sadece icimi dokmek istedim?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
26
Bu hayat neden boyle cok dertlendim
En yakinimdi en sevdigimdi dostumdu 4 yildir sevgilimdi birakti beni ve simdi baska bi hayat yasiyo ben baska hic mi aklina gelmiyorum acaba cani yanmiyo mu acaba saglik olarak zor bi donemdeyim yanimda o olsaydi keske gecicek birlikte atlatcaz deseydi belki gecerdi . Kimse onun kadar ortak olmuyo derdime kimse yanimda olmuyo simdi kim sevecek beni kim saracak . yalnizim icimi dokecek bi arkadasim bile yok o yokken yapayalniz kaldim babam ve abimin umrunda degilim annem beni dusunuyo ama herseyi kendi icimde yasiyorum saglik olarak benim canim yaniyo sanki umutsuzum hep boyle mutsuz kalcak gibiyim . Sadece icimi dokmek istedim kusura bakmayin.
 
Hangimiz hayalkırıklığı yasamadıkki hayatta üzüleceksin ama geçecek.ayrıca kendini böyle doldurup durma hayırlısı böyleymiş de sağlık sorunun ne bilmiyorum ama stres hastalıkları tetikler unutma.
 
Canim soyle soyleyeyim sana yakin arkadasim sevgilisiyle uzun sure beraberdi ama gecinemedikleri icin kiz kanser oldugu halde kizi birakti, kiz cok yalvardi ama arkadasim gecmise donmemeye kararliydi ve su an da baskasiyla evli.
O yuzden onune bak.
Her sey daha guzel olacak.
 
Sen yanlız olarak ta mutlu , güçlü ve dimdik ayakta durabilirsin
Hayat bu birileri gelir birileri gider
Güveniyorum ben sana
Sen sana yetersin
 
X