Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun nedir sanırım eşinizle güvensizlik vardı hergün ağlatacak ne yapıyor ki?çok mutsuzum bir zamanlar gözlerimin içini güldüren insan şimdi hergün ağlamam sebeb nasıl olacak bu hayat güzel hiç bir şey yok
bazen insana öyle bıkkınlık geliyor.. Pes etme falan. umarım geçicidir mutsuzluğun. Eşinlede düzelirsin inşallah canım.evliyim evet çalışıyorum şu anda ama tek başımayım kimseyle konuşmuyorum çok sıkıldım hergün eşimle tartışmaktan surat asmaktan mutsuz bir kadın olmaktan çok yoruldum
o zaman neden değişmiyorsunuz. bir yerlerde hata yapıyorsunuzevliyim evet çalışıyorum şu anda ama tek başımayım kimseyle konuşmuyorum çok sıkıldım hergün eşimle tartışmaktan surat asmaktan mutsuz bir kadın olmaktan çok yoruldum
o güvensizliği eşiniz mi yaratıyor . yoksa siz durduk yere paranoya mı yapıyorsunuzevet ona karşı güvensizlik var bir türli aşamıyorum
keşke versen :) beni güldürdün ama zayıfım galiba aynı evde mutsuz yaşamak çok kötüGün doldurmak için çalışıldığını duydum. Ucunda emeklilik var. Ne kadar gün çalışmak gerekiyor o da belli.
Hayatınızın tek güzelliği bir başka insan Miydi?
O varken siz de varsınız, O yokken siz de yoksunuz.
Bunları dusunen kafaniza 220 volt veresim geldi.
ama sen haklıymışsın durum böyleyse şüphe etmekte..ve bu güvensizliği yenmem için hiç çaba sarfetmiyo daha önceleri teli ortada dururdu karıştırmazdım bile ancak bigün telinde tango programında bi konuşma gördüm eski bir konbuşma dedi neyse ona tamam dedim ama teli hep cebinde eve gelince bile çıkartmıyo bazen sesi kısık. neden kısıyosun dedim unutuyorum dedi . 3 4 gün iyiydik işten geldi telini istedim fotoğraflara bakacaktım vermedi yine karıştıracaksın dedi vermedi konuşmuyorum 2 gündür gecede yanına yatmak istemedim salona geçtim bu yüzden çok pis tatışçaz artık bak falan dedi gitti bende biraz sonra uykum gelince yattım yataga ama arkası dönük . bende döndüm yattım dünde konuşmadım bu gece kendiliğinden sarıldı bana bir kaç elini ittim yine sarıldı .benim sinirler boşaldı aladım yatakta anlamadı bile
öyle birisi olsam nişan döneminde de yapardım sanırım onun yüzünden güvebimi yıkacak iki hareketi olduo güvensizliği eşiniz mi yaratıyor . yoksa siz durduk yere paranoya mı yapıyorsunuz