- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi Blair Witch
bana saçma geldi.. insanlar ilişkide birbirlerinin hayatına bu kadar müdahele etmemeliler. onun hayat tarzı oysa saygı gösterirsin onu öyle kabul edersin. benim babam 51 yaşında ve neredeyse 30 yıldır her akşam (istisnasız her akşam) rakı içer, misafir geldiğinde şarap rakı sürekli içilir. doğum günlerinde genelde su şarap ve bira olur. maç izlerken kardeşimle (16 yaşında) babam bira içerler cips yerler. tatile gittiğimiz zaman öğlen yemeklerinde bira akşam şarap içilir. bilmiyorum bana garip gelmedi yani ayda 1-2 kere de içiyorsa ona da karışma bence, keyfi o onun da :) yani ben hayatımda hiç babamı sarhoş görmedim, ne annemi ne babamı ne kardeşimi ne kendimi:) bilmiyorum içki bence kötü bir şey değil. tadında bırakmak lazım. bünye meselesi... ben bir arkadaşımın doğum gününde bir şişeye yakın şarap içmiştim hiçbir şey de olmamıştı en ufak bir baş dönmesi falan. ben küçüklüğümden beri görüyorum annem de çoğunlukla babam olmak üzere içki sürekli içerler ben küçük yaşta tadına baktım merak edip en azından dışarıda içmedim ilk önce ve yani birçok arkadaşımdan daha bilinçliyim. kardeşim de öyle. kaldı ki yaşımız da küçük değil. her gün içse de bence sorun olmaz ama yani ayda 1-2 kereden bir şey olmaz dediğim gibi ona da karışma bence :) içkiye bayılmıyorum bağımlı da değilim hiçbirimiz de değiliz ama olunca da hayır demiyor insan. yani şöyle diyeyim kola ve şarabın farkı yok benim için. dediğim gibi tadında bırakmak lazım.
seni eleştirmek için yazmadım ya da kötü niyetle, kırdıysam özür dilerim.. bana garip geldi sadece ondan :)
lütfen suçlamayın ya da eleştirmeyin. ben de böyle gördüm. böyle büyüdüm. benim etrafımdakiler de böyle. daha 7. 8. sınıfta içerdi arkadaşlarım. içmeyenler de bize anormal gelirdi.. bu bir ahlaksızlık değil diye düşünüyorum. içmek var, içmek var. içip kudurup milletin kızına kardeşine sarkanlar var, sağlıklı olmak için, hoşuna gittiği için seviyeli bir şekilde içenler var. ayıplamayın lütfen.
seni eleştirmek için yazmadım ya da kötü niyetle, kırdıysam özür dilerim.. bana garip geldi sadece ondan :)
lütfen suçlamayın ya da eleştirmeyin. ben de böyle gördüm. böyle büyüdüm. benim etrafımdakiler de böyle. daha 7. 8. sınıfta içerdi arkadaşlarım. içmeyenler de bize anormal gelirdi.. bu bir ahlaksızlık değil diye düşünüyorum. içmek var, içmek var. içip kudurup milletin kızına kardeşine sarkanlar var, sağlıklı olmak için, hoşuna gittiği için seviyeli bir şekilde içenler var. ayıplamayın lütfen.
Son düzenleme: