Konuya geç dahil olan biri olarak sadece bu bölüme yorum yapacağım. Madem kendi şehrinizde yaşıyorsunuz önce çevre edinin kendinize.
Anne, annedir. Abla, abladır. Eş, eştir. Nasıl çocuğunuzla arkadaş olmayın onun arkadaşa değil anneye ihitacı var diyorlar, bu da öyle birşey. Rolleri karıştırırsak zorlanan, üzülen biz oluruz.
Dostun, arkadaşım yeri bambaşkadır çünkü onlara olaylara dışarıdan ve 3. göz olarak bakabilirler.
Biraz da öyle bi problemim var benim... Annem ve babam biz çok küçükken ayrılmışlar. Bu yüzden annem ve ablama normalden çok daha fazla düşkünüm. Kimseyle arkadaşlık etmezdim çocukken şimdi de sadece bi kaç çok sevdiğim iş arkadaşım var onlarla da sosyalde görüşmüyoruz zaten. Dediğiniz gibi sıkıntıdan ona sarıyor yada abartıyor olabilirim
çekip gitmek o kadar kolay mı nurtug? öyle bir sebepten çekip git ki arkanda kalan üzüntüsünden yıkılsın, kimse aaaa ne boş bi sebepten çekip gitmiş demesin. insanın aklından bazen böyle düşünceler geçiyor sizi anlıyorum ama eşiniz herzaman öyle durgun bir insan değilmiş. arasıra sizi şaşırttığı, mutlu ettiği de oluyormuş.
bide düşünün ki dövüp söven bir eşiniz olsaydı.? o zaman bu halini mumla arardınız.
kendinizi mutsuz etmeyin lütfen.
Dövüp sövmüyo içkisi yok kumarı yok bence bunlarla mutlu olmaya çalışmak ne derece doğrudur ki? H bunlar olsaydı tabiki kötü ama bunlar yok diye iyidir diye sınıflandırılabilirmi acaba?
hepsi aynı canım odunlar iştebir tek senin eşin böyle değil çoğu bu şekilde
üzülme kırılma diyeceğim ama biz kadınlar bunu başaramıyoruz ne yazık ki
yine de kendini çok üzme genel olarak huzurunuz yerindeyse seni sevdiğini hissediyorsan çok dert etme bunları
Günaydın arkadaşlar. Dün eşim geldiğinde ben uyuyordum.Geldi öptü öptü. Sabah mutfak masasına mektup bırakmış. Özür dilemiş kavga ettiğimiz de dünyanın zindan olduğundan, beni kaybetmekten korktuğundan ve beni ne kadar çok sevdiğinden bahsetmiş. Beni rahatsız eden bütün konuları yazarak açıklamış benim aşkımmm. 5 yıllık evliyiz. Sanırım bazen böyle küçük patlamalar iyi geliyor.
O kadar mutlu oldum ki... İşte biz kadınları böyle küçük şeylerle mutlu etmek aslında çok kolay. Neyse ki bugün izin günü. Akşam görüşebileceğiz. Bazen ben çok özlediğimde de agresif olabiliyorum. Hepinize teşekkür ederim tekrar. Bana destek olduğunuz için. Çoook güzel ve mutlu bir gün diliyorum hepimize...