- 16 Aralık 2014
- 171
- 30
- 38
inşallahmutsuzluğun kesinlikle geçicektir..arada bir hepimize olur böyle şeyler..sabret..kendine vakit ayır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahmutsuzluğun kesinlikle geçicektir..arada bir hepimize olur böyle şeyler..sabret..kendine vakit ayır...
sen sakin ol al karşına konuş bak güzelce anlaşın böyle suçlu gibi kaçırınca telefonu ister istemez şüpheye düşüyorum de anlayacağını umuyorumşaka dediğim konuda aynı konuyu tekrar açtım haklısın dedi biz erkekler bazen böle boş şeyler yapıyor sonuna kadar sana hak veriyorum dedi .ki sevdiğimide biliyor ben sevgisini her zaman gösteren biriyim ama o kadar sinir doluyum ki dün ufak bir sinir boşalması yaşadım bişi olacak diyede korkuyorum
nişan döneminde kesinlikle değildi o konuşmayı yakalıktan sonra böyle oldumGüvensizliğinin altında senin pimpirikli kişiliğin mi yatıyor? yani her konuda en başından beri böyle misin?
Yoksa gerçek anlamda seni huzursuz edecek şeyler var mı? Bu ikisinin arasındaki fark çok önemli.
yok benim kedim değil . üstelik ben göremiyorum biliyor musun. sadece off olduğumda görünüyor bende. online iken görünmüyor. kedileri çok severim.Konu dışı biliyorum ama o kedinin güzelliği ne öyle yahu mıncırasım geldi :)))) Sizin kedinizse Allah uzun ömürler versin :)
tabi şimdi de eskiye dönemiyorsun kendince.nişan döneminde kesinlikle değildi o konuşmayı yakalıktan sonra böyle oldum
çünkü eşini seviyorsun . ve onun değişmesini , sana güven vermesini istiyorsun. o bunu yapmıyorsa da kendini acaba diye yiyip bitiriyorsun.gücüm yok ona atar yapıyorum restimi çekiyorum belki dışardan çok dik duruyorum ama içim acıyo sanki bedenim içinde küçük ben duruyorum büzüşmüş halde dışımdaki bir kabuk
inşallah ama ona çok yıprandımsen sakin ol al karşına konuş bak güzelce anlaşın böyle suçlu gibi kaçırınca telefonu ister istemez şüpheye düşüyorum de anlayacağını umuyorum
Askimmm hayat güzel. Valla güzel. Hepimiz acı çekiyoruz ,ölmek istiyoruz ama sonra mutlu oluyoruz ,hiçbir acı hiçbir mutsuzluk sonsuza kadar sürmez. Hiçbir şey gizli de kalmaz, Yapıyorsa çıkar mutlaka . Al karşına ciddi bir konuşma yap .kuserek ağlayarak trip atarak olmaz bu işleryazarken ağlıyorum konuşacağım kimsede yok ben güvensiz oldum problem yaratan oldum .verilen sözler umutlar falan filan off çok bunaldım
tek çare konuşup anlaşmak tabiki hemen için ısınamaz ama zaman lazım bir de kendini dizginlemen..inşallah ama ona çok yıprandım
26 yaşındayım kendimide tartıyorum diyorum yapmayım etmeyim surat asmayım 2 gün iyi oluyorum hareketleri şüphe veriyo duramıyorumYaşını merak ettim? Hayat işte herşey yolunda derken bir anda değişiyor, sende de problem olabilir mi, kendinide tarttın mı
zaten başlarda çok ağlıyordum hala ağlıyorum ama yanında değil güçlü olmaya çalışıyorum ben güçlü birisiydim hiçbir maddi probleme takılmam varlığıda gördüm yokluğuda ama benim için önemli olan insnalık sevgi biliyorum fazla film izlemiş diyecekler ama gerçekten öyyle artık o ve ben varız böyle olacaksa evlilik devam etmez onuda ayrılıkla tehdit etmek istemiyorum birliktede olmuyoAskimmm hayat güzel. Valla güzel. Hepimiz acı çekiyoruz ,ölmek istiyoruz ama sonra mutlu oluyoruz ,hiçbir acı hiçbir mutsuzluk sonsuza kadar sürmez. Hiçbir şey gizli de kalmaz, Yapıyorsa çıkar mutlaka . Al karşına ciddi bir konuşma yap .kuserek ağlayarak trip atarak olmaz bu işler
