Sadece Çatlama İğnesi ile Gebelik Çalışmaları

Oylemi ay ins Güzel haberleri paylasiriz hepimiz hamile kaliriz

Sizde herhangi bi belirti var mi? Test yaptiniz mi hic.

Bebegim ben test yapmadim gerci 4-5gun once bilerekten yaptim bi tane hani ilacin etkisi falan derler ya merakimdan ama tek cigziydi yinede demekki herkeste ayni degil.Ben 7.ci gunden bu yana yataga dustum kasik bel agrilari bas donmesi midem agriyor.gah usuyorum gah ates basiyor ve 15-20dk bir wcye gidiyorum agzimda sanki camur tadi var ilaclardan galiba bilemiyorumki canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ins hamilesindir bende denemede icin 5fln yapmistim positifti bide 7gun yaptim tek cizgiydi.
Benim sadece belim Agriyor ve senin gibt 15-20 DK wc gidiorum ama benim normal halimde Bu:) oyuzden belirtiden saymiyorum sadece isi olcumu yapiorum ISIN artiyor gunden gune ins olur bu defa

Even Yan Etik yapmis ama benim arastirmalarima gor igneden sonra miyde bulantisi Fln iyiye isaretmis ay ins Canim ben bau ay Cook dualar Etim ve sadece kendime Devil burdaki isteyen herkrze
Cm ins okumaya calisirim ama benim bildigim kendin okursan daha iyiymis yani duayi paylasmadan Tabi ama duaduadir ins rabbim Kabul eder

Ben gun icinde 1-2kere wcye giden birisi olaraktan cok sikayetciyim bu durumdan :) :) ben isi olcmedim cok fazla takmak istemiyorum kafama kendimizi ne kadar cok dinlersek o kadar cok biseyler varmis gibi gelir surpriz olsun diyorum :) :) :) 14gunmu kan vermemiz lazim?

Canim seninle durumumuz ayni :) bende 28de igne oldum ve benimte tek yumurta 18mm

Tatlim bide karnimin sol tarafina hafif dokunuyorum bisluk gibi az,ama sag tarafindan ortaya dogru kocaman yuvarlak bisey var aciyor kasigim zaten bastiramiyorumda .Bi baka bilurmisin sendede oylemi yani bu nedir merak ettim acaba diktorami gitsem yaa

Evet Canim
Haklisin aslinda ama iste insanin ellinde olmuyor ki malesef,Valla Canim bilmiorum ki Doktor Bana hastalanirsen Gel dedi ama kan. testenden Filan bahsetmedi, dogrusu bende nezamman hastalancam bilmiorum ki Kafam karisti ICE bu ay zarten uc Gun gecikmeli olmustu ama igneden 14 Gun sonra adelt olunurmus gec olunursa yumurta gec catladi olurmus.

Senin ilk mi olacak kismetse?

Cok Canim bende Öyle Degil, ama bence bi git doktora.

Benim ilk bebegim 6aylik evliyim ama agir pkoyum ben.Esimde cok sukur aoeun cikmadi iste sorun bende.14-15gununde kanda keain cikiyormus tatlim.Benimde gecen ay ilk defa 52gun sonra adet oldum cok fazla gecikme oldu.ben yinede normal dongume gore hesapliyorum 31gunde adet olurum 17haziran:) :) ayy sali kan teati yaptiralim hep beraber :) :) :)

Adetlerin duzensiz oluyormuydu hic.?
Ben bide klomen kullandim bende de hic Sorun yok esimde de Cok sukur ama ben Cok istedigim icin Doktor hizlandirmak icin yapti ve beni bu ay icin Cok ümitlendirdi yuzde 60 hamile kalirsin dedi ki insssss ben bi bucuk senelik evliyim bi Senedir istiyoruz ama nasip iste rabbim bilior zammanini
Canim ben yurtdisinda yapiorum onun icin burda adet 1hafta Gecmeden Test yapmiolar ama tr de olsam herhalde pazartesi yaptirirdim
Ama senin Öyle bi Imkerin var bence yaptir

Ayyy o zaman bende catlamadi ve kist olustu demekki gunlerdir cektigim agri yataga dusmemin sebebi bu ufff

