- 22 Eylül 2022
- 5.908
- 17.012
- 178
Merakımdan patlayacağım şimdiBak vallahi 155i ararun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakımdan patlayacağım şimdiBak vallahi 155i ararun![]()
Yarappim takip ediliyorum diyorum bı takipçi daha çıktıAsıl yarın takip edeceğim seni merak ettim yada gizlice söyle kimsin![]()
Kız onu anladık bende ondan adımı değiştirdim zaten :d bana eski isim lazım çat diye ayrılırım şurada suçlusu seni yazarım .....Yarappim takip ediliyorum diyorum bı takipçi daha çıktı.neyi merak ediyorsun kocam var pip..m yok gamzelerim var gıdığım yok
Gerçek kadınlar hangisinin yalan olduğunu anlar![]()
Ben takipçi değilim sadece sordum kimsiniz diye. AmaYarappim takip ediliyorum diyorum bı takipçi daha çıktı.neyi merak ediyorsun kocam var pip..m yok gamzelerim var gıdığım yok
Gerçek kadınlar hangisinin yalan olduğunu anlar![]()
bakacağım şimdi merak çünkü yani öğrenmezsem olmazBen takipçi değilim sadece sordum kimsiniz diye. AmaTurunc chemist bulacak sizi.
Seninle muhabbetim yok niye tikkati bana çekiyorsun.. okuyor mesajımı biri diyorumKız onu anladık bende ondan adımı değiştirdim zaten :d bana eski isim lazım çat diye ayrılırım şurada suçlusu seni yazarım .....
ben bulcam işte :dSeninle muhabbetim yok niye tikkati bana çekiyorsun.. okuyor mesajımı biri diyorum
Kız onu anladık bende ondan adımı değiştirdim zaten :d bana eski isim lazım çat diye ayrılırım şurada suçlusu seni yazarım .....
Kaçırmadın diye hatırlıyorum nedense. Profilinde eğik kulaklı kuzu vardı.Aboooo
Ben nasıl kaçırmışım bu olayı? Nasıl ya? Aaaaa
kız seni birisine ifşalamıcam sadece ismini merak ettim bakcam kimseye de söylemicem işteKadın sığınma evindeki kadınlarla Facebook a foto koyan yüzlerini paylaşan bakan mısın![]()
Yok yav kaçırdım herhalde.Kaçırmadın diye hatırlıyorum nedense. Profilinde eğik kulaklı kuzu vardı.
Bence bu kişi Otrera yazım tarzı çok benziyorkız seni birisine ifşalamıcam sadece ismini merak ettim bakcam kimseye de söylemicem işte
isim vermeyelimm arkadaşımızın durumu sıkıntılıBence bu kişi Otrera yazım tarzı çok benziyor
Otrera ve dinozoru.Bence bu kişi Otrera yazım tarzı çok benziyor
İyilerin dostu gerginlerin dusmani Berlin online
Sen ne anlatiyorsun be abla gozunu seveyim be abi :-PHades gözüme gittikçe daha sempatik geliyor, Selena.![]()
Benimle var mı?Seninle muhabbetim yok niye tikkati bana çekiyorsun.. okuyor mesajımı biri diyorum