bugün bir "arkadasimin" (arkadasmiyiz oda belli degil) belki hayatinin yardimi yapdim... konu Okul.. zor durumdaydi agliyordu hoca disari cikmasini sakinlesmesini söyledi bu sekilde sinava alamam seni dedi ve yaninda bi arkadasini daha götürmesini rica etti .. bende ben giderim hocam dedim.. kizla pek aramaz iyi degildir aslinda .. genelde yabanci arkadaslari vardir (buarada yurddisinda yasiyorum).. ama kimse ben giderim demedi.. ve + Türk .. biz birbirimize yardim etmiyecegizde burda kim edecek degil mi ? Neyse disari cikdik.. hüngür hüngür agliyor teselli etmeye calisdim .. 5-10 dak gelebilecek konulari onun anlayabilcegi sekilde anlattim .. Sinava girdi ve derece yapmasa da yeterli sayilcak bi performans gösterdi .. daha sonra cok tskr etti sarildi öpdü vs... cok gzl birsey hani
amaaaa ben bu kiza bundan 4 sene önce de yardim ettim benim sayemde yüksek bi okula gitme sansi yakaladi.. burda derdim yardim ettim diye gururlanmak fln degil yanlis anlasilmasin .. ama daha sonra ayni okulda olmamiza ragmen selam vermemeler.. hava 1500 fln .. gecen senede bu kizin kiz kardesiyle tartistim küsüm o kizla konusmuyorm halen.. hani böylede olunca .. nasil desem .. acaba aptallik mi yapdim diyorum?
ben huzursuz degilim .. iyilik yap iyilik bul demisler .. hem Hz. Mevlana nin bi sözü vardir Kötülük yapanada iyilik yap der .. bu iki kizin beni ve benimde onlari pek sevmedigimi herkes bilir .. ama bugn yikdik sanirim buzlari.. bu niye kafama takildi onuda bilmiyorum ya .. disardan bakincada "iki yüzlü" gibi görünmek istemiyorm ..
su millet ne der takintisindan da bi kurtulamadim gitti ..
amaaaa ben bu kiza bundan 4 sene önce de yardim ettim benim sayemde yüksek bi okula gitme sansi yakaladi.. burda derdim yardim ettim diye gururlanmak fln degil yanlis anlasilmasin .. ama daha sonra ayni okulda olmamiza ragmen selam vermemeler.. hava 1500 fln .. gecen senede bu kizin kiz kardesiyle tartistim küsüm o kizla konusmuyorm halen.. hani böylede olunca .. nasil desem .. acaba aptallik mi yapdim diyorum?
ben huzursuz degilim .. iyilik yap iyilik bul demisler .. hem Hz. Mevlana nin bi sözü vardir Kötülük yapanada iyilik yap der .. bu iki kizin beni ve benimde onlari pek sevmedigimi herkes bilir .. ama bugn yikdik sanirim buzlari.. bu niye kafama takildi onuda bilmiyorum ya .. disardan bakincada "iki yüzlü" gibi görünmek istemiyorm ..
su millet ne der takintisindan da bi kurtulamadim gitti ..