Sadece hatırlatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım, muhtar misin? Ne diye bdvde kafana gore bizleri uyarmak icin konu açıyorsun? Velhasıl sana mi kaldi?

Yeminle bana gina geldi sizin gibilerden, biri gelir yorumlarimizi begenmedigi icin konu açar, digeri gelip kürsüye cikar gibi açıklama yapar. Ne oluyor yani?

Ozgur bir ulkede ve de sitedeyiz, yaptığımız yorumlar da, goze aldigimiz (hukuki veya site cezası) bizi bağlar.

Her gün biri yirtik dondan fırlar gibi konu mu açacak boyle?

ayrica tekrar size ne bizim yorum uslubumuzdan?
Sizden mi öğreneceğiz?
Kimsiniz?

Şunu söyleyim bazı şeyleri düzeltmek için aynı yoldan devam etmemek gerekiyor. Ama o kadar önyargılısınız ki. Hiç düşünmeden yapıştırıyorsunuz. Kötü bir niyetim yok benim.

niyet değil sorguladığımız size diğer konuda yanlış yere konu açtığınızı söylediği halde gelip BDV konu açıyorsunuz ve bu bölüm ile alakasız. Yani burdan nasıl bir yargı bekliyorsunuz. Uyarı almışsınız ama inatla aynısını yapıyorsunuz

Arkadaşım, muhtar misin? Ne diye bdvde kafana gore bizleri uyarmak icin konu açıyorsun? Velhasıl sana mi kaldi?

Yeminle bana gina geldi sizin gibilerden, biri gelir yorumlarimizi begenmedigi icin konu açar, digeri gelip kürsüye cikar gibi açıklama yapar. Ne oluyor yani?

Ozgur bir ulkede ve de sitedeyiz, yaptığımız yorumlar da, goze aldigimiz (hukuki veya site cezası) bizi bağlar.

Her gün biri yirtik dondan fırlar gibi konu mu açacak boyle?

ayrica tekrar size ne bizim yorum uslubumuzdan?
Sizden mi öğreneceğiz?
Kimsiniz?
Ben de herkes gibi kendi görüşümü yazabilirim. Üslubu beğenmedim demek yasak mı anlamadım?

Ben de herkes gibi kendi görüşümü yazabilirim. Üslubu beğenmedim demek yasak mı anlamadım?
yasak diyoruz ya?
Burada yasak anlamıyor musun?
hicbir basliga uymayan yazilar bolumune gidip istedigin sekilde yardır, ha umrumuzda olur mu?

Kolonya getirin bana :(

hayriye-yaprak-d%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC.gif

yasak diyoruz ya?
Burada yasak anlamıyor musun?
hicbir basliga uymayan yazilar bolumune gidip istedigin sekilde yardır, ha umrumuzda olur mu?
İnsanlar bilseydi eğer bu kadar üyeleri eleştiren konu açılmazdı. Demek ki bilinmiyor. İnsanlar demek ki sadece bdv ye giriyor ve şikayet etmeyi bilmiyor. Haftada 2 tane konu açılıyor üyeler aşağılıyor diye.

İnsanlar bilseydi eğer bu kadar üyeleri eleştiren konu açılmazdı. Demek ki bilinmiyor. İnsanlar demek ki sadece bdv ye giriyor ve şikayet etmeyi bilmiyor. Haftada 2 tane konu açılıyor üyeler aşağılıyor diye.
E sen yazınca herkes bilecek mi yani? Bunu sana düşündüren nedir?
Uyeleri asagilayan kimseyi görmüyorum ben, çatır çatır dogrulari yazip goz açmaya calisiyoruz. Kimsenin dusmani degiliz ne diye asagilayalim?

E sen yazınca herkes bilecek mi yani? Bunu sana düşündüren nedir?
Uyeleri asagilayan kimseyi görmüyorum ben, çatır çatır dogrulari yazip goz açmaya calisiyoruz. Kimsenin dusmani degiliz ne diye asagilayalim?
Yazınca göz ile okunuyor evet. Başka türlü vahiy yoluyla yapamıyorum seçilmiş kişi değilim malum😂

Merhaba ara ara KK da konular açılıyor buradaki konulara yapılan yorumların acımasız ve aşağılayıcı olduğuyla ilgili. Bununla ilgili bir hatırlatma yapmak istedim site yöneticisinin de bilgilendirdiği gibi gözden kaçsın istemedim. Sizi çok rahatsız eden aşağılayıcı ve hakaretvari yorumlar için yapmanız gereken "Konu açmışsanız ve yorum yazanlar hakaret, küfürlü, aşağılayıcı, rencide edici vb sözler sarf etmişse Şikayet Et butonuna basarak rapor edebileceğiniz gibi, üye uyarı alıp banlansa dahi konunuzdan yasaklayıp yazmasını engelleyebilirsiniz."

Böylelikle ekstra konu açmaya gerek kalmayacaktır sık sık tartışmalar yaşanmayacaktır. Yönetimin hatırlatmasıyla sağlık alanında bir konuyu bdv'ye yazdığım da bu arada hemen hatırlatıldı. Sağlık başlığı altında konu açmıştım ve sadece 1 kişi cevap vermişti. O gün çok rahatsızlandığım ve bilgiye ihtiyaç duyduğum için bdv'ye konu açtım mecburi bir durumdu ama sonuçta yanlış yanlıştır. Bu yönde de eksiklikler olduğunu düşünüyorum çünkü bdv'ye konu açmadığınız sürece alabileceğiniz potansiyel bilgilerden yararlanamıyorsunuz. Bu durum sadece benim sorunum değil yani. Ama kural kuraldır tabi ki de uymalıyız. Ama yeni açılan konularla ilgili bir düzenleme yapılabilir. Naçizane görüşüm bu yöndedir.
bu tarz bişey içinde konu açmak yasak galiba

.

Sevim koş kavga var :KK11:
Burada ben çoğun zaman alenen hakaret görmedim. Genelde sert eleştirilerden sonra ortam gerilir konu sahibi yine diyorum çoğunlukla kaçar bu da sizi ilgilendirmez. Siz yedi köyün ağası mısınız

Yazınca göz ile okunuyor evet. Başka türlü vahiy yoluyla yapamıyorum seçilmiş kişi değilim malum😂

Aşkım bitanem balım sen siteye üye olurken kuralları okumuyor musun?
Sana bir şey daha söyleyeyim sitede erkek var hem de 2 tane. Bir de sahibi.

Aşkım bitanem balım sen siteye üye olurken kuralları okumuyor musun?
Sana bir şey daha söyleyeyim sitede erkek var hem de 2 tane. Bir de sahibi.
Öncelikle gerçekten bu konuya olan duyarlılığınız için teşekkür ederim. Yorumların çoğu sizin 2 kez yönetici etiketlenmiş. Oysa ki ilkinde görüyor diye biliyorum. Erkekle olan bağlantısını çözemedim henüz acaba oradan nasıl bir eğlenme tarzı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X