Sadece eslerine 2. sansi veren bayanlara soruyorum

Ben varım.
Hem de açmış olduğum boşanma davasını geri çektim, o aşamadan döndük yani.
İlk 1-2 ay iyiydi, sonra gene özüne döndü.

2 çocukla yeniden dava açtım.

İşin özü istersen 10 kere şans ver fark etmiyor. O şansı değerlendirme kapasitesi ve zekasına sahip adam zaten ilkinde senin kıymetini biliyor. Evliliğin ne demek olduğunu biliyor. Adamda kapasite yoksa zaten bu aşamaya gelmezdiniz.

Bana 1 seneye maloldu ne yazık ki. Bir yandan keşke ilk davamı geri çekmeseydim diyorum, diğer yandan aslında iyi ki ikinci şansı da vermişim de bana bu şansa değmeyecek bir pislik olduğunu ispatlayarak içimdeki tüm suçluluk duygusunu (yuvamı yıkmak, çocuklarımı babasız bırakmak) söküp atabilme fırsatını verdi diyorum.

Bence şans vermek riskli. Şans verdiniz, adam yine huysuzluğa devam, tutmayınca 1 yıl sonra ayrıldınız diyelim. O geçen zamana pişman olacaksınız çünkü ben oldum. Aşk aşk diye zırtonun birine 2 yıl heba ettim şimdi 28 yaşındayım pişmanım. Gençliğinizden 1 yıl bile heba etseniz zarar diye düşünüyorum. Değmeyen insanlar için zamanı israf etmeyin zaman çok çok değerli bunu yeni anladım. Adam olmayana artık 1 düşünce dahi ziyan etmiyorum. Benim görüşüme göre tekrar yıpranacağınıza yeni aşklara taze heyecanla yelken açın.

çocuğunuzun olmadığına sevindim. daha kolay karar verebilirsiniz.

çekmeye değer mi?

aldatma sonrası 2.şansı verdim her şey yolunda gibi gözüksede tramvayı atlatamadım hala.pisikolojim hiçde iyi sayılmaz.eşime belli etmeden asla kakınç yapmadan 8 sene oldu hiç yüzüne vurmadım daha hayatıma devam ediyorum.çocuklarım için süper oldu onlar çok mutlu babalarıyla ama ben içimdeki ateş ilk günkü gibi affetmek hiç kolay değil hep ya yine olursa korkusu varya işte o korku yiyip bitiriyor insanı.sende eğer eskiye dönecek korkusu yaşayacaksan içinde bence dönme çocukta yokmuş insanlar değişmez bence.

onu seviyormusun gerçekten,onu öperken,sarılırken sevgiylemi yapıyorsun,ona göre yorum yapıcam

Cok seviyordum esimi ama yillarin verdigi yipranmislikla sevgide azalma oldu ne yalan söyleyeyim.
Ama sevgim bitti diye evliligimi bitirebilecek biri degilim. O sevgiyi yeniden yakabilir bende eger adam gibi adam olursa.
Sizce cevremde bu iliskiye benim acimdan bu kadar olumsuz bakan insanlar varken dogru mu yeni bir sans vermem?

Ferhat Göçer'in "Yıllarım Gitti" adlı şarkısını kendime ve MissCherryBlossom 'a hediye ediyorum
Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim artık yeni hayat mottom, ama ne yazık ki kimseye gençliğini geri veren yok...

Kimleri Sevdik
Kimleri sildik
Kimlerin peşine,
Düştük genç ömrümüzde
Yüz göz olduk yar seninle
Sözümüzü esirgemez olduk

Gençliğimi geri verseler
Bu kez en çok kendimi severim
Veririm o yari de
Kime sevdirirse sevdirsin
Kimi öldürürse öldürsün
Kimi güldürürse güldürsün
Umurumda değil kaşı gözü gül yüzü

