- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
keşke olabilsem keşke 1 hafta zor dayanıyorum 4 aydır cebinde tel yapamıyorum hani dışarda durması içinde bir sebeb yok arayanımız pek olmaz akşamları sabah kalktığımda bakıyorum arayan soran yok fiilen bişi yaptığını düşünmüyorum ama işte bu internet öyle bişeyki ne yaptığını bilmemek kötü .amacı ne yani benim hep ortadadır telim isterse baksın bakmasın sakınacağım bir şey yok zaten ne zaman istesem teli önce veriyor daha ben bakmadan bi bahaneyle alıyodu 4 aydır bu yüzden kaçkere kavga ettik benim içimde bişi olmasada o böyle gizemli davrandıkça ben şüphelendim işte son halim bu . bilinçli yapmıyorum diyo ben teli alınca aa annemi arıcaktım diyo alıyo . en sonda zaten 2 gün önce birlikte olacaktık işteydik akşam için plan yapıyo bende laf arasında telini veririmisin bi hayatım dedim resmlere bakacaktım vermedi 4 gündür kurcalamıyosun rahat edemedin vermiyorum teli dedi bende kurcalama için istemedim zaten orda fotolorımız var hem kendide yanımda niye yanında kurcalayım vermedi ben astım suratımı eve gittim .o zmndan beri küsüm
işte eşin senin huyunu biliyor
kurcalamak için aldıgını düşünüyor sürekli
ona bi şekilde dayanıp güveni vermezsen
o telefon eline geçmez