediceksin ama ultrason da görünmesi gibi olmaz ki.açıkçası bana mantıklı gelmedi.sonuçta doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilaç..İnş en kısa zamanda yüzümüz güler.biz de istiyoruz bebek ama artık çok dillendirmemeye çalışıyoruz.
INSALLAH kuzum RABBim hepimizr saglikli hayitli evlatlar nasip eylesin:) benim dunden beri cok kotu kasik agrilarim var sol ayagim cekiyor resmen .gogsumun ici sanki vicaklar giriyoranlamadim niyr boyle dun iliski sirasinda oldum agridan sanki yumuryaliklarim patlayacakti.Neler oluyorrr banaa:)) :) :)
yumurtlama zamanın ne zamandı canım?
Sen de var bişiler benim o kadar yok..hamiş olabilirsin cnm
Öğlen midem kötüydü hafif yanma bulantı arası adet olcak gibiyim kasıklar başka da pek bişi yok belirti aramasam ii olcak
Catlatma ignemi 28mayista oldum kuzum tek yumurta 18mm.iste 36saat sonra catlamasi gerekiyor dedi artik bilemiyorumki catlamismi catlamamismi :)) :) :)
kızlar bana yardım edin bu çatlatma iğnesinden sonra yumurtanın çatladığını hissettiniz mi akıntı geldi mi ? benim 48 saat olsu halen ne akıntı ne de ağrı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?