Sadece ilaç Fiyatlarını öğrenmek istiyorum

denedimolmuyor

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
30
5
16
32
Arkadaşlar merhaba 4 yıldır çocuk istiyoruz iki defa aşılama denedik ama olmadı. Şimdi de tüp bebek istiyoruz dr Şükran çakmak işe görüştüm tüp bebek fiyatını söyledi fakat içinde ilaç parası yok. İlaçlar hakkında hiç bileğim yok tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilir mi. Aldığınız ilaçlar aşağı yukarı ne kadar tutmuştu.

Benim raporsuzdu ilaçlarım 5.500 tl civarı tuttu ama bu yumurta gelişiminede bağlı az yada çok ilaç kullanılabilir. Rapor çıkarma şansınız varsa çıkarın çok daha uyguna geliyor.

Rapor nasıl çıkıyor peki bilginiz var mı

Bulunduğunuz şehirdeki araştırma hastanelerinde çıkartılıyor diye biliyorum. Ben hiç çıkartmadım ama infertilite veya tüp bebek bölümünden randevu alırsanız onlar size yardımcı olur. Bazı test ve belgeler istiyorlar sanırım.

Teşekkürler siz tedavi sonucunda bebek sahibi olabildiniz mi

Teşekkürler siz tedavi sonucunda bebek sahibi olabildiniz mi

Geçen sene negatif bir tüp bebek denemem var. Bu sene farklı bir merkezde denedik daha 1 hafta oldu pozitif sonucu öğreneli. İnşallah sağlıkla devam eder Doktor ve merkez seçimi önemli bu aşamada bunu görmüş oldum. Allah inşallah ilk denemende nasip etsin sanada

Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim

Ankara’dayım ben Bursa da bi tanıdığım var acı bademde tüp bebek yaptırdı ikiz hamile şu an Doğumu bekliyor

Evet Acıbademde başarılı ama çok yoğun olduğu için tercih etmedim orayı. Senin daha önce aşılamaların olduğu için daha kolay çıkar rapor bence dene çıkarmayı baya maliyetli oluyor gerçekten ilaçlar. Benim arkadaşım raporlu yaptırdı çok uyguna gelmişti 3 katı ödedim onun ödediğinin.

2 defa Hacettepe hastanesinde aşılama yaptırdım rapor almak için uygun olur mu
Aynı doktora devam ediyorsanız zaten doktorunuz size tüpe geçelim diyecektir evlilik şartı vs tutuyor rapor alabilirsiniz.
Başka hastanede yaptırıp doktor degistirceksiniz bi sorun soruşturun detayını bilmiyorum o konuda ben hep.ayni doktoruma devam ettim

2 defa Hacettepe hastanesinde aşılama yaptırdım rapor almak için uygun olur mu
iki kere aşılama olduğu için herhangi bir devlet hastanesinde mesela etlik zübeyde hanım, yada şehir hastanesinde , yada gatada raporunuz çıkar. Özellerde ise bahçeci de , gürkan tüp bebek merkezi, ankara tüp bebek merkezi buralarda yine rapor geçiyor. Ama özellerde yine merkeze fazla fiyat veriliyor ben şansımı şehir hastanesinde kullandım, iğnelere 600 tl, transfer toplamaya 800-900 civarı ödedim. Bahçeci raporluda merkeze sanırım 7000 tl civarı veriliyor iğneler hariç baya zaman oldu aklımda değil fiyatı. 3 kere deneme yaparak kullanabilirsiniz raporu.
* yaş kriteri var rapor çıkması için. 23 yaşından büyük , 41 yaşından gün almamış olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…