Sadece eslerine 2. sansi veren bayanlara soruyorum

Zehraemiroglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
15
2
1
40
6 senelik evliyim ve cocugum yok. Esimle evlendik evleneli iletisim problemlerimiz var. Cok negatif ve huysuz bir insan kendiside kabul ediyor bunu, fakat bu 6 yil icerisinde konusmalarima ragmen hic bir degisiklik olmadi kendisinde. Birdaha olmayacak dedigi hatalari tekrarladi. Icki, kumar, zina, dayak gibi kötü aliskinliklari yok, fakat sert bir insan dili ile yaraliyor. Kendi yakin akrabasi disinda kimse öyle sevmez esimi huysuzlugundan.
Kötü huylari arasinda inatlik, sinirlilik, alinganlik ve sorumsuzluk var. Cok asiri takintili ve evde %90 cok ilgisiz davraniyordu bana, sadece cinsel ihtiyaci oldugunda iyi oluyordu.

Ben 4 aydir esimden ayri yasiyorum. 4 aydir dil döküyor barismak icin. Benimleyken cicek gibi olan adam ayrildiktan sonra cürümüs erimis akmis resmen. Bütün hatalarini kabul ettigini ve degisecegini söylüyor.
Ben ise cok yipranmis bir genc kadin olarak acikcasi güvenipte dönemiyorum.

Siddetli gecimsizlikten ayrilip eslerine 2. bir sans verdikten sonra evliligini düzene sokan oldu mu hic?

Bir insan çok zor değişir. İnşallah ezberleri bozar ve seni de utandırır.
Çok yıprandığını söylüyorsun, onunla olmaktan mutlu değilsin bence. Çocuğun da yok. Yeni bir hayata başlamak mı daha zor, onunla olmak mı?
Artıları eksileri neler ayrılmanın. bunları düşünmelisin.

Banada öyle geliyor birinin degisecegine pek inanmam ama iste amasi var.. bir umut.

Eksileri daha fazla. Öyle olmasa böyle ayri kalmazdik.
Ama insan acaba diyor bazen. O kadar kötü gördümki esimi bugün bir an acaba akillanmismidir bu herif dedim.
E 4 aydirda cabaliyor barismak icin. Bilemedim simdi

O zaman ileride bu "acaba" seni pişman edecekse onu da dene. Denemedik bir şey kalmasın.
en azından "ben elimden geleni yaptım" dersin.

Hangi konuda düzeleceğini söylüyor size ?
İsteyerek mi çocuk sahibi olmadınız ?
Bir uzman desteği almayı düşündü mü eşiniz ya da birlikte almayı ?

Sorumsuzluk ve ilgisizlik konusunda düzelecegini söylüyor.
Aslinda degistirebilecegi seyler bunlar ama uzun vadeli olur mu bilemiyorum.
Asiri sorumsuz biri cünkü. Sadece kendi isleriyle ilgili sorumlu ortak sorumluluklari bana yükleyen biri.
Birde evdeki ufak seylerden sorun cikarir. Sarj aletimi nerde, terliklerim nerde, kalemim nerde hep sen aliyorsun bunlari gibisinden böyle ufak ufak ama hep beni suclarcasina hareketler.

Uzman destegi almayi hic düsünmedik.

vallahi şans vermekle olmuyor bu işler insan huyunu değiştiremezki nasılsa öyledi bence kendinizi düşünün derim

Sans veren bayanlar

Bu forumun yarısı şiddet , hakaret , ihanet görüp yeniden şans vermiştir eşine.
Nasıl yok anlamadım.

Eğer düzeleceğine inanıyorsa , bunun için kesin ve net adımlar atılıyorsa , verilecek şans için şartlar sunuluyorsa , terapi desteği istenecekse yeniden denenebilir en azından iki ay. Neden olmasın ki ? Şiddet, hakaret, ihanet , kumar , alkol yoksa evliliklere yeniden şans verilebilir.

ben verdim. sorumsuzluk yok ama negatiflik var esimde. surekli elestirir. herkesi ve herseyi.
degismiyor sana soyleyeyim.
cocuklar olmasa biterdi simdiye.
belki de bosanmayi erteledik.
gerci eskisi kadar siddetli kavgalar etmiyoruz, belki gormezden geliyoruz bazi seyleri.
cocuk yoksa mutsuzsan donme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…