• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece içimi dökmek icin geldim

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Merhaba arkadaslar,
epeyce uzun yazdim kusura bakmayin. Okumak istemeyebilirsiniz elbetteki.. uzun zamandir gercekten konusabilecegim insanlarla görüşme imkanim olmuyor o yüzden uzun uzadiya yazdim derdimj..
derdim sürekli panik olmam.
kişilik olarak rahat,nerede nasil davranacagini bilen, kendime güvenim itidal derecede olan sosyal bir insanim.
Okulum bitmek üzere.. fiilen bitirdim. Iki dersten okulum uzadi. sınavlarım iyi olur ise bitecek inşallah.
Bu süreçte kendi sektörümün yapıldığı bir yerde farkli bir pozisyonda çalışıyorum. Ne is olsa yapiyorum tabiri caizse.. ise cok isteyerek girmedim. Öğrencilik donemimde tatillerde staj gibi kendi isimi yapiyordum. Ancak okulumun fiilen bittigi süreçte bir pozisyonda açık oldu. Yöneticimiz de ricada bulundu. Benim hayatimda önemli bir yeri olan hatrı olan bir insan.. istemesem de sartlari ortak bir şekilde belirleyerek kabul ettim.
Kendi isimi yapacak olursam is yerinde statüm yüksek olacak idi. Ancak su an öyle degil..
ve ilk bastaki gorev tanimlarinin üzerine cokca sey ilave edildi. Bu nasilsa becerebiliyor denildikce üzerime cok daha fazla sorumluluk veriyorlar. Yapmadigimda da sen bunu becerebilirsin ihmal ediyorsun gibi sözlerle karsilasiyorum. Yöneticimizin haricinde bir kurul var, onlar da bir sekilde bu sözleri iletiyorlar.
Iki üç haftadir bedenen ve zihnen çok yoruldum. Sağlık problemlerim artti. Izin alamadim sinav döneminde de kullanacagim icin.. bir de tak o ara sevgilimin ailesi ile ailem tanisti bunun heyecani da eklendi.
beden sağlam olmayinca islerde ciddi yanlışlıklar yaptim. Söylenilenleri yanlis anlamak veya eksik dosyalarin çıkması gibi.. takip etmekte güçlük cektigimi ikinci bir elemana ihtiyac duydugumu veya cikacagimi anlattim bir kac kez. Geçici çözümler ürettiler sadece..
bir taraftan çalışanlardan yasitlarim ile kafamiz hic mi hic uyusmuyor. Ilkokuldan sonra aciktan okumuşve kendilerini gelistirmemis kisiler.. digerleriyle yasimiz tutsa idi cogumuz ayni üniversitede okudugumuz kisiler..
bunlari da icim cok doldu diye anlattim herhalde :)
Neyse asil konuya geleyim.
Üzerimde ciddi bir baskı hissediyorum. Sürekli bir seyleri eksik ve yanlis yapacakmisim gibi bir his..
sabah ise gitmek istemiyorum. Bugün acaba bir seyi mi eksik yaptim ki diye.. veya eve geliyorum bir seyler anlatirken sesim degisiyor, yol tarif ederken ya bulamazsak diye panikliyorum. Kendimden korkuyorum. Degisik bir ruh hâline doğru gidiyorum. Yakinlarım da söylüyorlar. Mesela bunlari size yaziyorum ya ellerim bi terliyor. Bunlari asmak istiyorum. Psikiyatr ile çözmek kendimi ilaclara bogmak istemiyorum. Zihnem rahatladigimda cozulecegine inanıyorum.
Hayat kolay degil kim bilir hangi zorluklar daha binecek omuzlarimiza.. ancak su an bu zorluklar agir geliyor..:(

Rahatla kimse dort dortluk degil kimsede kimseden ustun degil... olmuyorsa elimden bu kadar geliyor de iki kici kirik dosya icin kedini bu kadar kasma... laf eden olursada ben bu şartlarda işe baslamamistim dersin elimden bu geliyor bu kadar yogunlukta dersin..sonucta iş haytinin dışında da bi hayat suruyorsun inisler cikislar olur.. biraz yorulmuşsun dinlenmen laziim
.

