sadece gün doldurmak için yaşıyorum :(

keşke olabilsem keşke 1 hafta zor dayanıyorum 4 aydır cebinde tel yapamıyorum hani dışarda durması içinde bir sebeb yok arayanımız pek olmaz akşamları sabah kalktığımda bakıyorum arayan soran yok fiilen bişi yaptığını düşünmüyorum ama işte bu internet öyle bişeyki ne yaptığını bilmemek kötü .amacı ne yani benim hep ortadadır telim isterse baksın bakmasın sakınacağım bir şey yok zaten ne zaman istesem teli önce veriyor daha ben bakmadan bi bahaneyle alıyodu 4 aydır bu yüzden kaçkere kavga ettik benim içimde bişi olmasada o böyle gizemli davrandıkça ben şüphelendim işte son halim bu . bilinçli yapmıyorum diyo ben teli alınca aa annemi arıcaktım diyo alıyo . en sonda zaten 2 gün önce birlikte olacaktık işteydik akşam için plan yapıyo bende laf arasında telini veririmisin bi hayatım dedim resmlere bakacaktım vermedi 4 gündür kurcalamıyosun rahat edemedin vermiyorum teli dedi bende kurcalama için istemedim zaten orda fotolorımız var hem kendide yanımda niye yanında kurcalayım vermedi ben astım suratımı eve gittim .o zmndan beri küsüm

işte eşin senin huyunu biliyor
kurcalamak için aldıgını düşünüyor sürekli
ona bi şekilde dayanıp güveni vermezsen
o telefon eline geçmez

Gün doldurmak için çalışıldığını duydum. Ucunda emeklilik var. Ne kadar gün çalışmak gerekiyor o da belli.
Hayatınızın tek güzelliği bir başka insan Miydi?
O varken siz de varsınız, O yokken siz de yoksunuz.
Bunları dusunen kafaniza 220 volt veresim geldi.
Ay evet
nasıl bu kadar dramatikleştirebiliyorlar anlamıyorum
hatta forumu okudukca '' lan ben kocamı sevmıyor muyum ?'' dıyorum
evet kocam beni üzebilir, ama benim istediğim kadar izin verdiğim kadar ancak

Ay evet
nasıl bu kadar dramatikleştirebiliyorlar anlamıyorum
hatat lan ben kocamı sevmıyormuyum dıyorum
evet kocam beni üzebilir, ama benim istediğim kadar izin verdiğim kadar ancak
her insanın yapısı farklıdır drmatiklikle alakası yok ben de sizin gibi olmak isterdim

işte eşin senin huyunu biliyor
kurcalamak için aldıgını düşünüyor sürekli
ona bi şekilde dayanıp güveni vermezsen
o telefon eline geçmez
haklısın kesinlikle aslında ben telini falan istemiyorum o eski güvenimi istiyorum içimin rahat olduğu telefonu onun olsun

Peki ne yaptı da güvenin sarsıldı, açık yazsan sakınca yoksa..
Hani acaba sende kendine güvensizlik var mı son zamanlarında diye merak ettim..

telinde konuşma yakaladım ama o eski olduğn söyledi tamda dikkat etmemiştim tarihe falan sildi programı komple . sonra tel elinde sürekli tvalete bile telle gidiyor oyun oynuyorum diyo 15 20 dakka gelmiyo geçenlerde bi hastalandı beli çok ağrıyodu annesinde kaldık ben uyrken uyanmış kalmkmış yanımdan elinde tel inliyo dolanıyo ama elinde tel yeni evli olmamıza reğmen cinsel hayatımızın sönüklüğü falan falan güven konusunda güvensiz değilim ama beni kıskanmıyor güzel bir bayanım hala çalıştığım yerde evli oluğmu bilmeyenlerden teklif gelir sokaktaki adres soran kızlr bile iltifat eder bakımlıyım yani

Back
X