Sadece Çatlama İğnesi ile Gebelik Çalışmaları

senin bat ne kuzum ? ya benim nisanda olduğunda akıntıdan ve ağrıdan anlamıştım ki o zaman iğne vurulmamıştım .... şimdi ise ne akıntı var ne ağrı....senin dediklerinde hamilelik belirtisi ya kuzum hadi hayırlısı

Fatımayla aynı gün iğnelerimiz ay inşallah bebişler gelirr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım :)
var mı belirtin falan?

Valla bilmiyorumki canim hic gebelik yasamadigim icin .2-3gundur yatahga dustum uyuyorum bel kasik agrilari haraket edemiyorum kasiklarim agriyor.Yemek deli gibi yiyorm sonra midem bulaniyor bazen cok usuyorum bazen ates basiyor.kac gundur gram akintim yoktu bugun akinti basladi galiba ignenin yan etkileri bunlar bebegim ya :)) :)) :))

canım çok istediğin için belirtileri vücut da gösteriyor olabilir. Rabbime senin için yalvarıyorum, güzel haber versin....

canım çok istediğin için belirtileri vücut da gösteriyor olabilir. Rabbime senin için yalvarıyorum, güzel haber versin....

ALLAH razi olsun bitanem.Ama inanki istedigim icin degil annem iyiki gelmis yanima yataktan kallamiyorum bebegim ya :) Acaba bide ignelerin ustune usuttum mu?:) :) Sen nasilsin neler yapiyorsun?

Sa. Kizlar

Bende hep dua okuyorum rabbim ins su mubarek aylarin yuzu Suyu hurmetine nasip Eder ins Isteyen herkrze.
Bende yaklasik bir yildir ugrasiyorum ama henuz hamile kalamadim. Ayin 28.de catlatma ignesi oldum ve Simdi beklemedeyim hic bir belirtim yok sadece belimde Cok Agri var son uc gundur ve atesimi olcuyorum her Sabah 08:00 de Dill altindan forumda bi Cok sey okudum ama catlatma ignesiyle hamile kalanlara Cok rastlamadim, bide idrar yaparken yanma var ama acikcasi hic umudum yok bugun 11. gunum.
Eger yorumlarsaniz isi degerlerimi sevinirim
03.06- 36,6
04.06- 36,7
05.06- 36,7
06.06- 36,8
07.06- 36,9

Simdiden tsk ederim Kizlar beneide araniza kabl ederseniz sevinirim

28inde çatlatma iğnesi olan biri daha...fatima yla birlikte konu mu açsak :)umutsuz olmayalım ya benimde adet olcak gbi haff ağrı var başkada belirti yok napalım hayırlısııı belki süpriz olur üçümüzde hamişizdir :)

Sen nezamman oldun Canim ignesi?

Ben Cok umutsuzum yaaa

Ins rabbim nasip eder isteyen herkeze

28i cnm ovitrelle iki yumoş vardı hoş 36.saat kaçtı 48de oldu ama bkl m ben de de var kaçıncı deneme pko var mı

Sen nezamman oldun Canim ignesi?

Ben Cok umutsuzum yaaa

Ins rabbim nasip eder isteyen herkeze

Aleykum selam tatlim :) pamukprensesle bende 28de olduk igne .Ayyy 3kisi ayni gunde olduk cokk guzelll :) :) :)

28i cnm ovitrelle iki yumoş vardı hoş 36.saat kaçtı 48de oldu ama bkl m ben de de var kaçıncı deneme pko var mı

Kuzum 3cu arkadas ayni gunde super yaaa:)))) Ayyy ucumuzunde bebisleriii gelsinnnnnn:)))))))

Bebegim sende okuyacakmisin bizimle dua?link gondernistim ona tikla topigime gel kuzum

Link nerde ne okuyacağız okurum cnm ben bu ay 313ayetel kürsi yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…