Sadece içimi dökeyim dedim. . sebebini anlayamadım..

Belkide siz suan ne durumdasiniz diye merak edip ekledi. Hani sizde nisanli olmasaydiniz size nispet yapacakti sizde nisanli cikinca nispet yapamayip engelledi :) olabilirmiki
belki de bilemem ama ben nişanlanalı 1 ay oldu ve neredeyse 2aya yakın ekliydi bende gayette sıcak konustuk vs. o yazdı ben yazdım.. Düğünü eylüldeydi. Düğününe yakın sildi dun silmiş bende bu sabah fark ettim

Iyi bu sefer nisanlinin tarafiyla alakali konu açmamışsın fln.
Bir de özlettin kendini,konu acmak icin arayi çok acma. Merak ediyoruz fln :)
merak etme diye sırf senn için açtım...
sende masallah konu haricinde cvp vermek için beklemişsin :)

insan tahammül edemiyor bu tarz sorunlu tiplere , ama takmayın kafanıza ve tamamen çıkartın artık sizde hayatınızdan , konuşmak istersede konuşmayın

Öğrenince silseydi sen anlardın hava atmak istediğini.
aynen keşke nişanlandıgımı görunce silsydi anlaşlırdı cidden saçmalık.. Sırf düğününü kına gecesini vs hazırlığını görmeyeyım diyee o zaman en basından sadece tlfn no verecektin baska bi yerden eklemeyecktın böyle kişilik bozuklugu yaratmayacaktın. .

insan tahammül edemiyor bu tarz sorunlu tiplere , ama takmayın kafanıza ve tamamen çıkartın artık sizde hayatınızdan , konuşmak istersede konuşmayın
artık öylee 1-2 yıl sonra baslar oradan buradan ulaşmaya ama artık yok karşılık alamayacak komple hayatımda olmasın artık..

Düğününe gelmeni istemiyor bence

Senin ne durumda olduğunu merak ettiği için eklemiş her yerden nisanlini da görmek istemiştir alacagini alınca silmiş simdi ilerde cocugunuz olsun onu görmek için tekrar ekler bisey sorcam halasinin sirketinde calisiyorsunuz ya acaba isinizden olmamak için onu idare ediyorsunuz

Düğününe gelmeni istemiyor bence
olabilir haklısın çağırmaktansa komple engelliyim dedi.. çağırmasın gerek yok.. Çağırılmyan yere gidecek kadar şuursz değilim.. benm dugunume yakın ekler beni yine her yerden :)

aynen haklısın alacagını aldı sildi şimdide duğüne var görmeyeyım etmeyeyım diyeee.. hayır halasınn şirketınde çalıştgm için değil aslında eniştesnn şirketınde çalışıyorum .. ben biraz alığım yani unutuyorum bu beni eklediğinde kabul ettim çünkü geçmiş zamanda da gittiklerini unuttum muhtemelen gene unuturum ama bu sefer takvime ekleyeceğim

merak etme diye sırf senn için açtım...
sende masallah konu haricinde cvp vermek için beklemişsin :)
He cevabımi vereyim. Aynisini komsumuzun kizi yapti. Ki ben evli ve hamile bir kadınım ozamanlar . Benden 5 yas küçük. Ben ailemin yanina gelince , yanima geldi kendi ekledi nomu vs aldi. Beraber buyuduk gibi birşeydi zaten. Neyse kendi evime gittim ve gittiğim gun sey farkettim heryerden engellemiş beni engelledikten 1 hafta sonra sözlenmiş. Aa dedim deli heralde, amaci neydi ki.. once ekledi nomu aldi sonra boyle yapti. Kiskanicagim bir durum yok ki nazarim degsin 3 senedir konusmuyorum. Her yaz aileme geliyorum ama onu gormezden geliyorum. Boylelerini uzak tutucaksin kendinden.d.d

Güncelleme :
Dayanamadım kendisine mail attım.. Çünkü davetiyesi geldi..
kına gecesi gelinliği falan..
ve yine dayanamadım..
davetiyesini yolladım maille..
o kadar egolusun ki karsıdan bakınca kendni küçük düşürdüğünn farkında değilsin.
davetiyen geldi ben senn gibi meraklı değilim merak etme tesrif etmeyeceğim
ve sende bundan snra beni merak edip ekleme ailemden birini eklemede yıllar sonrada hiç ekleme yani..
beni bu kadar merak ettiğini bilmiyordum dedim :) gözlerim yaşardı ama yalan yok sen beni ekleyene kadr varlığını unutmuşum
o kadar egona havana entel takılmana kına gecende evimizin neşesi kına gecesimi çaldı dedim
Erik dalı mı çaldı dedim
İnsan az gelinliğe benzer bir şey giyerdi düz elbise giymişsin bu muydu yani allah askına kaybolma sebebin ..
meraklı seni...

Kadına yazdıklarınız tamamen hırsınızdan.
Kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz. Yok erik dalı mı çaldı yok o mu oldu, bu mu oldu diyerek. Kadın orada yerlere yatmıştır sanki senin düğününde İngiliz orkestrası Beethoven'dan parçalar çalacak
Onun dışında haklısınız zaten diyecek söz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…