Sadece içimde tutmamak anlatmak için yazıyorum...

aman allahım!!! aldığı çiçeği poşette veren mi dersin, tanışma yıldönümünde çeyrek altın takan mı, hediye olarak tansiyon aleti alan mı........ kızlar çok güldüm alllah da sizi güldürsün. halime şükür yarabbiiiii

fazla gülmeyelim ya hiçbişey almamasindan iyidir

Herşey sende bitiyor

Biz o poşette çiçek faslından kocaman kırmızı gül buketlerine adım adım ilerledik,ah ah her senesinde alın terim var bu evliliğin

demek ki neymiş böyle talaş-çam reçinesi karışımı bir erkek tipi varmış. konusahibi arkadaşım bak gör neler var. elinde bi çiçekle gelen adama hasret arkadaşlar var.
benim bi tanıdığım oğluna kız istemeye giderken '' çiçeğe ne gerek var, 2-3 kilo et alıp gidelim ;çiçek nedir yenilmez içilmez diyordu.''

inanamıyorum yalnız degılmısım sımdı cok mutlu oldum..4 yıldır bırlıkteyız cıcegı bırak bi cöpü tutup getirse sasarım okadr yani....

dün gece bekledim gelmesini oturdum konuştum ona göre çok normalmiş tepkisi... Yorum yapamadım çünkü ona göre hiç bi sorun yokmuş... daha az beklenti daha çok mutluluk sanırım

Çok haklısın hep iyi yönlerini görerek sakinleştiriyorum kendimi. Ben akrep burcuyum biraz fazla bencilim ve beklenti içindeyim galiba...

Günaydın kızlar... Eşim gelene kadar düşündüm. Sadece iş ve ev arasında günlerim geçtiği için kendimi çok ihmal ediyorum galiba. Ve herşeyi ondan bekliyorum. Bana babalık,abilik, arkadaşlık, eşlik yapsın diye...Ben elimden geldiğince onun herşeyi olduğumu düşünüyorum çünkü. Hafta içi yabancı dilimi ilerletmek için kursa hafta sonuda autocad öğrenmek için başka bi kursa gitmeye karar verdim. Biraz kafamın dağılması dikkatimin başka yerlerde toplanması iyi gelecek sanırım. Hepinize tek tek teşekkür ederim bana arkadaşlık ettiniz olaylara başka açılardan bakmamı sağladınız.

canım hiç üzme kendini keşke iş yeri değilde evde bi hazırlık yapsaydın belki daha farklı olurdu.iş ortamı herzaman dakika dakikasını tutmuyor.benim eşim geldiğinde değil konuşmak yerimden kalkamıyorum bazen,belki oda çalışma ortamında rahat değil öyle düşün kimse dört dörtlük değil malesef bende akrep burcuyum özelliklerimide aynen taşıyorum ama tek taraflı oluyor çoğunlukla zorla bişeyler yaptıramıyorsun biz erkeklerin açıklarını görüyoruz acaba mikrofonu onlara uzatsalar kimbilir neler söylerler.Kadınlar dertleşebiliyor her konuda ama erkeler bunu yapamıyor sessiz kalıyor yada tam tersini yapıyor.biz sıkılınca ağlıyoruz geçiyor.onlarda oda yok boşver hiç üzülme.

Son düzenleme:
Benim esimde boyle bazi konularda...arkadaslarimda, o nasilsa sende na oyle ol diyorlar...ama ben yapamiyorum o ayri mesele..

2 defa laptop kırmış biri olarak söylüyorum(hep onla vakit geçirdiği için, yatakdan düşürdüğünde neredeyse ambulans çağırıp suni teneffüs yaparmı acep? diye düşüncelere beni soktuğu için, wc bile kucağında götürdüğü için, mutfak masasının otasında çiçek niyetine laptopunu aramıza soktuğu için, kuzucuğum oğluşumla bile pc kavgası ettiği için) 2 defa kırdım..

Ama akıllandın mı? hayır zerre akıllanması yok..

gitti yine kuzu kuzu yaptırdı ama artık abartmıyo kırcağımı biliyo

yine abartsın yine kırarım.. pişman değilim..

şuan işi sebebiyle vakit bulamıyo pek girmeye akşamları kaçırdığı dizileri izliyo ancak

Dibinden ayrılma rahat verme o pc giriyo yatağa geçiyo dizi izlicem fln diye yakasını bırakmıyorum o nereye ben oraya peşindeyim bıktırıyorum.
sonra kapatıyo yaşasın kötülük!

Benim esimde boyle bazi konularda...arkadaslarimda, o nasilsa sende na oyle ol diyorlar...ama ben yapamiyorum o ayri mesele..

Eve gelene kadar 12 yi buluyor ben sabah 6 da kalkacağım için uyumuş oluyorum ama gerçekten böyle olacağını bilseydim uyumaz beklerdim. Ona göre normal ama bana göre değil. Kafalarımız da hormonlarımız da farklı çalışıyor bu erkeklerle onun için bu kadar ufak bişeye sinir olabiliyoruz...

sana birşey söliyim gül sabah sabah bizimki doğum günüm evlilik yıldönümüm kutlama yapacağımız gün bizim üst cadde de bir resturant var oraya götürüyor.Artık adamlar bizi görünce anlıyor özel gün olduğunu hoş 2 yıldır gtimiyoruz o ayrı.neyse doğum günüm yaklaşıyor akşam dediki bizim resturant taşınmış aaa gerçektenmi dedim nereye sahile falan mı dedim yooo 2 sokak ileriye demezmi?

Ay vallahi ekran karşısında kahkaha attım, Allah iyiliğini versin. Hem nazar değmesin diye mavi taktırmış aşkolsun birde kızıyorsun.

evliliğimizzde 8.yıla gireceğiz İnşallah..eşim 8 yıldır tanışma günümüzü bile hatırlayıp hediye alıyor ya buna da şükür

ama şuna karar verdim ben; tanışmalarda çeyrek altınsa nişan yıl dönümünde yarım,evlilik yıldönümünde ise tam altın istiycem hem de mavi kurdelalı

konu sahibi arkadaşım,bak yalnız değilsin..romantik erkek çok az emin ol.sıkma güzel canını..

Son düzenleme:
Buralı olmamıza rağmen annem ve ablam şehir dışındalar. Eşimden başka kimsem yok dertleşip konuşabileceğim bu koca şehirde...

Konuya geç dahil olan biri olarak sadece bu bölüme yorum yapacağım. Madem kendi şehrinizde yaşıyorsunuz önce çevre edinin kendinize.

Anne, annedir. Abla, abladır. Eş, eştir. Nasıl çocuğunuzla arkadaş olmayın onun arkadaşa değil anneye ihitacı var diyorlar, bu da öyle birşey. Rolleri karıştırırsak zorlanan, üzülen biz oluruz.

Dostun, arkadaşım yeri bambaşkadır çünkü onlara olaylara dışarıdan ve 3. göz olarak bakabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…