Yıllarım gitti yıllarım gitti

Bir düşün niye
Geldik bugüne diye
Kimlerin sözüne gittik genç ömrümüzde
Yüz göz olduk yar seninle
Sesimizi esirgemez olduk

bak ıkı yorum yapıcam,bu adam senı geri çevirip intikamını yanı onu terk etmş olmaının hesabını sorabilir(erkek öeldir)böle bir vicdansızmı?bunu sen takdır et,ikincisi içinde acaba kalamsında dıye çocuk yapmamak şartı ile şans ver derim ben,lakın senı kandırıp çocuk yaparsan işte o zaman senı onu bırakmayacağını garanti eder,yandın o zaman,30 ve 33 birazda dönüm dür insan hayatında,yüreğini dinle,boşver milleti,dönme diyenı,acaba onlar olsa koşa koşa gider,sen içinde acaba bırakma,tüket derim...belliki hayat hırsalrını evlilik içnde yaşadınız,o yaşlarımı bılıyorumda,şimdi 37 yım,daha farklı bakıyorum

kızzz süperrr,tşk

Esinizdeki problem neydi? Nasil biriydi, hatalari neydi?
Siz nasilsiniz kisilik olarak? Idareli mi, sakin mi, yoksa hakkini savunan mi?

Esinizdeki problem neydi? Nasil biriydi, hatalari neydi?
Siz nasilsiniz kisilik olarak? Idareli mi, sakin mi, yoksa hakkini savunan mi?

Eşimdeki problem karakterinin oturmamış olmasıydı. Ama dışardan bakıldığında
1. Annesine düşkünlüğü, bizi "biz" olarak görmemesi (egoistlik)
2. Zengin olmasına rağmen cimri olması (ekonomik şiddet)
3. Beni sürekli aşağılamaya çalışması (psikolojik şiddet)
4. Yalanlar söylemesi (nerdesin desem, toplantıdayım der ama arkadan annesinin sesi gelirdi mesela)
5. Sürekli beni yalnız bırakması, benim akrabalarımın davetlerine giderken gelmek istememesi, bunun için de yalandan bahaneler bulması.

Başka bir kadınla aldatma veya fiziksel şiddet yoktu (bkz. Türk toplumu boşanma sebepleri)

Ben normalde sakin biriyim, hatta son noktaya gelene kadar fazla çaktırmam kızdığımı ya da kırıldığımı. "Kol kırılır yen içinde kalır" diyerek sustum, alttan almaya çalıştım hep. Son noktaya gelince hakkımı aradım ama o halde olmama alışık olunmadığı için garipsendim. Çok ezildim, ailem çok ezildi, çok kullanıldım, dolandırıldım, faydalanıldım. Keşke en baştan sesimi yükseltseymişim diyorum ama işte şimdiki aklım yoktu o zaman

Kirmiziya aldiklarimi bende yasadim. Ve bende sakin biriyim cok sabirliyim.
Hemen hemen ayni seyler.

Yok anam akıllanmıyorlar. Ben yedim o b.k., aynı tas aynı hamam.

Intikam alir mi bilemiyorum hic. Esim yapilan kötülükleri unutmaz ama ikide bir yüzünede vurmaz sadece tartisma esnasinda olur bu. Biri özür dilesin cabuk affeder, affetmemezlik yapmaz, ama biride kötülük yapsin alnini karislar. Kin de tutar aslinda, unutmaz. Bilmiyorum yaaa offff

Aynı sorunları bende yasadım ve evi terkettim. Bi kac gun ayrı kaldık ve onun ısrarlarıyla yalvarmasıyla eve dondum. Suan cok ıyıyız hersey yolunda cok degıstı. Herkes aynı olur mu bılmıyorm ama esım degısecegıne daır soz verdı ve tutuyo sozunu. Cok sukur suan sorunumuz kalmadı

Şimdi sen yazınca konu başlığına bakınca hatırladım. :) İsimleri çok aklımda tutamıyorum, bu yüzden anlayamıyorum kim neyi neden yazıyor ? :) Hafiyelik şart.

Değişim herkese göre değil.. Bazı arkadaşların da dediği gibi umut görüyorsan, seviyorsan ,çocuk yapmamak şartı ile şans verebilirsin.. Ben çok şans verdim değişti mi HAYIRRRR...Bütün haklarını tüketti şansların hepsi kızım içindi basit gelebilir ama bahane değil annesiz büyüyen anneye, anne ve babasız büyüyen babaya sahibim.. Hepsinin neler yaşadığını biliyorum. O nedenle kızıma kıyamadım birazda sevgim vardı ama artık her şeyi bitirdi şüphem yok ayrılacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…