- 18 Kasım 2015
- 91
- 43
- 8
- 35
- Konu Sahibi Maviperi90
-
İnşallahCanim benim iyice karamsarlığa sürükleme kendini.beterin beteri var lafi çok klişe ama gerçekten öyle.Allah saglik versin gerisi olur gider.sen takdir görmek istiyor o kadar yorulduguna degsin istiyorsun,eminimki o kadar hora geciyordur ki onlara.eminim çok kiymetlisindir.var olman,mücadele etmen güçlü olman çok güzel.geçmişe takilip kalma,bugünü kaciriyorsun bunu farket.gecmis o şartlarda yasandi bitti.bundan sonraki şartlar daha iyi olsun daha iyi şeyler yasayin inşaallah.
Amin inşallah teşekkür ederimBundan sonra herşey güzel olur inşallah.
Anlatamıyorum ki bilmiyorum karakterim mi bu yada çocukluğumun bi izi mi bilmiyorum kimse kırılmasın üzülmesin istiyorum daha fazla içime atıyorum zaten hiç huzuru muz yok annemi bide ben üzmek istemiyorum sabrediyorum bazen çok zor oluyo ama direniyorum ağladığımı bile yansıtamıyorum bu günler geçer mi yarın ne olur bilmiyorum umudum yok artık ama bi mucize olurda herşey yoluna girerse benim en güzel çağlarım gençliğim doyamadığım aşkım herşeyim tükenmiş olcak bikere ben bidaha 7 yaşımda 18 yaşımda 25 yaşımda olmıycamCanim allah yolunu acik etsin ustune verilen sorumluluk seni cok yormus belli birde seni sevmediklerini dusunmen seni umutsuzluga itmis ama inan bu mucadelen karsiliksiz kalmicak inan belkide annende boyle olsun istemezdi ama hersey insanlar icin herkesin bir sinavi var cekiyoruz seninde bu sabir et dua et ailenin seni sevmedigini dusunmuyorum, sartlardan dolayi senin onlara yardimin onlar icin buyuk destek, ne olursa olsun aile iste atamazsin evet senin icin zor suan kendi hayatinida yasmak istoyorsundur ama dusun annen icin kardeslerin icin sen varsin onlarinda destek olmasi lazim mutlaka ne hissettikleri anlat onlara susarsan sen kendini yer bitirsin umarim bundan sonraki hayatinda mutlu olursun
Mutlaka bir destek alman lazim ruh halin hic iyi degil, keske elimizden birsey gelsede bi nebze mutlu edebilsek seni, sadece dua, biraz tafsiye edebiliyoruz cok karamsarsin,senin adina cok uzgunum keske hemen gecse icindeki mutsuzlugun,gecmis gelecek seni yormus biliyorum, ama dua dua diyorum neolur pes etme bir dakkamiz ne getirir bilemeyiz biliyorum icindeki duygular seni bitiryor ama zaman iste bekle allahim birgun sanada guzel kapilar acar insalalh allahim kalbine gore versin,icine ferah versin rappim insalalhAnlatamıyorum ki bilmiyorum karakterim mi bu yada çocukluğumun bi izi mi bilmiyorum kimse kırılmasın üzülmesin istiyorum daha fazla içime atıyorum zaten hiç huzuru muz yok annemi bide ben üzmek istemiyorum sabrediyorum bazen çok zor oluyo ama direniyorum ağladığımı bile yansıtamıyorum bu günler geçer mi yarın ne olur bilmiyorum umudum yok artık ama bi mucize olurda herşey yoluna girerse benim en güzel çağlarım gençliğim doyamadığım aşkım herşeyim tükenmiş olcak bikere ben bidaha 7 yaşımda 18 yaşımda 25 yaşımda olmıycam
Amin insallah Allah herkesin gönlüne göre versin seninde öyle teşekkür ederim biraz burdan anlatmak sizinle konuşmak bile iyi geldi saolunMutlaka bir destek alman lazim ruh halin hic iyi degil, keske elimizden birsey gelsede bi nebze mutlu edebilsek seni, sadece dua, biraz tafsiye edebiliyoruz cok karamsarsin,senin adina cok uzgunum keske hemen gecse icindeki mutsuzlugun,gecmis gelecek seni yormus biliyorum, ama dua dua diyorum neolur pes etme bir dakkamiz ne getirir bilemeyiz biliyorum icindeki duygular seni bitiryor ama zaman iste bekle allahim birgun sanada guzel kapilar acar insalalh allahim kalbine gore versin,icine ferah versin rappim insalalh
Yok ben 2 yıllık üni okudum zar zor şuan tekrar okul hayatı bana uzak çalışmam lazım sorumluluklarım var evlilik gibi bi durumum da yok ama teşekkür ederim genede :)yaşın okul durumun ne bilmiyorum ama karşına iyi biri çıkarsa evlenirsin, eğitim imkanın varsa onu da düşünebilirsin açıktan okumak, kpss gibi. bu günlerin de geçer umarım kötü günün iyi günü de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?