Senin sorunun telefon olayından ziyade eşinin ilgiiszligi sanırımzaten başlarda çok ağlıyordum hala ağlıyorum ama yanında değil güçlü olmaya çalışıyorum ben güçlü birisiydim hiçbir maddi probleme takılmam varlığıda gördüm yokluğuda ama benim için önemli olan insnalık sevgi biliyorum fazla film izlemiş diyecekler ama gerçekten öyyle artık o ve ben varız böyle olacaksa evlilik devam etmez onuda ayrılıkla tehdit etmek istemiyorum birliktede olmuyo
eşim şöyle bir insan ne istersem yapar sofrayı toplar yemek yapar parada sıkmaz sesi çıkmaz öle çok komik olmaya çalışır ama benim problemim ona çok sıkı sıkı bağlanmam sanırım tek bir hatasında yerle bir oluyorum tenime dokunan ilk insn başta cinsel problemlerimiz oldu şimdi artık takmıyorum o kadar oldu olmadı ama güven daha farklı tek bir lafı hareketi mahvediyo ne zman bubalım desem geçecek diyo şuandaki işyerime bağlıyo ama sorun o anlatıyorum yeri geliyo tartışıyorum küsüyorum ama olmuyotabi şimdi de eskiye dönemiyorsun kendince.
Ama eşin eğer sana ve evliliğine değer veriyorsa onun çaba göstermesi lazım. anladığım kadarıyla o da bir şey yapmıyor.
Aslında şu noktada iki ucu kötü değnek.
Ayrılman çok erken verilmiş bir karar olabilir detayları tam bilmiyorum ama çok yeni evlisin sanırım.
Oluruna bırakman olanları daha kötüye götürebilir.
Üstüne gitmen ters tepebilir.
Tamamen eşinde bitiyor olay işte.
evet oda vardı ama güvensizlikte eklendi kat kat olduSenin sorunun telefon olayından ziyade eşinin ilgiiszligi sanırım
akşamkş tavrına bakıp konuşayım eğer onunda hala soğuksa tavrı konuşmam eğer oda bu durumdan rahatsızsa konuşurumşüphe insanı yer bitirir.psikolojini anlıyorum.
ama çocuk gibi küsmek,surat asmak seni çıkmaza sokar.
küsüp,susmak yerine bu sorunu nasıl çözeriz diye karşına al konuş.
seninle evlendiğine göre değer veriyor ve seviyor mutlaka.
üstelik üzerinden yıllar geçmemiş.
keşke olabilsem keşke 1 hafta zor dayanıyorum 4 aydır cebinde tel yapamıyorum hani dışarda durması içinde bir sebeb yok arayanımız pek olmaz akşamları sabah kalktığımda bakıyorum arayan soran yok fiilen bişi yaptığını düşünmüyorum ama işte bu internet öyle bişeyki ne yaptığını bilmemek kötü .amacı ne yani benim hep ortadadır telim isterse baksın bakmasın sakınacağım bir şey yok zaten ne zaman istesem teli önce veriyor daha ben bakmadan bi bahaneyle alıyodu 4 aydır bu yüzden kaçkere kavga ettik benim içimde bişi olmasada o böyle gizemli davrandıkça ben şüphelendim işte son halim bu . bilinçli yapmıyorum diyo ben teli alınca aa annemi arıcaktım diyo alıyo . en sonda zaten 2 gün önce birlikte olacaktık işteydik akşam için plan yapıyo bende laf arasında telini veririmisin bi hayatım dedim resmlere bakacaktım vermedi 4 gündür kurcalamıyosun rahat edemedin vermiyorum teli dedi bende kurcalama için istemedim zaten orda fotolorımız var hem kendide yanımda niye yanında kurcalayım vermedi ben astım suratımı eve gittim .o zmndan beri küsümöncelikle biraz sakin olmayı deneyin
eşinize güvenmediginizi ona belli etmeyin
ona telefonunu ortada bırakacak güveni verin
yani bir süre rol yapın
herşey normalmış gibi davran
ama dikkatli ol
sürekli izle
ona yakın davran
senin şüphelerinden kurutuldugunu anladıgı an
açık verecektir zaten