- 20 Temmuz 2018
- 30
- 5
- 16
- 32
- Konu Sahibi denedimolmuyor
-
Arkadaşlar merhaba 4 yıldır çocuk istiyoruz iki defa aşılama denedik ama olmadı. Şimdi de tüp bebek istiyoruz dr Şükran çakmak işe görüştüm tüp bebek fiyatını söyledi fakat içinde ilaç parası yok. İlaçlar hakkında hiç bileğim yok tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilir mi. Aldığınız ilaçlar aşağı yukarı ne kadar tutmuştu.
Rapor nasıl çıkıyor peki bilginiz var mıBenim raporsuzdu ilaçlarım 5.500 tl civarı tuttu ama bu yumurta gelişiminede bağlı az yada çok ilaç kullanılabilir. Rapor çıkarma şansınız varsa çıkarın çok daha uyguna geliyor.
Rapor nasıl çıkıyor peki bilginiz var mı
TeşekkürlerBulunduğunuz şehirdeki araştırma hastanelerinde çıkartılıyor diye biliyorum. Ben hiç çıkartmadım ama infertilite veya tüp bebek bölümünden randevu alırsanız onlar size yardımcı olur. Bazı test ve belgeler istiyorlar sanırım.
Arada çok fiyat farkı var. Raporu nasıl aldınızRaporluydum fiyatta 1270 idi indirim yaptirarak aldim :)
Teşekkürlersiz tedavi sonucunda bebek sahibi olabildiniz mi
Hangi şehirdesinizMerhaba ben tüp bebek yaptırdım kan tahlilimin gününü bekliyorum hala ilaç kullanıyorum raporlu 2000 tl bulmuştur bu zamana kadar
Çok sevindim senin adınaGeçen sene negatif bir tüp bebek denemem var. Bu sene farklı bir merkezde denedik daha 1 hafta oldu pozitif sonucu öğreneli. İnşallah sağlıkla devam ederDoktor ve merkez seçimi önemli bu aşamada bunu görmüş oldum. Allah inşallah ilk denemende nasip etsin sanada
Çok sevindim senin adınainşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim
İnşallahAmin inşallah sınavımız zor ama Allahın izniyle bizde anne olucazRabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
2 defa aşılama denedim tutmadı rapor oylelikle cıktıArada çok fiyat farkı var. Raporu nasıl aldınız
2 defa Hacettepe hastanesinde aşılama yaptırdım rapor almak için uygun olur mu2 defa aşılama denedim tutmadı rapor oylelikle cıktı
Sadece iğne fiyatları tedaviye başlarken
Bebek tutunursa başka ilaçlara geçiyorsunuz bunlara giden para da fazla
İnşallahhangi şehirdesin tüp bebek merkezi olarak nereye gittin
Ankara’dayım ben Bursa da bi tanıdığım var acı bademde tüp bebek yaptırdı ikiz hamile şu an Doğumu bekliyorBursadayım ben Jimer Hastanesinde tedavi gördüm. Sen hangi şehirdesin.
Ankara’dayım ben Bursa da bi tanıdığım var acı bademde tüp bebek yaptırdı ikiz hamile şu an Doğumu bekliyor
Aynı doktora devam ediyorsanız zaten doktorunuz size tüpe geçelim diyecektir evlilik şartı vs tutuyor rapor alabilirsiniz.2 defa Hacettepe hastanesinde aşılama yaptırdım rapor almak için uygun olur mu
iki kere aşılama olduğu için herhangi bir devlet hastanesinde mesela etlik zübeyde hanım, yada şehir hastanesinde , yada gatada raporunuz çıkar. Özellerde ise bahçeci de , gürkan tüp bebek merkezi, ankara tüp bebek merkezi buralarda yine rapor geçiyor. Ama özellerde yine merkeze fazla fiyat veriliyor ben şansımı şehir hastanesinde kullandım, iğnelere 600 tl, transfer toplamaya 800-900 civarı ödedim. Bahçeci raporluda merkeze sanırım 7000 tl civarı veriliyor iğneler hariç baya zaman oldu aklımda değil fiyatı. 3 kere deneme yaparak kullanabilirsiniz raporu.2 defa Hacettepe hastanesinde aşılama yaptırdım rapor almak için uygun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?