Sakin ol. Daha ortada kesin bir şey yokken çok üzerine gitme. Bak bakalım zaman ne gösterecek? Kendi göze alabilecek mi? Bu konuyu da ona karşı sürekli açmamanı öneriyorum. O seni kaybetmeyi göze alıyorsa bu ilişkiden kork zaten.Buraya belki de anlatacak kimsem olmadığı için yazıyorum. Günlerdir çok mutsuzum... Üniversitede de okuyorum bu yıl ıkıncı sınıfa başlayacağım sevgilimle 2010 dan beri beraberiz farklı sehırde oldugum ıcın ayrı kalmaya alıştım sayılır ıkı haftada bır bazen ayda bır görüşüyoruz telefonda konusuyoruz o burda yuksek lısans yapıyor ama geçen gün facebookta arkadaşıyla konusmasını okudum arkadası abd de doktora yapıyor. Sevgilimde orada doktora yapma şartlarını fılan sormus daha sonra da bana belli olmaz param olursa olabılır dedı. Sorun şu ki ben gitmesini istemiyorum yıllardır onu beklıyorum 15 yasımdan berı unı bıtsın bızde kavusuruz dıye umıt ederken o bana 1.5yıl sonra belkı gıderım dedi...
Sonucta orası amerika saat farkı cok fazla ve en az 4 yıl orda kalması gerekecek buna nasıl dayanacağım hiç konusmadan 3 ayda bır görüşmeyle olacak iş değil korkuyorum ki 1.5 yılın sonunda o giderse ayrılacağız... Evlenıp mutlu olan ınsanları gordukçe kıskanır hale geldim 4 yıl bekledim, 1.5 yıl yüksek lisansı, 4 yıl doktorası,1 yıl ya da 6 ay askerlık derken ömür bitti bunlara nasıl katlanacağım yoksa abd gıdınce benı bırakacak mı cevabını bılmedıgım bınlerce soru var hepsıyle yuzlesmekten korkuyorum.. Şu mubarek gunde tek elımden gelen dua etmek uzaklara gıtmekten vazgeçsin daha fazla ayrı kalmak degıl kavusmak ıstıyorum hep dua edıyorum sızlerden tek ıstedıgım dua etmeniz benim için.. Şimdiden çok canım yanıyor olacakları düşündükçe...
Tatlım daha ortada fol yok yumurta yok,bence tasalanma
Sen istemediğin halde zaten giderse,sana senin ona verdiğin değeri vermiyor demektir
Bence bu kadar üzülme..hele de bu kadar gençken
Değer vermekle ne alakası var? Belki adam iyi bir geleceği olsun istiyor.
Asıl konu sahibi gitmesine engel olursa onu gerçekten sevmiyor demektir.
İnsan sevdiğinin iyi yerlere gelmesini ister.
Değer vermekle ne alakası var? Belki adam iyi bir geleceği olsun istiyor.
Asıl konu sahibi gitmesine engel olursa onu gerçekten sevmiyor demektir.
İnsan sevdiğinin iyi yerlere gelmesini ister.
Sizce bu karar bunca sene beklemişken tek başına vermesi gereken bir arar mı?
Amerika da master yapmadan da pekala işiyle bi yerlere gelebilir
Ve farkındaysanız konu sahibesi giderse ilişkimiz biter diyor
Yani biteceğini bile bile gitmesi abes olmaz mı?
Sizce bu karar bunca sene beklemişken tek başına vermesi gereken bir arar mı?
Amerika da master yapmadan da pekala işiyle bi yerlere gelebilir
Ve farkındaysanız konu sahibesi giderse ilişkimiz biter diyor
Yani biteceğini bile bile gitmesi abes olmaz mı?
Elbette daha iyi yerlere gelsin istiyorum ama üstte yazan kısının gıbı gıden kısı bayan degıl erkek abd çok uzak ve burda gece ıken orası gunduz olacak neredeyse cok az maıl yoluyla konusacagız kaç ayda gelır onu bılmıyorum ucak parası zaten bı dunya 6 ayda bır gelse sükredecek durumda olacağım bu ayrı kalışı kaldırabileceğimi sanmıyorum...
Aynen benı çok ıyı anlamışsın üstelik benı sadece 1.5yıl beklese ünv bitmesini beraber bile evlenip gidebileceğimizi söylediğimde bana hiçbirşey demedi.. Onun fikrine göre o gidecekmiş ben erasmus ıle gıdecekmısım derslerı yabancı dıl ıle geçmem imkansız erasmusla gıtmem demek sene uzatmak demek neden okulum bıtınce beraber gıtmek ıstemıyor anlamıyorum..
Hak vermiyor değilim uzak mesafe ilişkisi elbette zor. Peki erkek arkadaşına bunları söylediğinde ne cevap veriyor?
Konuştunuz mu oturup, kaygılarından bahsettin mi?
Bunları o da düşünüyordur eminim ki..
Hmm şimdi işler değişti..
Birlikte gideriz dediğinde istememesi işkillendiriyor insanı.
Ve seni pek düşünmüyor sanki, erasmusla gidersin falan deyip pek umursamaması falan bunu gösteriyor.
Neden bu sekılde davranıyor bılmıyorum galıba evlenmek ıstemıyor tek ıstedıgı karıyer aşk emek umrunda bıle degıl bence
bana şunu söyledi ben senı unı gonderdım sen kazanmısken sana gıtme deseydım gıtmez mıydın dıye sordu ama benım gıttıgım yer ızmıre 3-4 saat uzaklıkta amerıka gıbı bınlerce km yok saat farkı yok ben 2 haftada en fazla ayda bır gelıyorum yanına o yanıma 6 ayda bır belkı gelecek... Bana erasmusla sende gelırsın dıyor bunun da olması ımkansız evlenıp beraber gıtmeyı teklıf ettım sustu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?