Unutmamalısın ki hiçbir şey ama hiçbir şey sağlığından ,psikolojinden daha önemli değil. üniversite mezunu kendini geliştirmiş bir insansın ve sana mutluluk getirmeyen bir işte, kimsenin hatırı için çalışmaya devam etmemeni öneririm. Belli ki sana iyi gelmiyor, sosyal yaşamını, günlük hayatını olumsuz etkileyecek derecede stres yaşıyorsun ve bu hiç doğru değil. daha da kötüleşmeden önlem almalısın, ihmal edilecek şeyler değil bunlar. Yeni ve kendine göre bir iş aramaya başlamanı öneririm. Paradan hatırdan her şeyden önce sağlık canım...

Unutmamalısın ki hiçbir şey ama hiçbir şey sağlığından ,psikolojinden daha önemli değil. üniversite mezunu kendini geliştirmiş bir insansın ve sana mutluluk getirmeyen bir işte, kimsenin hatırı için çalışmaya devam etmemeni öneririm. Belli ki sana iyi gelmiyor, sosyal yaşamını, günlük hayatını olumsuz etkileyecek derecede stres yaşıyorsun ve bu hiç doğru değil. daha da kötüleşmeden önlem almalısın, ihmal edilecek şeyler değil bunlar. Yeni ve kendine göre bir iş aramaya başlamanı öneririm. Paradan hatırdan her şeyden önce sağlık canım...

Aldığım ücret zaten cok cuzi bir miktar.. maasi dahi sormadim baslarken.. bu yıl çalışayım gibi bir derdim yoktu kendimi gelistirebilecegim bir seyler olsun istemistim ama çalışmak degildi.
Hatir için çalışıyorum resmen.. yari yolda bırakmışim gibi hissedecegim eger birakirsam da.. :KK43:

Is hayati nedeniyle cok yorulmussunuz. Bu hayatinizin geneline yansimis. Bence baska bir probleminiz yok. Sagliginizdan, huzurunuzdan onemli degil bence isi birakip biraz kendinizi dinleyin.

Aldığım ücret zaten cok cuzi bir miktar.. maasi dahi sormadim baslarken.. bu yıl çalışayım gibi bir derdim yoktu kendimi gelistirebilecegim bir seyler olsun istemistim ama çalışmak degildi.
Hatir için çalışıyorum resmen.. yari yolda bırakmışim gibi hissedecegim eger birakirsam da.. :KK43:

okulu bitirince orda calisma gibi bir durumun yoksa birak gitsin ya ne cekiyorsun o kadar stresi. okulu bitir sinavlarina hazirlan. Gereginden fazla yuk altinada girme

Hic oyle bir sey hissetme. Iş hayatı bu.is degistirmek, işi bırakmak çok normal şeyler hele de konu senin sagliginsa... sen elinden geleni yapmissin ve icin rahat bir sekilde devam etmek istemedigini bildirmelisin. Mutlu olmadigin bir is tum hayatini olumsuz etkilee

Hic oyle bir sey hissetme. Iş hayatı bu.is degistirmek, işi bırakmak çok normal şeyler hele de konu senin sagliginsa... sen elinden geleni yapmissin ve icin rahat bir sekilde devam etmek istemedigini bildirmelisin. Mutlu olmadigin bir is tum hayatini olumsuz etkilee

Cok teşekkür ederim destekleriniz icin..
gercekten bazen bir kac cümle moral oluyor, cesaret veriyor.
Ailemle de konustum. Inşallah sali günü yoneticimizle gorusecegim ay sonunda bir karar vermek icin..

Böyle işte
Sen bi iyilik yaparsın, işin olmayan işi yaparak
Sonra o işi sana görev bindirirler

Millet ne uyanık ya
Bu konu hayatın her dalında geçerli..

Back
X