Yok Canim Öyle düsunme ins hamileliktendir benimde igneden sonra Ara Ara kasigim agridi mide bulantisi oldu hem Agri olmasi iyiymis catladigini gosterirmis ve bende de Bel agridi var kuyruk sokumu Cok Agriyor uc gundur. Sen yinede olur nolmaz Diktat et ben hic Agir bisey kaldirmiyorum yorulmamaya Diktat Ediom bi Cok Iiside esime yaptiriyorum

Benim adetlerim 25-28gunde bir olurdu,evlendim 31gun oldu her ay duzensiz degildi yani ama gecen ay mart 27den sonra nisanda olmadim ve mayis 17de oldum.Hamilemiyim diye dusundum bekledim doktorda adet sokucu vermedi belki hamilesin bekle diye.Sonra ama cok siddetli agrilarla oldum regl.Gecikmemide vucut kendini hamilelige hazirliyor ola bilir dediler.kac doktora gittim pko zaten senelerdir var ama dogum kontrol hapi almadim kilo aldiriyor diye.benim sansim zayif olmam tuysuz olmam pkolarda bu cok oluyor doktorda sanslisin dedi.ilacla baslayalim dedi bebek icin ben zaman kaybi dedim 5ay ilac ic dedi.direk catlatma ignesine basladim iste bu ay kuzum.Ay MASALLAH bak tertemiz hicbirseyin yok INSALLAH en kisa zamandada bebisin gelecek annesi :) :) :)

Ay Canim benim Sagol ins seninde gelecek hayirlisiyla bu ay iyi dusunelim iyi olsun ben bi Senedir hep Alistim negatife ama vardir bi hayir Bunds da Evet bencede kullanma dog.k. Hapi yumurtalari tembelestiriyormus.
Ozamman ben nezamman adet Olcam ya 30 de bi oluyom ben Gecen ay 16 olmam gerekirken 19da oldum bu aydami Öyle ozamman ay ne zormus bu isler ya

Cok zormus evet:) :) bebegim 1senedir olmuyorsa hic bir sorun yokken hormonlarina baktirdinmi?esine sperm testi yaptirdinizmi?Bu doktorlar insanlarin zamanini caliyorlar genelde git 1sene bekle gel diyorlar sinir olurum.Herseyine baktir kuzum INSALLAH temzdir ama yinede simdi elinden geleni yap zamanin harcanmasin .Ben doktora gitmeseydim esim daha bekle diyordu .Ay INSALLAH bu ay gelsin bebislerrrr :) :) :) :) Guzel dusunelim sorunumuz yok hic birseycikklerimiz yok :) :) :) :) Gelecek bebisler INSALLAH :) :) :)

Canim benim Doktorum Cok iyi Cok sukur ' Evet uc DEFA Hormon testi yaptirdim Esimede sperm testi yapildi Hatamis iki tanze farkli doktora gitim onlarda yani seyi syokedi hic bisey yok ama olmuyor iste.
Evet CNN iyi dusunelim iyi olsun inaniyorum ki bu ay olacak ins seninde benimde

Cok sukur bebegim hic bisey yok kesinlikle hic birseycikler dusunme gelecek bebisin yakinda INSALLAH en onemlisi suhpelerin yok artik cok sukur:) :) :) Bazi insanlarsa aorun yokken 1sene 1bucuk senede oluyor RABBIM hayirli saglikli bebisler versin kuzum :) :) :) Ben ilaclardan inanki mahv oldum bide pkolarda insulin direnci yok cok agir ilac veriyorlar bize sekerimiz normale dussun diye gelecekte seker hastasi olmamak icin inan o ilac butun gunluk hayatimi elimden almis zorla yuruyorum :)) :) :)

Canim Allah kolayilik Versin sifasini Versin ins diyorum ay rabbim nasip etmese olmuyor benim bi tanidigimin 16senedir olmuyor gitmedigi Doktor kalamadim hic bir sorunlari yok ama olmuyor iste rabbim kimseyi Boyle imtahn ermessen

Benimde ellinde bitane Test kaldi:) ebene nezamman gidiceksin kan testine

Evet RABBim yazmamissa olmuyor ne yazikki ALLAHim kimseyi imtihan etmesin.Ay ben sali giderim ama yarin bi acile gidip yaptirsammiki :) :) :) Hani bisey varsada deger az bile olsa cikar :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…