canım kan testinde çıkıyor çatlayıp çatlamadığı, inşallah güzel haberini bekliyorum
senin bat ne kuzum ? ya benim nisanda olduğunda akıntıdan ve ağrıdan anlamıştım ki o zaman iğne vurulmamıştım .... şimdi ise ne akıntı var ne ağrı....senin dediklerinde hamilelik belirtisi ya kuzum hadi hayırlısıGunaydin tatlim:) benimde igneden sonra agrim olmadi bit iki kere batmalar aadece.28mayista oldum igne.ama 3gundur ben oluyorum agridn bel agrisi kasik agrisi gogus agrisi bilmiuorumki herkesre farkli galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
INSALLAH tatlim ALLAHim hepimizi sevindirsin en kisa zamanda :) :) :)
bir kaç güne zaten sonucu alacaksın değil mi?
INSALLAH bebegim bugun 10gun 4-5gun sonra INSALLAH :) :)
inşallah canım :)
var mı belirtin falan?
Fatımayla aynı gün iğnelerimiz ay inşallah bebişler gelirr
Valla bilmiyorumki canim hic gebelik yasamadigim icin .2-3gundur yatahga dustum uyuyorum bel kasik agrilari haraket edemiyorum kasiklarim agriyor.Yemek deli gibi yiyorm sonra midem bulaniyor bazen cok usuyorum bazen ates basiyor.kac gundur gram akintim yoktu bugun akinti basladi galiba ignenin yan etkileri bunlar bebegim ya :)) :)) :))
canım çok istediğin için belirtileri vücut da gösteriyor olabilir. Rabbime senin için yalvarıyorum, güzel haber versin....
Kuzlar bebek icin selati tefriciyeye baslayacagiz topik actim birlikte okuyalim asagidaki linkten ulasa bilirsiniz topige
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=726117
28inde çatlatma iğnesi olan biri daha...fatima yla birlikte konu mu açsak :)umutsuz olmayalım ya benimde adet olcak gbi haff ağrı var başkada belirti yok napalım hayırlısııı belki süpriz olur üçümüzde hamişizdir :)
Sen nezamman oldun Canim ignesi?
Ben Cok umutsuzum yaaa
Ins rabbim nasip eder isteyen herkeze
28i cnm ovitrelle iki yumoş vardı hoş 36.saat kaçtı 48de oldu ama bkl m ben de de var kaçıncı deneme pko var mı
28i cnm ovitrelle iki yumoş vardı hoş 36.saat kaçtı 48de oldu ama bkl m ben de de var kaçıncı deneme pko var mı
Aleykum selam tatlim :) pamukprensesle bende 28de olduk igne .Ayyy 3kisi ayni gunde olduk cokk guzelll :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?