aman allahım!!! aldığı çiçeği poşette veren mi dersin, tanışma yıldönümünde çeyrek altın takan mı, hediye olarak tansiyon aleti alan mı........ kızlar çok güldüm alllah da sizi güldürsün. halime şükür yarabbiiiii
o da doğru vallahi. tüüüüh doğum günüm de yeni geçti .fazla gülmeyelim ya hiçbişey almamasindan iyidir
hahaha erkek arkadaşımın evlendikten sonraki halini şu an görür gibi oldumbenimki de özür dilemek için çiçek almış ama çiçeği poşette verdi
birde yurda çıkınca aç poşeti utanıyorum etraftan diyor ya
Herşey sende bitiyor
Biz o poşette çiçek faslından kocaman kırmızı gül buketlerine adım adım ilerledik,ah ah her senesinde alın terim var bu evliliğin
Arkadaşların da söylediği gibi pek çok erkegin verebilecegi tepkiyi vermiş,
dogal olarak siz de bir kadın olarak farklı bir şey beklemişsiniz...
Hiç bu konuda konuştunuz mu?
Rahatsız oldugunuz şeyleri dile getirdiniz mi?
Böyle erkekler genelde düşünemezler,
ne yapmasını istediğinizi pat pat söyleyeceksiniz yüzüne.
Ancak o zaman akıl ederler...
Çünkü;
Siz kadınsınız,o erkek.
Farklı yaratıldığımızı bir anlasak beklentilerimizi de düzenleyeceğiz ona göre...
Bu arada siz ne yapmasını beklerdiniz orda,o anda?
çekip gitmek o kadar kolay mı nurtug? öyle bir sebepten çekip git ki arkanda kalan üzüntüsünden yıkılsın, kimse aaaa ne boş bi sebepten çekip gitmiş demesin. insanın aklından bazen böyle düşünceler geçiyor sizi anlıyorum ama eşiniz herzaman öyle durgun bir insan değilmiş. arasıra sizi şaşırttığı, mutlu ettiği de oluyormuş.
bide düşünün ki dövüp söven bir eşiniz olsaydı.? o zaman bu halini mumla arardınız.
kendinizi mutsuz etmeyin lütfen.
Benim esimde boyle bazi konularda...arkadaslarimda, o nasilsa sende na oyle ol diyorlar...ama ben yapamiyorum o ayri mesele..
canım hiç üzme kendini keşke iş yeri değilde evde bi hazırlık yapsaydın belki daha farklı olurdu.iş ortamı herzaman dakika dakikasını tutmuyor.benim eşim geldiğinde değil konuşmak yerimden kalkamıyorum bazen,belki oda çalışma ortamında rahat değil öyle düşün kimse dört dörtlük değil malesef bende akrep burcuyum özelliklerimide aynen taşıyorum ama tek taraflı oluyor çoğunlukla zorla bişeyler yaptıramıyorsun biz erkeklerin açıklarını görüyoruz acaba mikrofonu onlara uzatsalar kimbilir neler söylerler.Kadınlar dertleşebiliyor her konuda ama erkeler bunu yapamıyor sessiz kalıyor yada tam tersini yapıyor.biz sıkılınca ağlıyoruz geçiyor.onlarda oda yok boşver hiç üzülme.
Eve gelene kadar 12 yi buluyor ben sabah 6 da kalkacağım için uyumuş oluyorum ama gerçekten böyle olacağını bilseydim uyumaz beklerdim. Ona göre normal ama bana göre değil. Kafalarımız da hormonlarımız da farklı çalışıyor bu erkeklerle onun için bu kadar ufak bişeye sinir olabiliyoruz...
hepsi aynı bu erkeklerin galiba..hamurlarında biraz talas karışımı var,yoğrulunca oduna dönüşüyorlar.:)
bugün eşimle tanışma yıl dönümümüzdü. bana hediye olarak ne almış dersiniz?
çeyrek altın!! hem de mavi kurdelalı..sanki sünnet çocuğuyum.
insan bi gül falan alır değil mi?
ama sizde biraz abartmışsınız bence,öyle evi bırakıp gidecek ne var ki bunda? eşiniz pek de bişey yapmamış,genel olarak erkeklerin davranışlarına sahip.bu kadar büyütülecek bişey yok.
aman allahım!!! aldığı çiçeği poşette veren mi dersin, tanışma yıldönümünde çeyrek altın takan mı, hediye olarak tansiyon aleti alan mı........ kızlar çok güldüm alllah da sizi güldürsün. halime şükür yarabbiiiii
Buralı olmamıza rağmen annem ve ablam şehir dışındalar. Eşimden başka kimsem yok dertleşip konuşabileceğim bu koca şehirde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?