yoo hayır herhangi bi konu hakkında konusmadık.. Gecen hafta dugunnde yaklasıyor yardımcı olabileceğim bi konu var ise söyle lutfen dedim yok canım çok sağol sende çeyiz yapacaksın sen söyle eksiğini falan dedi kapandı öyle..ilginc genelde dugune davet edip takiyi alinca engelliyolar. bunun amacini baska galiba belki agzinizi bir konu hakkinda aramistir ogrenecegini ogrenincede silmis anlasilan
hayır kafaya takmadım boşverdim zaten hep böyleydi sadece madem öyle dusunuyosun neden ekliyosun ki her yerden ekleme sadece tlfn irtibatımz kalsın..Niye bu kadar kafaya taktiniz ki boşverin demekki egosu gelmiş yine samimiyeti yok içtenliği yok öyle arkadaş olmasın zaten
böyleydi eskidende .. kendi hayatında bişiy oldugunda hep silinir engellenirdim snra geri dönerdi.. Şimdi evlenecek bi havalar..Denge problemi var sanırım. Var böyle insanlar,bunlarla yasamaya alışacağız kafamiza hic takmayarak görmeyerek duymayarak.
Insan şaşırıyor tabi haliyle bir noluyo yaaa diyor.
Salla gitsin kumla oynasın o.
He öyleleri de var. Guya yani depresyonda yalnız kalmak istiyor.böyleydi eskidende .. kendi hayatında bişiy oldugunda hep silinir engellenirdim snra geri dönerdi.. Şimdi evlenecek bi havalar..
kimse padişah torunu değil ki ne yapıyorsan yap hayatında görmeyeyım fln diye sen gizemli olsan ne olmasan ne ..He öyleleri de var. Guya yani depresyonda yalnız kalmak istiyor.sanki pesinde pervane olan var.. pis.. ay birak birak boyle tiplerde olmasin hayatimizda
Aman boşverin dengesiz iştehayır kafaya takmadım boşverdim zaten hep böyleydi sadece madem öyle dusunuyosun neden ekliyosun ki her yerden ekleme sadece tlfn irtibatımz kalsın..
evet seviniyorum ben sadece ona bu fırsatı yine verdiğim için kendme kızıyorumGereksiz bir insan hayatınızdan kendiliğinden çıkmış. Bence sevinmelisiniz.
bi gizemli olma çabaları . . neydin ne oldun haklısınBüyük ihtimal "bak ben senden önce evleniyorum, yine hatırlatayım istedim." konuşmasıydı. Sağlıklı ruh halindeki bir insana, normal gelmiyor evet ancak bunlar, küçük hesaplar yapan lümpenler genelde.
Benim bu tiplere yorumum sabit:
"dün b.ktun bugün koktun."
Canim aptal işte. Kendini nimetten sanıyor.kimse padişah torunu değil ki ne yapıyorsan yap hayatında görmeyeyım fln diye sen gizemli olsan ne olmasan ne ..
bende engelledim direk... aradan 1-2 yıl geçince döner . . cidden saçmalık. .Amaan isabet olmuş sende engelle geri dönemesin
Bence " ben evleniyorum, sen çatla " demek isteyecekti ki nişanlı olduğunu öğrenince amacına ulaşamadı.He öyleleri de var. Guya yani depresyonda yalnız kalmak istiyor.sanki pesinde pervane olan var.. pis.. ay birak birak boyle tiplerde olmasin hayatimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?