belki de bilemem ama ben nişanlanalı 1 ay oldu ve neredeyse 2aya yakın ekliydi bende gayette sıcak konustuk vs. o yazdı ben yazdım.. Düğünü eylüldeydi. Düğününe yakın sildi dun silmiş bende bu sabah fark ettimBelkide siz suan ne durumdasiniz diye merak edip ekledi. Hani sizde nisanli olmasaydiniz size nispet yapacakti sizde nisanli cikinca nispet yapamayip engelledi :) olabilirmiki
merak etme diye sırf senn için açtım...Iyi bu sefer nisanlinin tarafiyla alakali konu açmamışsın fln.
Bir de özlettin kendini,konu acmak icin arayi çok acma. Merak ediyoruz fln :)
düğününe yakın silmesi de garip. . nişanlandıgımı görunce silseydi o zaman ne tipli insanlr var yaBence " ben evleniyorum, sen çatla " demek isteyecekti ki nişanlı olduğunu öğrenince amacına ulaşamadı.
Öğrenince silseydi sen anlardın hava atmak istediğini.düğününe yakın silmesi de garip. . nişanlandıgımı görunce silseydi o zaman ne tipli insanlr var ya
insan tahammül edemiyor bu tarz sorunlu tiplere , ama takmayın kafanıza ve tamamen çıkartın artık sizde hayatınızdan , konuşmak istersede konuşmayınselam canlar..
Dert olarak görmüyorum , umurumda değil kendisi olmuş olmamış hayatımda.. ama durup dururken yapılan duruma anlam veremedim . Böyle tipli insanların genel olarak adı nedir acaba ? Konu şu ;
Yıllardır komşu oldugumuz bir aile var ve ben o ailenn kızıyla arkadasım , arkadastım.. Eskiden baya iyiydik yardımcı olduk fln filan snra biz tasndık ama tlfnla irtibat kopmadı.. hatta ben bu kızın halasınn şirketınde çalışıyorum ama kız bi garip hani egolu tipler var ya herseyi ben bilirim seni bildiğiyle ezmeye çalışır hani biliyomsn sen bunu hahaha fln konusma..
durup dururken bi konusur bi konusmaz benle fln..uzun zamandır konusmuyorduk kopmustu ipler.. sonra bu bana önce twitterden ekledi sonra instagram dan snra tlfn numaramı istedi fln bu evlenecek eylül ayında.. bende nişanlandım birbirimizi tebrik ettik ihtiyaç varsa sorduk yardımcı olmaya çalıştık baya canımlı muhabbetler fln.Sabah bi baktım her yerden silmiş engellemiş tlfn noya kadar durup dururken ne oldu fln oldum ne yani sırf dugune çağırmamak için yada sosyal ağdan düğünden göruntuler görmeyeyım diye mi engelledi :/ ne saçma.. sen zaten evleneceksin o zaman eklemeseydin madem böyle dusunuyordun . yazayım dedim tek tik oldu bende msj attım günaydın engellemenin sebebi nedir diye muhtemelen ordan da engelledi hayır yani neden ? nedir bu allah askına ya merak ediyorum bu nasıl bi insan tanımlamasıdır ?
aynen keşke nişanlandıgımı görunce silsydi anlaşlırdı cidden saçmalık.. Sırf düğününü kına gecesini vs hazırlığını görmeyeyım diyee o zaman en basından sadece tlfn no verecektin baska bi yerden eklemeyecktın böyle kişilik bozuklugu yaratmayacaktın. .Öğrenince silseydi sen anlardın hava atmak istediğini.
artık öylee 1-2 yıl sonra baslar oradan buradan ulaşmaya ama artık yok karşılık alamayacak komple hayatımda olmasın artık..insan tahammül edemiyor bu tarz sorunlu tiplere , ama takmayın kafanıza ve tamamen çıkartın artık sizde hayatınızdan , konuşmak istersede konuşmayın
Düğününe gelmeni istemiyor bencebelki de bilemem ama ben nişanlanalı 1 ay oldu ve neredeyse 2aya yakın ekliydi bende gayette sıcak konustuk vs. o yazdı ben yazdım.. Düğünü eylüldeydi. Düğününe yakın sildi dun silmiş bende bu sabah fark ettim
Senin ne durumda olduğunu merak ettiği için eklemiş her yerden nisanlini da görmek istemiştir alacagini alınca silmiş simdi ilerde cocugunuz olsun onu görmek için tekrar ekler bisey sorcam halasinin sirketinde calisiyorsunuz ya acaba isinizden olmamak için onu idare ediyorsunuzaynen keşke nişanlandıgımı görunce silsydi anlaşlırdı cidden saçmalık.. Sırf düğününü kına gecesini vs hazırlığını görmeyeyım diyee o zaman en basından sadece tlfn no verecektin baska bi yerden eklemeyecktın böyle kişilik bozuklugu yaratmayacaktın. .
olabilir haklısın çağırmaktansa komple engelliyim dedi.. çağırmasın gerek yok.. Çağırılmyan yere gidecek kadar şuursz değilim.. benm dugunume yakın ekler beni yine her yerden :)Düğününe gelmeni istemiyor bence
Sende onu çağırma düğününe bırak çatlasinolabilir haklısın çağırmaktansa komple engelliyim dedi.. çağırmasın gerek yok.. Çağırılmyan yere gidecek kadar şuursz değilim.. benm dugunume yakın ekler beni yine her yerden :)
aynen haklısın alacagını aldı sildi şimdide duğüne var görmeyeyım etmeyeyım diyeee.. hayır halasınn şirketınde çalıştgm için değil aslında eniştesnn şirketınde çalışıyorum .. ben biraz alığımSenin ne durumda olduğunu merak ettiği için eklemiş her yerden nisanlini da görmek istemiştir alacagini alınca silmiş simdi ilerde cocugunuz olsun onu görmek için tekrar ekler bisey sorcam halasinin sirketinde calisiyorsunuz ya acaba isinizden olmamak için onu idare ediyorsunuz
sosyal medyadan da engellemişSosyal medyadan yazsanız hayırdır canım diye :)
yoo hayatta çağırmam umurumda olmaz bu saatten snraSende onu çağırma düğününe bırak çatlasin
He cevabımi vereyim. Aynisini komsumuzun kizi yapti. Ki ben evli ve hamile bir kadınım ozamanlar . Benden 5 yas küçük. Ben ailemin yanina gelince , yanima geldi kendi ekledi nomu vs aldi. Beraber buyuduk gibi birşeydi zaten. Neyse kendi evime gittim ve gittiğim gun sey farkettim heryerden engellemiş benimerak etme diye sırf senn için açtım...
sende masallah konu haricinde cvp vermek için beklemişsin :)
2 aydır ekli zaten bakmıstır bakacagı kadr... dengesiz işte..Profiline bakmis kiskanmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?