Sadece içimi dökmek istiyorum

Elbette ki haklısın tek yol bu olsaydı bende gıtmesını kabul ederdim fakat y.lisansı bıtınce askere gıdıp gelse benım okulumun bıtmesıne yarım dönem kalacak daha onceden de işte çalıştı bıraz para bırıktırdı aılesının de durumu ıyı evlenıp beraber gıdebılırız gunluk hayatta konusacak ıngılızce bılıyorum orada gelıştırıp çalışabilirim. Eğer isterse üni bitince beraber gidebilecekken neden 4 yıl doktora+türkiyede askerlıgını bıtırmesını bekleyeceğim ? Sizce böyle ımkanı varken benı bırakması olağan durum mudur ?

Erken evlenmek istemiyordur belki. Böylece biraz daha zaman geçer diye düşünmüş olabilir. Biraz onun açısından bakmayı denesen. En iyi sen tanırsın sonuçta biz ilk aklımıza gelen teoriyi atıyoruz ortaya sadece.

Küçük değil ki eylulde 24 olacak yuksek lısansı bıtınce 26, doktorası bıtınce 30 olacak. Nasıl desem biraz umursamaz bırısı yanı nasıl derler gamsız onun ıcın uzun zamanmıs görüşemememekmiş pek koymaz emınım ayrılacağımızı bılse de gıdecek eger masrafları kaldırabılırse aılesı de onaylarsa.. İşte bundn korkuyorum kısısel degıl genel olarak ınsanlara güvenmıyorum hiç kimseye ve oraya gıdınce gormeyecek konusamayacagız etrafında baska kısıler benı unutacak bırakacak belkı de aldatır bilmiyorum onu kaybetmekten korkuyorum

Valla kim ne derse desin tek başına verebilceği bi karar değil bu. Gelip sana sorması lazım, tamam geleceği tabi ki önemli ama ortada bi yaşanmışlık var. Ben de bozulurdum böyle bi durumda gidebilirim dese

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm 4 yıldır beklediğinden yakınıyorsun.. duygusal düşünürsen haklısın.
benim 10 yıllık bi beraberliğim var. bende 10 yıldır beklıyorum ona bakarsan 23 yaşındayım şuanda. en geç 2 sene sonra evlenecegiz.
evlenmek kolay cnm ama biraz daha mantıklı olmak gerek. şuan bizde istesek hemen evlenırız. cok güzel bir işi var. ama bişeylerin dahada mükemmel olabilmesi için bekledik hep. önce askere gitti bekledim.. şimdide beklıyorum ama hayıflanmıyorum. çeyizlerimizi alıyoruz tadını çıkara çıkara.
fakat şöyle bişey var ki, biz 10 yıldır hep aynı şehirdeyiz ve 1 gün bile görüşmedgmz olmuyor. uzaklığı pek yaşamadık. sadece askerlik...
o zamanlarki psıkolojımle sana hak verıyorum. çooookk zor zanaat çnkü uzaktan bir ilişkiyi yürütebılmek. yaşınız daha genç. bence ona bi imkan ver. ki, sonra kafana takmasın =) bırak gitsin. bu sadece onun değil ikinizin geleceği. biraz uzun oldu ama....

Giderse kaybetme korkusu yasiyosunuz sanirim. Giderse sizin icin hersey belli olur belki de bir baslangic olur.iyi ya da kotu.oldugu gibi birakin zaman gecsin. Belki de kendi gitmekten vazgecer.ama giderse de gelecegi sozkonusu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep içimde benı uzen bır duygu var ondan kurtulamıyorum. Beraberliğimiz boyunca onumuze cıkan herseyı atlatmaya calıstık her zorlukla savasıyorum ımkansız olan bırseyı başardım yıne savaştım hıc pes etmeden ıcımde hep hırs ve hayallerım vardı. kazanmak ıcın benım olması ıcın ugrastım sımdı kavusmamıza 3 yıl kadar kısa zaman kalmısken yenıden onume engel cıkardı bununla savastıgımda galıp gelemem bılıyorum 15 yasından berı emek verıp beraber buyudugum her zorlugu beraber yasadıgım bırını sımdı en ıyı yerlerde yuksek lısans yaparken görmek benı mutlu edıyor fakat benı bırakıp gıttıgınde neler olacak bunu dusunuyorum aklımdan cıkmıyor hıc en zor gunlerını ben cekmısken benden bınlerce km uzakta olması araya gıren farklı kıtalar saatler ınsanlar ıle onu kaybetmek ıstemıyorum bır baskasının elımden almasını da ıstemıyorum zor gunlerını geçirdim ıyı gunlerını baskasının yasamasını da ıstemıyorum ılk defa onun hayatında kotuye dua edıyorum gitmemesi için hep dua edıyorum ama eger benım ıcın hayırlı kısı o degılse Allah'ın onu benden alması ıcın de dua edıyorum.. Daha fazla savaşamam ki çok yorgunum sıradan basıt bır ev basıt bır hayat ıstıyorum o evde mutlu olmak ıstıyorum neden herkesın yasadıgı bu sıradan hayat bıle bızım ıcın ımkansız :2:​

Sen onun hayatına engel olmamalısın. Ama senin takıldığın noktayı anladım, gitme demiyorsun, birlikte gidelim diyorsun. Böyle bir imkan varken tepmesi biraz garip geldi. Eğer evlenmeyi düşünmüyorsa da niye 4 senedir bunu belli eden bir şey yapmadı? Bence al karşına iyice konuş, inşallah her şey istediğin gibi olur.

Çok haklısın canım ama hayata bakış açılarınız farklı ne yazıkki sen mütevazi ve mutlu bir evlilik hayatı isterken o kariyerine daha çok önem veriyor anladığım kadarıyla.. Zorlanıp sıkıntı çekebilirsin ama inşallah sonunuz mutlu olur tatlım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet ben balık burcuyum o başak burcu zaten. Onun ıcın once gelen karıyerıyken ben zaten 7 yıl beklemıs olacagm unı bıtene kadar daha fazla beklemek ıstemıyorum sevdıgım adamla bırlıkte mutlu olmak ıstıyorum ama onun oncelıklerı farklı ne yapacagım ben

Bir abla tavsiyesi sana kimseyi kaybetmekten korkma, korksan da belli etme. Hem niye unutsun niye aldatsın ki seni? Bunları düşünerek, söyleyerek eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma. İlişkiniz çok erken başlamış, böyle ilişkiler çok sağlıklı olmuyor gözlemlediğim kadarıyla. Erkeklerin aklının bir köşesinde hep acabalar, hep dışarıya özlem kalıyor. Kimi bastırıyor, kimi beceremiyor bastırmayı. Bırak kendi istediği gibi yönlendirsin ki hayatını, yarın öbür gün gerçekten evlenirseniz başına kakmasın bunları.

Bir erkeğin 30 dan önce evlenmesini pek doğru bulmuyorum açıkçası. Erkek arkadaşın da öyle plan yapıyordur belki kafasında. Ya da evlenmeden önce biraz bekar hayatı yaşamak istiyordur. Her türlü ihtimal var şuan. Ama sen bunlar için üzme kendini şimdiden.

Haklısın belkı de abla ben bılıyorum bıttıgınde olacakları.. lütfen benım ıcın dua et hersey ıstedıgım gıbı olsun buna ıhtıyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…