- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
Dogum yapali 41 gun oldu yani lohusalik bitti kisacasi lohusa depresyonunda oldugumu sanmiyorum. Dogumumun hemen arkasina cok tatsiz seyler yasadik orasi ayri ama bitti gitti diyorum. Bebegim kolik aglama krizleri tuttugu zaman o ayri harap oluyo ben ayri tabi durum boyle olunca uyku yalan oluyo ve tabiki sinirler harap. Bi cok konuda anlayisli bi esim var ama fazlaca cook fazlaca herseyde rahat ve herseyi biliyorum havasi beni mahvediyo ve artik fazla gelmeye basladi. Hayatimizi kurmak uzere onun ailesinin olduu sehre yerlestik bebek olunca bakacaklardi vs bebegin dogmasini birakin hamileliim suresince kimse ilgilenmedi simdi bebek dogdu ise baslayinca bakici tutmaya mahkumum. Annem gelip olabildiince yardimci olcak ama sureklide kalamaz dogal olarak ama esimin ailesi torun torun die tutturmalarina ragmen simdi dogdu ancak sevmeye ay ne tatliymis demeye geliyolar. Aglamaya basladimi sunu yap bunu yap demeyi biliyolar ama bakmaya geldimi kimsenin sesi cikmiyo. Zaten yerlestiimden beri burayi cok fazla sevdiim soylenemez Simdi bebegim olunca ailemi birakip buralara gelmis olmamdan daha da fazla pisman olmaya basladim. Cunku ailemle ayni sehirde yasio olsaydim annem gozunu kirpmaz hergun buyuk bi zevkle bakardi bebegime benimde gozum arkada kalmazdi simdi bakiciya birakcam ama bakici bizim baktiimiz gb bakar mi aglama krizleri tuttugunda benim bile bazen sabrim zorlanio elin kadini ayni sabri gostercek mi? Dun aksam esime diyorum ki lotodan falan para cikarsa ailemin yanina geri donelim yok dönmem diyo niye dedim para icin gelmedikmi buraya daha uygun bi sehir die ama madem para cikio neden dönmeyelim para sıkıntımız kalmayinca diye soruyorum ben istemiyorum diyo ben senin istegine saygi duydum kabul ettim geldim buraya madem para cikio sıkıntımız kalmio neden gitmiyoruz dedim zaten oyle bi paramiz yok neyi tartisiors diyo. Benimde bogazima yumruk oturuyo boyle diince bebegimize annem baksa kotu mu olurdu??? Neyse. Bide herseyi biliyorum tavri!! Herseyi sen bilmiyorsun diince ben kötü oluyorum ama ukalalik yapiyo ve antipatik oluyo sadece bana diil etrafimizdaki insanlarada ayni sekilde. Gecen sene gorustugumuz 2 ayri arkadaslarimiz sirf bu yuzden bizimle gorusmeyi kestiler. Bana sen cok iyi bi insansin ama esim esini sevemedi kusura bakma diolar bende calisan bi insanim aksamlari gorusmek disinda sansimiz kalmio oda esli olmasi gerekio ama esleri istemedii icin gorusmuyoruz. Esimle yakinlasmak istemiyorum bazen ki bu da beni korkutmaya basladi cunku soguyormusum gb hissediyorum oyle delilercesine asik hissedemiorm. Bebegime ayirdigim zaman zaten haliyle gunun cogunu kaplio bebegimin yegane uyudugu zamanlardada esimle yakinlasmak icimden gelmio o da ilgi alaka istio gostermeince de kirilio dun bide tersledi iyice gıcık oldum üzüldüm. Neyse konu ne simdi ne anlattin derseniz icimi döktüm sadece uzun oldu biliorm hakkinizi helal edin.