sadece gün doldurmak için yaşıyorum :(

Arkadaşım hayat böyle geçmez evliliğine devam etmek istiyorsan eşine güvenmekten başka şansın yok, ya siliyorsa ya gizliyorsa diye düşünerek bir ömür geçiremezsiniz. Konuyu siz açık surat asarak konuşmayarak hiçbir şey halledilemez çünkü.
evlilik çok zormuş

çok mutsuzum bir zamanlar gözlerimin içini güldüren insan şimdi hergün ağlamam sebeb nasıl olacak bu hayat güzel hiç bir şey yok
Tek ve ilk mesajına bakarak soruyorum. Bu mutsuzluğunun sebebi bir erkek mi?

ve bu güvensizliği yenmem için hiç çaba sarfetmiyo daha önceleri teli ortada dururdu karıştırmazdım bile ancak bigün telinde tango programında bi konuşma gördüm eski bir konbuşma dedi neyse ona tamam dedim ama teli hep cebinde eve gelince bile çıkartmıyo bazen sesi kısık. neden kısıyosun dedim unutuyorum dedi . 3 4 gün iyiydik işten geldi telini istedim fotoğraflara bakacaktım vermedi yine karıştıracaksın dedi vermedi konuşmuyorum 2 gündür gecede yanına yatmak istemedim salona geçtim bu yüzden çok pis tatışçaz artık bak falan dedi gitti bende biraz sonra uykum gelince yattım yataga ama arkası dönük . bende döndüm yattım dünde konuşmadım bu gece kendiliğinden sarıldı bana bir kaç elini ittim yine sarıldı .benim sinirler boşaldı aladım yatakta anlamadı bile
tango konusunda çok konu açmıştınız hala mı aynı mevzu o_O

telini ara ara onnun yaında alıp baktım oda ahatsız oluyor ama neden oluyo birşey yoksa . ben olsam al bak derim çünkü içim rahast . belki bu konuda biraz sıkmışımdır onada söyledim güvenmediğimi ve bu telefon olayı yüzünden çok kavga ettik oyun oynuyorum ben diyo . benim bu konuda hassas olduğumu biliyo ama devam ediyor hala . her gece su içmeye olsun lavaboya olsun kalktığımda nereye gidiyosun diye soruyo. nereye gidebilirm evde. dünde telini baş ucunda şarja takmış ben akşam sinirden gittim erken yattım . sesi duydum telini salonda şarja takmış 1 2 dakika geçti su alma bahanesiye ayakta prizdeki telde bişiler yapıyo beni görünce bıraktı geçti sinirimden öldüm sonrada gelmişş baş ucumuza taktı ben içeri geçersem karıştırmayım diye herhalde
Benim eşiminde elinden telefon düşmez karıştırsam kızar ama hiç şüphe etmedim. Bende telefonumun karıştırılmasından hoşlanmıyorum oda hoşlanmıyor. Biz oyun bağımlısıyız sanırım bir de pc açıp başına oturmak zor geliyor artık telefon yetiyor. Haber okumak oyun oynamak arkadaşlarla yazışmak tüm gün elimizde telefon olabiliyor.
Eşine güvenmeme nedenin sadece telefonu elinden bırakmaması mı?

aslında onu aşmaya çalıştım ama üzerine olan şeyler unutmamı engelliyor :KK43:
bak eğer o konu kapandı ama hala şüphelerin devam ettiği için bu haldeysen biraz kendini köreltmen gerekir biraz şans ver güvenmeye çalış yoksa hep bir şüphecilik ve mutsuzluk yaşarsın:KK14:

Benim eşiminde elinden telefon düşmez karıştırsam kızar ama hiç şüphe etmedim. Bende telefonumun karıştırılmasından hoşlanmıyorum oda hoşlanmıyor. Biz oyun bağımlısıyız sanırım bir de pc açıp başına oturmak zor geliyor artık telefon yetiyor. Haber okumak oyun oynamak arkadaşlarla yazışmak tüm gün elimizde telefon olabiliyor.
Eşine güvenmeme nedenin sadece telefonu elinden bırakmaması mı?
evet birde daha öncede konu açmıştım tango programındaki bir konuşması ve yine şaka yaptım dediği bir olayı vardı

evlilik çok zormuş

Tabii ki zor ama kafandan bu kuruntuları sil at. Bak kendimden örnek vereyim, benim eşim ticari taksi işletiyor ve taksinin birinde gündüz 3'e kadar kendisi çalışıyor. Şimdi ben acaba taksiye güzel bir kadın bindi mi, eşim içinden ne güzel bir kadın diye geçirdi mi, ya da iş saatinde hangi semtte olduğu belli değil adamın cepten arayorum acaba şu an biriyle birilkte mi beni aldatıyor mu diye düşünsem hayat çekilir mi? Eşime güveniyorum 13 yıldır beni şüpheye düşürecek en ufak bir davranışı olmadı ama yine de % 100 değil tabii :) Hayatı kendine zindan etmeye ne gerek var. Aldatırsa da geçici bir heves uğruna yuvasını yıktığı için kendisi kaybeder ben değil.

mutsuzluğun kesinlikle geçicektir..arada bir hepimize olur böyle şeyler..sabret..kendine vakit ayır...

bak eğer o konu kapandı ama hala şüphelerin devam ettiği için bu haldeysen biraz kendini köreltmen gerekir biraz şans ver güvenmeye çalış yoksa hep bir şüphecilik ve mutsuzluk yaşarsın:KK14:
kesinlikle haklısın ama telini çekineceği bir şey yoksa neden bu gizemli harektlere bürünüyo ver telini içim rahatlasın

kesinlikle haklısın ama telini çekineceği bir şey yoksa neden bu gizemli harektlere bürünüyo ver telini içim rahatlasın
şaka yaptığım dediği konu bence çok ciddi üstelik öyle şaka olmaz yani o neyse madem al karşına konuş sen böyle yaptıkça ister istemez şüpheleniyorum ben mutsuz oluyorum ama senle mutlu olmak istiyorum seviyorum böyle yapma falan desen

Gün doldurmak için çalışıldığını duydum. Ucunda emeklilik var. Ne kadar gün çalışmak gerekiyor o da belli.
Hayatınızın tek güzelliği bir başka insan Miydi?
O varken siz de varsınız, O yokken siz de yoksunuz.
Bunları dusunen kafaniza 220 volt veresim geldi.
Geçenki kızı tüfekle vurdun, bu arkadaşa elektrik verdin. Korkulur senden valla :KK48:

Eski konunun hayal meyal hatırlıyorum. Sorunlarınız neydi ki?
güvensizliğime neden olacak hareketleri bunların beni rahatsız ettiğini söylemem rağmen devam etmesi artık konuşsamda yok kavgada etsem yok sadece ben mutsuz oluyorum bir yere varamıyorum

Akşam karşına alıp konuşacaksın arkadaş başka yolu yok bunun.....
Böyle yaşanmaz.....

güvensizliğime neden olacak hareketleri bunların beni rahatsız ettiğini söylemem rağmen devam etmesi artık konuşsamda yok kavgada etsem yok sadece ben mutsuz oluyorum bir yere varamıyorum
Güvensizliğinin altında senin pimpirikli kişiliğin mi yatıyor? yani her konuda en başından beri böyle misin?
Yoksa gerçek anlamda seni huzursuz edecek şeyler var mı? Bu ikisinin arasındaki fark çok önemli.

şaka yaptığım dediği konu bence çok ciddi üstelik öyle şaka olmaz yani o neyse madem al karşına konuş sen böyle yaptıkça ister istemez şüpheleniyorum ben mutsuz oluyorum ama senle mutlu olmak istiyorum seviyorum böyle yapma falan desen
şaka dediğim konuda aynı konuyu tekrar açtım haklısın dedi biz erkekler bazen böle boş şeyler yapıyor sonuna kadar sana hak veriyorum dedi .ki sevdiğimide biliyor ben sevgisini her zaman gösteren biriyim ama o kadar sinir doluyum ki dün ufak bir sinir boşalması yaşadım bişi olacak diyede korkuyorum

Back
X