sadece içimi dökmek istedim...

Teşekkür ederim.Gerçekten söylediği kadar içkiye bağımlı olmasaydı ve beni sevseydi bırakırdı.Gündüz bir yerde oturduğumuzda bile serinlemek için bira içmek istiyordu.:85:

demekki ickisiz yasayamayacagi icin, bana sart koyuyorsun deyip sinirlendi, belkide farkinda bile degil bagimliliginin

sadece ayda 1-2 defa ictiginede pek inanamadim acikcasi, 1-2 kere icen rahatlikla vazgecerdide:25:

dogru karar vermissin:97:

yanlışş.. serinlemek için bira.. oh ne alaaa !!!!!! kola su soda yokmuymus bu memlekette.. tavrını bozma seni seviyorsa bunu konuda kendini engellemeyi bilmelidir..

cnm cok dogru yapmissin ben de dindar sayilmam ama ickiye karsiyim insan naptigini bilmiyor ve alkolikler alkolik olduklarini reddederler ama bir insan her gun iciyorsa ve bunu birakamiyorsa bagimlidir bence. en iyisini yapmissin Allah hakkinda hayirlisini versin

onunla ilgili tek endişem buydu sadece.söyledim onada ben sana güvenmemezlik yapmıyorum içkiye güvenmiyorum diye...ilk başta sen her şeyden önemlisin dedi bırakacağını düşündüm ama sonradan ben kesin ve net oldukta yoksa biteceğini söyledikte zıtlaştı.kendisi bu arada kola içmiyor:9:

şöyle birsey var tatlım.. alkole farklı bir bakış acım yanlış anlaşılmak istemem.. fakat benim cevremde bekariyetini katbetmiş kız arkadasşarımın %90 nı aynı neden İÇKİLİYDİKKK !!!!!!!! :47: :47: ALKOL EN TEHLİKELİ SİLAHLARDAN BİRİ BİDE DOZU KAÇINCA UUUFFF.. !!!!

bunda yanlış anlaşılcak bir şey yok insanlar zaten kafa bulmak ve rahatlamak için içiyorlar...herkesin kendi hayatı yaşayış biçimi.bende hiç alkol kullanmam ama davette,tatilde,özel günde içmesine yine karşı çıkmadım.ama o bana işinin stresli olduğunu bu şekilde rahatladığını söyledi.bende ona tabi ''senin alırım ben stresini'':54: diyemedim:9: (güldüğüme bakmayın aslında üzgünüm:85:)

En doğrusunu yapmışsın, tebrik ederim... Bende alkole karşıyım. Nişanlım da ben de özel günlerde bile içmiyoruz, hayatımızın hiçbiryerinde alkol yok.. Özel günlerde bile içmememizin sebebi ise, alkolün haram olduğunu bilmemiz.. İçsek ne olacakki zaten, içmeden de yaşanabiliniyor..İçmek isteyen ise özel günlerde ya da dozunu aşmadan ara sıra içmeli... Sıkıldığı, sevindiği anlarda, en ufak olayda 2 günde bir alkol alan insandan hayır gelmez diye düşünüyorum.. Örnek olarak babamı göstereceğim maalesef... Babam tam tersi alkolü çok seviyor ve 2-3 günde bir içiyor. Eğer sıkıntılıysa sarhoş oluyor ve mutlaka telefonla arıyor beni (annemle ayrılar) ve telefonda 1 saat nutuk atıyor bana, saçmasapan konuşuyor, esir alıyor beni resmen. Ben ise otomatik olmuş artik "evet baba hıhı baba" diye cevaplar veriyorum.. Ertesi gün hatırlamayacağı bir konuşma için benim zamanımı yiyor..25 yaşındayım ve 2 günde bir bu durumu yaşamaktan oldukça rahatsızım.. Belki de bu yüzden alkolü hiç sevmedim.. Bir babanın alkole nekadar önem verdiği, cocukların geleceği için çok önemli. Sen de geleceğini ve cocuklarının geleceğini düşünmüşsün ve çok doğru yapmışsın.. Hem seni bukadar seviyorsa, neden inat etti anlayamadım "azaltmam için bana yardımcı ol, bende çabalayacağım" diyebilirdi.. Ama o, sevdiği için en ufak bir taviz vermemeyi tercih etmiş...

bunda yanlış anlaşılcak bir şey yok insanlar zaten kafa bulmak ve rahatlamak için içiyorlar...herkesin kendi hayatı yaşayış biçimi.bende hiç alkol kullanmam ama davette,tatilde,özel günde içmesine yine karşı çıkmadım.ama o bana işinin stresli olduğunu bu şekilde rahatladığını söyledi.bende ona tabi ''senin alırım ben stresini'':54: diyemedim:9: (güldüğüme bakmayın aslında üzgünüm:85:)

al stresini olur da :) ama alkol nadir anların özel zamanların içecegi.. her anın içecegi değil... en son alkol action anlatayım.. eşimin asker arkadasının kız kardeşi ewlendi.. cocuk içmiş dügünde.. tabi tabiri caizde zom olmuş :) AMA ARKADASA BUNU KABUL ETTİREMİYORUZ... dügün cingar cıktı.. kız bi yandan aglıy.. damatla biz arki birbirine girdi.. kızı vermem diye bagırıyo salonun ortasında eşime bi yumruk aattı.. zavallım gece bana kaldı ihale.. :) zor zekat olaylar yatıstı.. :(

Sana kesinlikle katılıyorum. En doğru olanı buydu zaten. Eğer seviyorsa ne yapar ne eder gelir. Gelmezse de değer bilmez bir insanmış demek ki. Yoluna bakarsın. Boşuna demezler alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye.

Beyin hücreleri uyuşmuş, ölmüş... Vücuduna zarar veren ve bundan zevk alan birisi ile evlenecektin sonuçta. Vazgeçilmesi zor olsa da Allah ıslah etsin canım.

En azından bana dürüst davrandı tamam içmiyorum dese içse ruhum duymazdı.çünkü zor görüşüyorduk.bana doğru bir karar verdiğim konusunda destek verdiğiniz için teşekkür ederim.:71:

ilerde evliliğinizde sorun olurdu doğru olanı yapmışsın..
ayrıca sen ondan birşey istemişsin ikiniz için onu bile yapmamış bu nasıl bi sevgii :20:

katılıyorum.o yüzden her yönden kazanan ben oldum.hem sevgisini gördüm hemde geleceğim için olumlu bir şey yaptım...

Back
X