- 27 Mayıs 2021
- 57
- 67
- 3
- 37
- Konu Sahibi pitircigimm
-
Ya ne desem tamam he diyip geçiştiriyorum ama sadece tartışma çıkmasın diye o an çekiliyor gidiyorNe bahane uyduruyo sen isteyince
Konuşuyorum işe yaramıyor ki anlamıyorum sorun nerdeOturup konuştunuz mu ? Neden böyle yapıyorsun diye.
Bekara kadın boşama kolay yaBaşlıkla konu çok alakasız olmuş sanki
İsteksizlik varsa doktora gitmeli. Ciddi şekilde uyarın.Konuşuyorum işe yaramıyor ki anlamıyorum sorun nerde
Artık migrenlerim patlayacak durumda psikolojim bozuldu ya ağlayasım var zor tutuyorum kendimiBaşlıkla konu çok alakasız olmuş sanki
Kaç defa konuştum ama yok oralı değil daha ben ne yapacağımİsteksizlik varsa doktora gitmeli. Ciddi şekilde uyarın.
Bu durumda ya boşanacaksınız ya da eşinizi bu şekilde kabul edip evliliğinize devam edeceksiniz.Konuşuyorum işe yaramıyor ki anlamıyorum sorun nerde
Bu durumda tek yol kalıyor ayrılık. Belki o zaman bir taraflari tutuşur da ciddiye alır.Kaç defa konuştum ama yok oralı değil daha ben ne yapacağım
Ortada çocuğum var boşanma aklıma geliyor çocuğuma bakarken ben ne suç işledim yavrum diyorum senin günahın neydi arada kalıyor insan işte düşünceleri içinde boğulurkenBu durumda ya boşanacaksınız ya da eşinizi bu şekilde kabul edip evliliğinize devam edeceksiniz.
Dertsize dert anlatılmaz Allah sana dert vermesinBaslik sishane,icerik tophane..
1.Sizi cekici bulmuyor.
2.Saglik problemleri olabilir.
Bu kadar..
Tesekkur edelim de..Dertsize dert anlatılmaz Allah sana dert vermesin
Çift terapisine gidin o da işe yaramıyorsa boşanınEşimle anlaşamıyoruz nerede bir hata yapıyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.. 6 yıllık evliliğimiz var özellikle doğumdan itibaren eşimde değişiklikler başladı umursamıyor bile beni, kafayı yeme durumuna geldim. Bana yanaşmıyor evde arkadaş gibi yaşıyoruz artık. Bu şekilde nereye kadar gidecek düşünmekten migrenlerim tuttu. Kızlar sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?