Sadece cinsellik düşünen koca

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar benim sorunum kocamın cinsellik varsa çok iyi olup,yoksa çok kötü olması.yani iyiysen hep iyi ol illa cinsellik varsa neden iyi oluyorsun.kendimi kullanılmış hissediyorum bu yüzden ve sürekli reddediyorum.şu anda bir süredir cinsellik yaşamıyoruz ben istemediğim için ve bana çok kötü davranıyor,sürekli tersliyor ve ayrılmak istediğini söylüyor ben de ayrılalım ozaman dedim,bu arada 8yıllık evliyiz ve evliliğimizde hep bir sorundu.beni aldattığını bile düşünüyorum ben memleketteyken,cinselliğe bu kadar düşkün biri istemiyorum,yani beni seven her halimde sever varsa iyi yoksa kötü.bu durumda olan var mı?yardım lütfen çünkü çok soğudum ondan

Sadece kötü davranması değil mesele alışveriş yapmak istemiyor dışarı çıkmak istemiyor bizimle,devamlı öf pöf şikayet ,soğuk davranma,kanka demeler ev arkadaşımıyız demeler ,suçlamalar suratlar ,kendi kendine bir sürü trip,yemin ederim cinsellikten soğuttu beni.onun yüzünden kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum,ona cinsellik bir sonuç bu şekilde hiçbir yere varamayacağını söyledim ama çok inat."istemiyorsan boşan dedi bana ,bu gidişle boşanacağım çünkü iş inada bindi.

Bu durumda olan var mı?yardım lütfen cinsellik olmadan evlilik yürümez mi?zaten belli bir seneden sonra aşk falan kalmıyor saygı yeter ,ama o bunu kabul etmiyor ben daha gencim diyor sen yaşlandıysan bilemem diyor.

konunuzu bdv kismina acsaniz daha cok cevap gelir. Sizin cinsellige bakis aciniz nasil peki yani esiniz bu sekilde davranmasa cinsellikte sizin rolunuz nasil olurdu.esinizin yaptigi dogru degil ama bu kadar buyutulecek bosanmayi dusundurecek kadar onemlimi bilemedim

konunuzu bdv kismina acsaniz daha cok cevap gelir. Sizin cinsellige bakis aciniz nasil peki yani esiniz bu sekilde davranmasa cinsellikte sizin rolunuz nasil olurdu.esinizin yaptigi dogru degil ama bu kadar buyutulecek bosanmayi dusundurecek kadar onemlimi bilemedim
Bdv dediğiniz ne anlayamadım?

Esiniz hep mi boyleydi? Kiminde orta yasla birlikte aciga cikarmis da bu tur durumlar..
Bence cinsellik olmayan evlilik eksiktir ancak iki tarafin da haz aldigi bir cinsellik. Cocugunuz var mı?

Esiniz hep mi boyleydi? Kiminde orta yasla birlikte aciga cikarmis da bu tur durumlar..
Bence cinsellik olmayan evlilik eksiktir ancak iki tarafin da haz aldigi bir cinsellik. Cocugunuz var mı?
Çocuğum var 12senenelik evliyim bu durumdan çok sıkıldım,hep böyleydi

Yanlış anlama da kotu nıyetımden degıl de sevmıyormusunuz bırbırınızı ondanmı yoksa bu arada benım bı tanıdıgım 7 sene evli kaldı amcasının kızıyla ama annesının zoruyla evlendı o adam. 7. Senesıınde bosandı 6 yasında kızı var esım bana kızı sevmıyo dedı ee nıye cocuk yaptı dedım. Bak altı yasında olmus hala baska yapmamıslar dıyodu bıde erkekler sevmese bıle ılışkıye gırerler dedı ee pekı. Nıye ayrılıyolar dedım kızı sevmıyomus dedı. Bende ıste buda mall miş dedım . oyle bırı olabılır senınkı de

Merhaba arkadaşlar benim sorunum kocamın cinsellik varsa çok iyi olup,yoksa çok kötü olması.yani iyiysen hep iyi ol illa cinsellik varsa neden iyi oluyorsun.kendimi kullanılmış hissediyorum bu yüzden ve sürekli reddediyorum.şu anda bir süredir cinsellik yaşamıyoruz ben istemediğim için ve bana çok kötü davranıyor,sürekli tersliyor ve ayrılmak istediğini söylüyor ben de ayrılalım ozaman dedim,bu arada 8yıllık evliyiz ve evliliğimizde hep bir sorundu.beni aldattığını bile düşünüyorum ben memleketteyken,cinselliğe bu kadar düşkün biri istemiyorum,yani beni seven her halimde sever varsa iyi yoksa kötü.bu durumda olan var mı?yardım lütfen çünkü çok soğudum ondan

Birinde 8 birinde 12 yillik evliyim demissiniz.
Cinsellik evlilikte onemli faktor fakat sadece sex icin iyi davranan adam cekilmez.

Hiç yoksa olmaz sonuçta oda varoluştan gelen bir şey yani olucak mecbur ama siz sürekli olmasindan ve onun için kötü davranmasindan dolayı istemiyorsaniZ haklisiniz benim Enistem var aynı o şekilde cinsellik iki güne bir olursa çok iyi bir dediğini iki etmez ama biraz halam yüz vermesin çok sinirli tipli olur. Halam şey der hep bir erkek uckuruna duskunse kesin aldatir kendisi aldatildi, ve uckuruna düşkün erkek nereye çekersen oraya gelir istediğini verirsen her dediğini yapar ama uckuruna düşkün değilse istemediği bişeyi yaptiramazsin o erkeğe oda iyi yanı aldatmaz der nekadar doğru bilemem ama

Back
X